despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 94

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auravenin spune:

sorry, e prima data cand scriu pe acest forum si inca nu m-am familiarizat cu aceste mici "artificii".
mesajul de mai sus era unul al altei mamici.
pornind de la el as fi vrut sa intreb dc nu exista deloc rezerve in maternitatea giulesti. eu vreau sa nasc prin cezariana si m-ar interesa f. mult aspectul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alidj27 spune:

Badea + Dumitrascu de la municipal nota 10 + 10 + 10 + 10 +10 ...... Sunt Niste doctori jos palaria , iar conditiile , heheeeee no comment , daca ar fi asa in toata Romania ar fi ideal . Asistentele si restul personalului , as iesi oricand cu ei la cafea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Buna,fetelor!
Sunt la prima nastere si ma apropii de sap.36 si din cate mi-a zis dr.voi naste luna asta(in 2-3sap.)din cauza unor probleme,prin cezariana.Va rog,daca stiti ceva de dr.Monica Cirstoiu de la Municipal,sa-mi spuneti si mie.Cum s-a desfasurat nasterea,care sunt preturile(aprox.)si care sunt conditiile actuale in acest spital.Sunt foarte speriata de cezariana,de anestezie,de ace in general.Orice informatie este bine-venita.
Va multumesc frumos,Mirela si bebelusa ei din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniblu spune:

Stie cineva nr. de tel. al dr. M. Iliescu?
Vreua sa-mi fac o programare, am auzit numai lucruri bune depsre Domnia sa.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Am citit mesajele voastre si nu-mi vine sa cred cat de jos a ajuns personalul din spitalele romanesti, cant de urat se poarta cu pacienti ... eu locuesc in Olanda, am avut camera mea foarte curata cu televizor, internet, radio,telefon, dulap cu scutece , prosoape pansamente si lotiuni de dus si corp, pat automat il reglam dupa cum ma simteam eu mai bine si baie foarte curata, am numai cuvinte de lauda pentru toti : incepand de la doctori,asistente, moase, anestezist si chiar femei de servici care imi schimbau lenjeria in fiecare dimineata. Am nascut acum 4 luni prin cezariana, pelvisul meu fiind prea ingust pentru bebita care a cantarit 3.700 si 53 cm .Vreau sa va spun sa s-au purtat atat de frumos fara sa le bag ceva in buzunar(nu se da spaga in spitale) nu-mi venea sa cred cata grija au pentru pacienti,sa nu mai zic de orele de masa : mancarea era foarte buna si imi alegeam singura meniul pentru fiecare masa iar daca se intampla sa fiu la fata si mi se racea mancarea cand ma intorceam imi aduceau imediat alta chiar daca eu as fi mancat-o si rece. Dupa 3 zile m-am externat ( asa e regula daca te simti bine ) si ma duceam la spital la fiecare 2-3 ore dar de cele mai multe ori ramaneam acolo sa fiu cant mai aproape de fata care a trebuit sa stea in spital fiindaca s-a nascut cu o mica infectie si au tinut-o sub tratament sa nu apara probleme iar eu plangea de mila ei de fiecare data cand ii luau sange sau ii faceau injectie, nu mai stiu nici cum le chiama dar acele femei ma asigurau ca totul o sa fie bine spunandu-mi ca si ele au copii care acum sunt foarte sanatosi chiar daca la nastere au avut ceva probleme si asa a si fost in urmatoarele zile am plecat cu fetita acasa Ele m-au invatat tot ce stiu ( eu nestiind nici sa schimb scutecul): mi-au dat multe sfaturi despre alaptat, baita , asezat in pat, si schimbatul scutecelor mai erau si foarte prietenoase si-mi aduceau ceva sa mananc sau sa beau. Am avut tot timpul la dispozitie creme pentru baita si corp,scutece , prosoape si imi dadeau si lapte cald fiindca nu am avut in primele 3 zile. In ultima zi inainte sa plecam au venit toate, au dat noroc cu noi plus urari de bine .
Toti pacienti sunt tratati asa fara sa li se dea nici un ban , mi-as dori foarte mult si in Romania sa se procedeze la fel, sau macar pe jumatate ca tot ar fi bine ...sa nu devina un cosmar timpul petrecut in spital

http://picasaweb.google.com/alivoogt/Bianca

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by Flr

tot citesc cu disperare despre spitale si dr care ne asista,caut sa-mi mai linistesc un pic emotiile pt ca m-au cam apucat de spitale ce sa zic oricare ar fi el nici unul nu este mai deosebit decat altul dar am o mare ingrijorare medicul meu dragut si de care sunt ff multumita constat ca nu prea este mentionat pe aici asa ca va rog din suflet sa ma ajutati sa- mi potolesc un pic nelinistile,il chiama dr IONESCU CRINGU,de la sf Pantelimon si nu am spus am 29* de sapt poooop


Mai este el dragut dar mie mi-a cerut o gramada de bani cand am avut nevoie de el , sper sa nu se intample la fel si cu tine , oricum ai grija.

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

BUNA FETELE.SUNT O VIITOARE MAMII LA INCEPUTUL SAPTAMANII 38 SI AM O INTREBARE DACA E CINEVA CARE A NASCUT CU DR.SAS.LA ODOBESCU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna,

eu, mami de Adina Andreea, am fost tare multumita de doctorita care m-a asistat pe toata perioada sarcinii si la nastere. am nascut la maternitatea Elias cu d-na dr Raluca Uzum - un om extraordinar si un profesionist de nota 10. totul a fost rezolvat cu maximum de profesionalism - desi am avut contractii incepand cu 32 de sapt, fara a se deschide colul am nascut la 40 de sapt natural, nastere provocata. toate consulturile mi le-a facut d-na dr si ecografiile la fel. cu 3 zile inainte de nastere la ultima eco mi-a zis ca are aproape 3900 si la nastere atat a avut.

daca cautati un medic bun puteti apela la ea cu incredere.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

[quote][mesajul de mai sus era unul al altei mamici.
pornind de la el as fi vrut sa intreb dc nu exista deloc rezerve in maternitatea giulesti. eu vreau sa nasc prin cezariana si m-ar interesa f. mult aspectul acesta]

Exista rezerve cu plata, dar numarul e limitat, trebuie sa vorbesti din timp.

Analex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu am nascut pe 14 iunie la Municipal cu dr Alina Al Moushaly care mi-a urmarit si sarcina deci stiam foarte bine ce fel de om este: nota 10. Ceea ce mi-a displacut foarte mult a fost faptul ca in momentul internarii a trebuit sa stau pe un scaun de pe hol deoarece nu erau paturi libere ( si eu aveam contractii la 6-7 minute). Am inteles ca au fost foarte multe nasteri in seara aceea, dar totusi...
Personalul, de la femeia de serviciu pana la medici mie, personal, mi s-a parut super ok numai ca sunt putine asistente si nu fac fata. Trebuie sa astepti destul de mult pana vine cineva sa te ajute. Este o singura asistenta pe tot salonul de nou nascuti si nu stia ce sa faca mai repede si la ce apel sa raspunda.
Este foarte curat in saloane. Sunt si saloane cu 2 paturi dar si cu 4 sau 6.

Mergi la inceput