La pomul laudat....

La pomul laudat.... | Autor: Jasmin012

Link direct la acest mesaj

La pomul laudat sa nu te duci cu sacul. E o vorba cit se poate de adevarata. Am simtit asta ieri pe pielea mea, dupa a nu stiu cita dezamagire provocata de medicii de la spitalul Giulesti. Dezamagirile au inceput acum un an, cind mi s-a descoperit un chist pe ovarul drept...m-am dus la Giulesti, ca, na, e spitalul cel mai bun in domeniu. Am fost de vreo trei-patru ori la centrul dn cadrul spitalului, am vorbit cu diversi medici...m-au pasat de la unul la altul, fiecare zicea, cind mergeam la consultatie: vi-l recomand pe colegul meu X, e un bun specialist...dinsul face laparoscopie, dar trebuie sa asteptati urmatorul ciclu si abia apoi sa va operati, caci laparoscopia trebuie facuta in decurs de nu stiu cite zile dupa ciclul menstrual, etc. Pina la urma, satula de atita asteptat si de atitea tergiversari am hotarit apoi sa-l caut pe un anumit profesor, somitate in domeniu...doar ca dl profesor lipsea toata vara din tara...am fost la unul din cabinetele sale particulare, am vorbit cu asistenta, am stabilit o zi in care sa sun si sa cer programare (cam prin luna octombrie, spre sfirsit), am luat numarul de telefon , fireste, mi-am notat data in agenda, ca sa nu uit...si am asteptat, vreo jumatate de an. Cind a venit momentul am sunat, cum convenisem cu asistenta, dar nu mi-a raspuns nimeni. De cite ori sunam, de atitea ori nu primeam nici un raspuns...
Pina la urma, in noiembrie, o vecina mi-a spus ca a vorbit ea cu un medic de la Spitalul Bagdasar si ca respectivul mi-a spus sa merg la el...la inceput am fost circumspecta, chiar i-am zis sotului meu: "Cum adica, ce sa caut eu la spitalul ala, ca nu e in domeniul ginecologiei, acolo nu au sectie de asa ceva", dar pina la urma m-am dus. M-am dus intr-o vineri, luni m-au internat si in aceeasi zi m-au si operat, fara sa ma mai intrebe de CM si fara alte discutii si aminari. Dupa 4 luni am ramas insarcinata. Acum trebuia sa-mi caut un medic sa-mi urmareasca sarcina...m-am dus iar la Giulesti, sa-l caut pe dr. Puia de care auzisem doar de bine, dar dr Puia mi-a zis ca el are multe paciente si ca in perioada cind trebuie sa nasc el nu va fi disponibil, ca mi-l recomanda pe colegul lui dr Cristescu, un medic foarte bun. M-am dus deci la Cristescu, care era mereu ocupat, tot timpul pe fuga, la ultima consultatie, acum vreo luna si ceva am si uitat ce voiam sa-l intreb, asa repede m-a expediat, se grabea sa mearga in spital, desi eu asteptasem destul de mult in fata usii, ca de fiecare data cind am mers la Giulesti. In fine, am hotarit sa-l schimb, mai ales ca mai citisem si ceva nasol despre el aici pe forum. M-am dus ieri la alt medic celebru, la dr Ion Ionut. Dupa ce am asteptat 3 ore sa intru, desi eram prima la rind, caci venisem inaintea celorlalte fete, cind in sfirsit am intrat, m-a asteptat o alta dezamagire: dr. Ion mi-a spus ca el e foarte ocupat, ca nu o sa se mai poata ocupa de mine cind mi se va apropia termenul si ca mai bine imi caut un medic care sa ma urmareasca pe tot parcursul sarcinii. Nu inteleg ce se intimpla, eu nu ma duc prea des la medic, am o sarcina usoara, fara nici un fel de complicatii...daca as fi fost un "caz" grav as fi inteles, ca n-are omul chef si timp sa se ocupe de ceva dificil, dar asa...
O colega de-a mea de odisee mi-a spus cindva: "Medicul e obligat sa te primeasca" si totusi, unii dintre acesti medici celebri sunt prea ocupati ca sa-si aduca aminte pt ce fac meseria asta si chiar uita ca trebuie sa-si faca datoria fata de cei care au nevoie de ajutor.
In concluzie, am decis sa nu mai merg la nici un medic. Daca vreodata voi avea vreo problema, am sa merg la un cabinet particular, poate nimeresc la cineva care sa stie cum se trateaza un om, si in nici un caz nu voi mai merge la Giulesti...iar de nascut, am sa nasc intr-o tara care va sti sa aprecieze si sa accepte o graviduta si pe bebelusul ei. Dar daca nu aveam aceasta posibilitate? La ce spital ar fi trebuit sa nasc?...



bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Daniel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Din pacate si eu sunt patita rau de tot cu medicii de la Giulesti si stiu prin ce ai trecut.
Am stat si eu ore intregi la cozi ca dupa asta sa fug dupa el prin spital si sa ii smulg cuvintele cu forta....am renuntat si acum merg la un medic arab mai putin cunoscut dar care are grija de mine si este acolo cand am nevoie.
Iti tin pumnii si daca vrei te pun in legatura cu el.

anca 23+

Maria
poze





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Imi pare rau sa citesc ca treci prin momente neplacute atunci cand ar fi trebuit sa te simti mai ocrotita si mai protejata.
Eu personal nu am o parere buna despre Spitalul Giulesti si asta dupa ce fina mea a nascut acolo si am mai avut si alte prietene care au avut experiente neplacute.
E adevarat ca doctorii buni si/sau renumiti sunt f ocupati si de multe ori trebuie sa astepti pentru o programare si luni de zile.Totusi eu zic sa nu te dai batuta si sa cauti un doctor care sa te supravegheze.Chiar daca vrei sa te duci in strainatate sa nasti, pana atunci pot aparea situatii neprevazute care necesita vizita la un medic(eu de exemplu la prima sarcina am nascut cu 3 saptamani mai devreme)si e bine sa iti alegi din timp care ar fi sa fie acel medic.Eu iti doresc sa mearga totul cat mai bine si sa ai nevoie doar de controale de rutina si sa ai o nastere usoara in conditii cat mai bune.
Eu pot sa iti recomand 2 dr.(la Municipal si la Polizu/Euroclinic) de care eu sunt f multumita si sunt sigura ca te-ar primi fara probleme sau poti sa citesti pe forum sa vezi cine crezi ca ti s-ar potrivi din ce spun fetele.
Oricum succes si nu te lasa batuta pentru ca nu e in avantajul tau,nici a lui BB.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si eu am mers de cateva ori la Giulesti si am astepat cu orele. am renuntat din acest motiv, cu toate ca doctora la care am fost era tare dragutza, amabila si iti raspundea la intrebari. doar ca ... are f,f,f multe paciente.

si eu iti recomand spitalul Euroclinic(mai ales daca zici ca iti permiti sa nasti in strainatate). prietena mea a nascut in martie acolo si a fost f.multumita de doctori si asistente + medicul neonatolog.



Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cata nesimtire!

Totusi ai reusit sa ramai insarcinata , felicitari!

Eu zic sa nu te descurajezi si sa gasesti un dr care sa iti urmareasca sarcina!Sunt convinsa ca multe fete de aici iti pot recomanda dr. lor!

Oricum, dr. care este potrivit pt mine poate sa nu fie potrivit pentru tine, dar o sa iti gasesti dr. potrivit!

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 5 ZILE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Stiu ca doctorii de la Giulesti sunt renumiti, unii pentru profesionalism altii pentru ca sunt prea ocupati dar din cunostintele mele de acolo, prefer un refuz categoric de la un medic decat sa ma ia in evidenta si sa isi bata joc de mine la consultatii. Asta pentru ca daca accepti absolut toti pacientii care iti vin la usa, atunci cand te trezesti ca nu faci fata, ce poti sa faci? Din pacate, tu ai fost pacientul respins si stiu ca nu este usor dar mai bine asa decat sa te controleze 5 minute la un cabinet particular si sa iti ia 1 milion jumate ca deh, vrei sa nasti cu respectivul!
Despre Ion Ionut stiu ca este foarte aglomerat cum stiu de altfel ca in perioadele relaxate are paciente din toate "paturile sociale" si nu face diferente.
La fel si dr.Puia, are renume si ca atare toate lumea vrea la el si mai paseaza pacientele "nepotului" Cristescu, despre care nu stiu foarte multe decat ca pare smecheras de cartier dupa cum se plimba pe holurile spitalului.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Jasmin imi pare rau de experienta ta nefericita cu spitalul Giulesti. personal sunt pacienta Dr. Puia si sunt ffffff multumita de el. intradevar trebuie sa stai ore in sir la coda dar asta e. nu s-a intamplat niciodata , oricat de ocupat ar fi fost sa nu vada toate pacientele. odata am stat la cabinetul de planing pana la ora 22-avusese 2 operatii ce cezariana. si mai erau paciente dupa mine. si asistenta a zis ca dr. nu pleaca pana nu vede pe toata lumea. stiu ca se asteapta mult dar asta e. personal prefer sa ma duc la Giulesti si sa astept decat sa patesc ca o prietena care s-a dus la un cabinet particular la o dr renumita care i-a facut HSG cand ea avea anexita si i-a pus diagnostic de COL INCHIS. fara nici o sansa sa ramana gravida.si acostat-o si 12 milioane interventia.
a ajuns la Giulesti la Puia care i-a tratat anexita si i-a facut iar HSG. nici vorba de col inchis sau alte grozavii........
iti doresc sarcina usoara si...........un medic bun

+36 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

De acord cu iadi. Si mie mi-ar place aca dr meu sa constientizeze cat este de ocupat si cat de multe femei ii asteapta la usa si sa nu mai accepte unele noi.

In felul asta as avea parte de mai mult de 5 minute/ consultatie si n-as mai uita ce vreau sa intreb...

Mai cauta doctori, ca sunt destui.


Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Page spune:

Trimite-mi un mesaj pe PM ca sa-ti dau detaliile medicului meu. Trebuie sa-ti urmareasca cineva sarcina!

Mergi la inceput