despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 86

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dviorela spune:

Buna ziua!

Sunt noua pe acest forum si peste 4luni voi fi mamica. As dori sa imi spuneti ce stiti despre doctorul Loichita Adrian din Timisoara(cum este ca doctor, ce preturi practica pt nastere, s.a.m.d.). La dansul am fost la primul control, mi s-a parut ok, dar as vrea sa stiu si de la alte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by annmary77

quote:
Originally posted by gudinde

Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883&whichpage=4

Grati.ela a scris: "Eu vi-l recomand calduros pe dr. Catalin Haiduc de la Filantropia. Este medic specialist, tanar (si frumusel foc!), colegi care lucreaza cu el mi l-au recomandat ca fiind bine pregatit, cu al 6-lea simt cand e vorba de o situatie speciala, care scoate bebelusii bine (nu turtiti, cu Apgar mic fara motiv) si mai ales care este OM. Este mereu disponibil oricaror discutii, anunta cand pleaca din localitate si mai ales vine la orice ora cand e vorba de nastere sau problema speciala (unei cunostinte i-a spus ca-i la munte dar daca e o urgenta pana ajunge din Pitesti ajunge si el de la Sinaia). Si mai ales priveste pacientul si nu buzunarul lui."

Vad ca tu ai deja 30 sapt. Poate poti tu completa comentariul Gratielei spunandu-ne cam a fost colaborarea ta cu dr Haiduc pana acum.





Pai nu a fost .Am avut o mica "divergenta de opinii " cu fosta doctorita ginecolog si cineva mi l-a recomandat cu caldura pe dr. Haiduc . si mai voiam si o alta parere. Am discutat in principiu cu el la tel . Dupa prima intalnire de saptamana asta va povestesc mai multe . Nu de alta dar sunt genul care pune multe intrebari



annmary77,

Pai ai nu numai dreptul moral dar si legal (cf Legii drepturilor pacientului) de a pune intrebari si obligatia dr. de a-ti raspunde la ele si de a te informa. Daca ai o "divergenta de opinie" inainte de nastere e f probabil ca la nastere sa ai surprize. Asa ca schimb-o fara regrete.

Mult succes si sper ca dr. Haiduc sa fie ceea ce cauti. Te asteptam cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dylan spune:

Buna si la multi ani de ziua fetelor!

Cris80
In sfarsit, cineva care a nascut la euroclinic.
Sunt insarcinata in 32 de sapt si am mers acum o luna la dr. Cristian Gherasie. Mi-a lasat o impresie foarte buna ca om si am hotarat sa merg mai departe cu el, mai ales ca vreau sa nasc natural dupa ce acum 2 ani in martie am nascut prin cezariana.
Euroclinic are aparatura necesara monitorizarii travaliului si sper sa fie totul ok!
As dori, daca vei putea, sa-mi dai mai multe relatii despre tot ce inseamna nastere... spitalizare; conditii, pret... ma rog, eu am luat pretul din site-ul lor, ca asa cum ai spus si tu, fetele de la receptie habar nu au pe ce lume traiesc si mai sunt si obraznice. In mod normal, de spaga nu se mai discuta intr-o astfel de clinica. Spune-mi daca gresesc? Cu doctorul voi mai vorbi pe 16 cand am programare pentru ecografie. Pana atunci sper totusi sa aflu mai multe detalii! Hotararea de a naste acolo am luat-o deja, dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept si cum sa procedez!

Iti multumesc mult si iti doresc o primavara frumoasa!
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Salut cu drag toate mamicile,
Am tinut foarte mult ca povestea nasterii mele sa o impartasesc cu voi.De ce? Pentru ca vreau (fara intentia de a face reclama)sa indrum gravidutele in cautarea unui medic excelent.Am sa incerc sa si justific cele afirmate.
In iunie anul 2006 cele doua liniute ale testului de sarcina mi-au luminat si bucurat sufletul.O Doamne voi fi mama,mi-am spus atunci.Ce avea sa urmeze mi-a demonstrat ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul trebuie sa si dai la schimb! Ce am dat? Emotii,dureri,disperare!Au fost noua luni grele pe care le-am trecut alaturi de sotul si doctorul meu.Nu are sens sa ma apuc acum sa va dezvolt fiecare din aceste probleme.Am sa ma rezum a vi le enumera:mai intai de toate am fost suspecta de sarcina extrauterina,iminenta de avort,contact cu persoana bolnava de varicela(nu am luat-o desi nu am contactat boala cand eram mica),risc de nastere prematura si a culminat cu o criza acuta de lumbago.Inainte de a ramane insarcinata ,in urma testului papanicolau
(al carui rezultat a fost clasa 4)mi s-a facut biopsie pentru a sti daca este vorba de cancer sau o rana adanca pe col.
As vrea sa ma credeti ca psihic nu as fi reusit sa trec peste toate acestea fara ajutorul Domnului Doctor POENARU MIRCEA de la maternitatea BUCUR.A stiut intotdeauna sa ma tina la suprafata, cu delicatete sau de ce nu, printr-un "dus rece"!! De fel nu sufera plangacioasele fara motive bine intemeiate.Adica: nu te poti duce la dansul cu probleme de genul" am greturi-ce sa fac? sau Nu am luat cam mult in greutate? Stiti ce mi-a spus mie ? Numai o femeie isterica,cu probleme acasa se plange de astfel de lucruri.O femeie adevarata stie sa se bucure de greturi(inseamna ca acel copil creste).Am ajuns acasa si mi-am dat seama ca are dreptare.Aveam sa aflu ca acestea sunt nimicuri care ar trebui sa te bucure.
Conteaza foarte mult doctorul care-ti supravegheaza sarcina.De fiecare data cand eu si sotul meu ne-am dus la dansul am plecat plini de optimism si incredere.Intram tristi si ieseam razand in hohote.Numai dansul reusea sa ne faca sa ne recapatam increderea ca totul va fi bine.Si pentru asta ,prin intermediul acestui capitol vrem sa-i MULTUMIM DIN TOT SUFLETUL!!!!!
Am nascut pe 25.02.2007 prin cezariana(prezentatie pelviana)o minune de fata,cu apgar 10.Nu cred ca are sens sa va mai spun ca desi era duminica dimineata si era frig Doctorului Poenaru nu i-au trebuit mai mult de 45 min sa ajunga.Imi povestea sotul meu ca se vedea ca l-am luat din pat si cu toate astea tot a avut timp sa glumeasca facandu-l sa se mai destinda.Am uitat sa va spun. Este o persoana pusa mereu pe sotii ,spiritual si vesel.Nu s-a intamplat niciodata intr-un an de zile sa ne intampine suparat.Un adevarat profesionist!
Insa ce m-a impresionat cel mai tare a fost grija pe care o are fata de pacientele dansului dupa! Nu numai ca venea de trei ori pe zi sa vada ce faci dar a avut grija si de bebica mea.Am ramas fara glas cand doctorita neonatologa a venit si mi-a spus ca domnul doctor Poenaru a rugat-o sa-mi supravegheze fata deoarece am avut incompatibilitate de rh cu sotul meu.
Despre maternitate tot ce pot sa va spun este ca este fff curata chiar daca dotarea lasa de dorit.Se spala de trei ori pe zi cu tot felul de solutii.Pe sectia de cezariene(et2)asistentele sunt cum nici n-as fi crezut.Sufletiste si profesioniste.(D-na Rodica ,asistenta sefa este ca o mama ,probabil de aceea toata lumea ii spunea "mama Rodica"
Despre asistentele de la nou nascuti...ce sa va zic...cu exceptia asistentei Petronela(un inger de fata) pe restul le-as da afara fara drept de replica.Si cu asta am spus tot! Au grija de cei mici insa sa te fereasca sfantul sa le deranjezi cu vre-o intrebare.Au un aer de superioritate care nu se justifica in nici un fel.Par niste papusi fara suflet,obosite si plictisite de meseria pe care o practica.Pacat!
Sper ca nu v-am obosit prea tare insa am vrut sa vedeti ca mai exista oameni cu sufletul mare pentru care nu banul troneaza in existenta de zi cu zi.De aceea acest Domn Doctor Poenaru merita toata consideratia noastra! Vorbeam cu sotul meu ca ne-am duce si la televiziune sa strigam in gura mare VA MULTUMIM DOMNULE DOCTOR POENARU MIRCEA CA EXISTATI!!!!!!
Va dau cu mul drag numarul dansului de mobil :
Poenaru Mircea Octavian /0744214788/iar la cabinetul particular 413.93.87;
Va pup acum si doresc multa bafta tutror gravidutelor
Laura D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Buna mamicutelor!
Eu am nascut la Petrosani pe 22XI2004.
La 37 de saptamani am facut un eco,iar medicul tot insista intr-un loc asa ca am insistat sa-mi spuna ce este.Mi-a spus ca i se pare ca arterele principale sunt inversate in inimioara.Am crezut ca innebunesc mai alas ca-mi murise o fetita la 4 luni si 3 zile(a fost nascuta la 32 de sapt si a avut probleme).Am mers la sotul meu la servici si pur si simplu nu puteam sa-i spun de ce plangNu-i venea sa creada mi-a spus ca medicul nu stie ce vorbeste si multe altele...Am venit impreuna acasa si am inceput sa rasfoim toate revistele "mami" in speranta ca vom gasi un raspuns(atunci nu aveam calculatorul).Seara am sunat un pediatru din Timisoara care ne cunoaste de cand am avut-o pe Ralu,si l-am intrebat ce sa facem,sa merg sa nasc la Timisoara pt a o pute opera de urgenta,sau ce altceva as putea face....A inceput sa ne explice ca nu se poate vedea la eco asa ceva,ca nu-i o malformatie genetica asa cum mi se spusese ci apar e la un fat a carui mama sta intr-un mediu toxic.L-am intrebat si daca totusi...Mi-a explicat ca nu traieste decat f putin,dar continua sa-mi spuna ca trebuie sa stau linistita ca nu are o astfel de malformatie.
Dupa cateva zile m-am internat in spital si am cerut cezariana.Nu mai rezistam din punct de vedere psihic.
Au inceput sa-mi explice ca BB trebuie sa se mai dezvolte si altele,...Le-am spus ca astept pana la 40 de saptamani fix,ca nu mai merg acasa si daca pana atunci nu nasc vreau cezariana,iar daca ei ma refuza plec in alta parte.
Am stat in spital pentru ca aveam senzatia ca-s in siguranta.40 de saptamani am implinit pe20.XI.,era sambata asa ca au spus sa stau linistita ca luni la 8:30 mi se face cezariana.Am zis, ce mai conteaza.
Duminica seara am ras cu viitoarele mamici cu care eram in salon incat aveam sanzatia ca fac pe mine.Intr-un final m-am pus sa dorm,dar inainte am zis:"Doamne facase voia Ta!" si"Ralu ai grija de acolo din Cer de mami si de BB!"apoi am adormit.Pe la ora 2 am mers la baie si cand m-am pus in pat am avut o contractie si atat asa ca m-am culcat mai departe.Pe la 5:40cand a venit asistenta sa le faca injectiile colegelor de salon am simtit ca nu ma simt prea bine dar mi-am zis ca-i alarma falsa.La 6:20 am trmis pe cineva dupa o asistenta pentru ca am simtit ca-mi vine sa nasc.M-a dus la travaliu,l-a sunat pe medic si mi- spus sa stau cat mai relaxata.Ce relaxare????simteam ca nasc.Mi s-a rupt apa asa ca n-au mai stat si m-au dus in sala de nasteri.
La 7:10 a venit pe lume prin expulzie precipitata O PRINTESA ADAVARATA de3500g 50 cm Apgar 9.Toata lumea din sala a spus 10, dar matusa mea care este asistent sef la neonatologie a zis 9 pt ca ea stia prin ce-am trecut si nu dorea sa apara vreo problema.Dupa ce a consultat-o dr. neonatolog am inceput sa ma linistesc.Nu avea nimic la inimioara, nici cel putin suflu sistolic.
Sotul meu era in al 9-lea cer ai mei nu va spun..........,iar eu il sunam pe medicul din Timisoara sa-i dau vestea cea buna.
Singura problema dupa nastere a fost, ca n-am avut lapte din cauza stresului,dar a crescut si cu Milupa.
Aceasta-i a doua nastere prima este dureroasa......Pe 7 luna aceasta ar fi implinit 4 anisori.Dar sunt convinsa ca este ingerasul nostru pazitor.
VA PUP! PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by loradin
acestea fara ajutorul Domnului Doctor POENARU MIRCEA de la maternitatea BUCUR.
Laura D.



ai avut noroc. ai nascut prin cezariana, ai cotizat la greu, nu?
Ai fost si la alti dr sa iti confirme diagnosticul...?

Daca ai sa citesti subiectul "dr de care sa te feresti" ai sa afli ca il recomandam asa NU pe acest mare artist al conversatiei POENARU.
Si cumnata si fratele meu au avut incredere oarba in el si era sa le moara copilul. Copilul lor a ales sa traiasca.

Cat despre maternitatea Bucur, poate o fi cum spui tu...dar inseamna ca nu stii prea multe despre infectiile cu care pleaca noii nascuti de acolo...

Tot ce pot sa spun ca esti o norocoasa si te felicit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

BUNA ZIUA,
am citit mesajul si indiferent ce ai spune (povestea ta am citit-o inaninte sa ajung la dansul si cu toate acestea nu am renuntat)simt o doza de rautate. Sunt sigura ca lucrurile nu stau asa cum le prezinti tu.Am vorbit cu zeci de persoane care mi-au confirmat profesionalismul dansului si care nu au avut sarcini tocmai usoare.Este foarte usor sa distrugi din cuvinte ani de studii,experienta, intr-un final CARIERA UNUI OM.Inversunarea ta si modul cum urmaresti mesajele despre dumnealui ma duce cu gandul la o rautate gratuita si nejustificata.Povestea ta e veche si chiar daca a fost citita de multe persoane asta nu le-a impiedicat sa ajunga la cabinetul lui. Cat despre cotizatia la cezariana te inseli amarnic.Nu stau sa dau nimanui explicatii. Ce usor este sa te joci cu ,cuvintele.
Este ultimul mesaj pe care il scriu pe aceasta tema.Nu eu prin ceea ce scriu , sunt cea care ii aduce sutele de paciente la cabinet d-lui dr. Poenaru Mircea.Sti ce? Rezultatele meseriei pe care o practica!Probabil ca nu te vei opri si vei mai arunca venin.Daca asta te face fericita continua! Absolut toate prietenele mele sunt la dansul.De ce? PENTRU CA ESTE CEL MAI BUN!!
Sper sa nu fi fost prea acida!

loradin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

Avea dreptate Grati.ela.Doctorul Haiduc de la Filantropia este fff deschis discutiilor (si e intradevar ff frumusel). A stat si mi-a raspuns la fiecare intrebare care mi-a venit mie in minte. Si am pus o gramada.Despre copil, despre peridurala, despre spital, pana si despre asistente ( de la mame si de la copii).Are o multime de paciente, iar cel putin cele cu care am vorbit eu au avut numai cuvinte de lauda.Am fost de 2 ori pana acum , si odata chiar plecase acasa si s-a intors din drum pt ca eu m-am simtit rau si l-am anuntat ca ma duc la spital.A... si ce este mai important: nu conteaza daca ii dai bani sau nu , tot asa se poarta cu tine.
Am vrut sa-i dau si a refuzat sa ia (atunci cand l-am intors din drum)
Ann

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by loradin

BUNA ZIUA,
am citit mesajul si indiferent ce ai spune (povestea ta am citit-o inaninte sa ajung la dansul si cu toate acestea nu am renuntat)simt o doza de rautate. Sunt sigura ca lucrurile nu stau asa cum le prezinti tu.Am vorbit cu zeci de persoane care mi-au confirmat profesionalismul dansului si care nu au avut sarcini tocmai usoare.Este foarte usor sa distrugi din cuvinte ani de studii,experienta, intr-un final CARIERA UNUI OM.Inversunarea ta si modul cum urmaresti mesajele despre dumnealui ma duce cu gandul la o rautate gratuita si nejustificata.Povestea ta e veche si chiar daca a fost citita de multe persoane asta nu le-a impiedicat sa ajunga la cabinetul lui. Cat despre cotizatia la cezariana te inseli amarnic.Nu stau sa dau nimanui explicatii. Ce usor este sa te joci cu ,cuvintele.
Este ultimul mesaj pe care il scriu pe aceasta tema.Nu eu prin ceea ce scriu , sunt cea care ii aduce sutele de paciente la cabinet d-lui dr. Poenaru Mircea.Sti ce? Rezultatele meseriei pe care o practica!Probabil ca nu te vei opri si vei mai arunca venin.Daca asta te face fericita continua! Absolut toate prietenele mele sunt la dansul.De ce? PENTRU CA ESTE CEL MAI BUN!!
Sper sa nu fi fost prea acida!

loradin




Loradin, ceea ce am vrut iti spun a fost faptul ca nici un medic oricat de bun ar fi el are propriul lui cimitir de greseli..e omenesc. Asa li se spune si studentilor din facultatea de medicina sau cum spunea cineva aici pe DC: degeaba este el bun daca cu tine da gres.
Ceea ce am scris aici era experienta crunta a unor parinti. Atat. Niciodata nu e bine sa te arunci in foc pt altul ca s-ar putea sa te frigi asa ca nu iti inteleg inversunarea...dar ma rog .
Daca tot scrii ca ai citit din timp ceea ce scrisesem la acel subiect ai fi vazut ca imediat dupa mesajul cu pricina a scris o mamica a carui bb a avut de suferit dupa urma medicului meu, pe care il recomand.
Ce trebuia sa fac ? Sa ii analizez fiecare cuvintel si sa "dau cu ea de pamant ca nu-i adevarat?!" Cum isi permite.

Suntem pe un forum si fiecare isi spune propria lor suferinta- bucurie iar noi ceilalti tragem invataminte. Asta era si concluzia pe care o lansam la finalul acelui post.

p.s. nu urmaresc nici un mesaj al acestui faimos dr, oricum nu e chiar asa VIP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

Am scris mai devreme dar am uitat sa intreb :Care mai sunt preturile la Filantropia? Am gasit ceva pe site dar din 2004. Poate o mamica care a nascut mai recent ma poate lamuri!!!!
Multumesc mult!
ann

Mergi la inceput