despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Shaithis,
Eu voi naste in Filantropia in februarie cu dr. Paris. Am fost internata doua zile in octombrie si conditiile din spital nu mi s-au parut stralucite, dimpotriva. Spitalul nu este renovat, iar saloanele arata jalnic. Stiu insa ca exista rezerve care se platesc: 500 000 de lei un loc intr-o rezerva de doua locuri, cu tv, aer conditionat, frigider si 250 000 lei un loc intr-o rezerva de trei locuri. Am fost insa f. multumita de asistente care indiferent ca le dadeai sau nu, te tratau ok.
Am prietene care au nascut acolo si mi-au spus ca sala de nastere si locul unde sunt tinuti bebeii sunt f.f. bine puse la punct, ceea ce conteza cel mai mult.
Despre preturi eu stiu ca o nastere naturala costa intre 100$-150$, iar o cezariana intre 150$-200$. Depinde cat de multumita esti de medic si de cat poti da.
Dupa ce voi naste o sa-ti pot da si mai multe detalii din proprie experienta.
Multa sanatate si o sarcina usoara!
Adrianain 32 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Eu am nascut la Municipal(BUCURESTI) cu dr.SORIN BADULESCU.NU AM VRUT sa nasc cu dr. care mi-a urmarit sarcina pt. ca m-a scarbit in urma unei discutii.EA lucreaza la CFR.Sincer nu mi-am facut o impresie buna despre personalul de acolo (cu care am intrat in contact la o ecografie).ERA sa nasc la 7 luni si nu mi-am sunat dr. ci am plecat la urgenta la Municipal .Mi-a placut cum s-au desfasurat lucrurile asa ca la 9 luni acolo m-am dus sa nasc la urgenta.Deci cu primul medic care era de garda.Am nascut fara epidurala in 2 ore .Dr.si asistenta sefa au fost super,imi vorbeau numai in soapta ca sa fiu calma si sa le ascult toate instructiunile.A fost prima nastere,dar eu sunt o Berbeaca tare norocoasa si totul a fost OK.Fetita a stat cu mine in salon.Cand eram la salonul unde asteptau lauzele sa fie duse la saloane mi-au adus-o pe Mara la alaptat la 3 ore de la nastere.Pt.ca 2 ore am stat sa fiu cusuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Eu am nascut la inceputul acestei luni la Filantropia cu doamna dr Turculet de care am fost foarte multumita. Am nascut natural cu anestezie epidurala. In spital sunt conditii bune doar in saloanele cu plata, pentru bebelusi in schimb sunt conditii foarte bune, sunt bine ingrijiti.
Shaithis, daca vrei sa iti dau si alte amanunte, scrie-mi un mesaj privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blyzzy spune:

As vrea sa aflu informatii despre dna dr Camelia Constantinescu. Am fost la ea la consultatie la cabinetul unde lucreaza (Centrul Medical Vital) si am fost foarte multumita. Acum sunt gravida in 15 saptamani si as vrea sa aflu impresii de la cineva care a nascut cu ea la Maternitatea Bucur unde am inteles ca lucreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:


Inca odata despre Filantropia:
Daca e sa alegem principalele criterii dupa care se alege un spital acestea ar fi:

- profesionalismul medicilor inclusiv al neonatologilor- doatarea spitalului si conditii igienice (ATP si nou nascuti)
- implicarea personalului mediu
- ambianta si conditii de confort
Si nu mai vorbiti de sufletismul medicilor ca un medic bun nu are timp sa raspunda la toate intrebarile mai ales la prima sarcina, nu ca m-iaer placea situtia dar asta e adevarul si acesta nu ar trebui sa fie un criteriu. Nu poti sa faci studii zeci de ani ca dupa aia sa raspunzi la intrewbari gen de ce mi sa umflat piciorul.


Filantropia nu este un spital frumos si 'sufletist' dar daca e sa nasc acolo aS naste si a treia oara acolo, pentru ca stiu ca medicul cu care am nascut Sgarbura Zorela {doctorat in obstetrica) face fata la orice complicatie, este foarte atenta la detalii,( chiar daca e mereu ocupata, nu are timp sa fie sufletista) si niciodata nu te lasa balta(sa nu sa se prezinte la nastere)

Sectia de neonatologie este condusa de d-na Gheorghe Ana, un profesionist de exceptie care lupta pentru orice copil ca si cum ar fi al ei. Sectiile de copii: normali, septici si terapia intensiva sunt foarte bine dotate, intretinute etc.

Cu personalul mediu cu un pic de cotizatii si fermitate se poate intelege de minune, si sa recunoastem sunt si asistente care si fara cotizatii isi fac treaba, sunt si acele care pur si simplu nu au ce cauta in meseria asta, recunosc.
Despre d-na Paris: am stat cu o femeie in salon care avea ceva ne in
regula la cusutura, si cu o alta la care nu s-a prezentat la nasterea
pur si simplu a inchis mobilul. Nu cunosc detalii spun ce m-iau zis acele femei.

Si va rog nu mai vorbiti atata de sufletisti si ambient, ganditi-va la copii. Nimeni nici nu intreaba cum ii cheama pe neonatologi, cu cat se cotizeaza, dar se cauta gresie si tv in salon.

Va pup, nasteri usoare.

Silvia, Vlad 2 ani, Janna - trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Eu am nascut pe 29.12.2003 la Spitalul Municipal Bucuresti cu Dr. SORIN BADESCU. Am nascut normal cu anestezie peridurala. Doctorul a fost super, am fost foarte multumita atat de el cat si de conditiile din Spital. Daca as avea ceva de "reprosat" a fost faptul ca Spitalul fiind in carantina sotul nu a putut sta cu mine in sala de travaliu.
Layla cu BB Daniel Alexandru 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Am nascut normal intr-un spital ROMANESC cu spagi de la asistent pina la doctor - dar cred ca este 'perfect normal', nu?

DAR CE M-A SOCAT MAI MULT DECIT PUTEAM SUPORTA A FOST MEDICUL NEONATOLOG care m-a chemat dupa 7-8 ore de la nastere sa-mi tina o teorie, cum ca 'nu m-am achitat de obligatii'(am incheiat citatul).Adica, vezi Doamne ea a luat copilul, l-a cintarit, masurat...tot tacimul si eu, nesimtita, nu i-am dat bani!!!!
Si asa socata, am reusit s-o intreb care este de fapt treaba ei acolo, pentru ce are salariu?

Sint satula si scirbita de tot ce inseamna spital, doctor, asistent si mai ales de cei de la 'Maternitate'!!!!!!

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca spune:

Eu sunt in 21-a de saptamani si voi naste la maternitatea Bucur cu Doctorul Poenaru. A nascut cineva pe acolo, sa imi spuna si mie cum este? Doctorul mi se pare foarte dragut si interesat am fost la vreo cateva consultatii. A nascut cineva cu el ?
Mi-a spus foarte clar ca el nu face epidurala si prefera nasterile naturale ca sa poata coopera din plin cu mama in timpul nasterii. Ne-a tinut la consultatie aproape o ora si ne-a vorbit foarte frumos mie si sotului meu incat ne-a convins.

Va rog, da-ti-mi pareri despre maternitatea Bucur.

Ana

O viitoare mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

quote:
Originally posted by anaraluca

Eu sunt in 21-a de saptamani si voi naste la maternitatea Bucur cu Doctorul Poenaru. A nascut cineva pe acolo, sa imi spuna si mie cum este? Doctorul mi se pare foarte dragut si interesat am fost la vreo cateva consultatii. A nascut cineva cu el ?
Mi-a spus foarte clar ca el nu face epidurala si prefera nasterile naturale ca sa poata coopera din plin cu mama in timpul nasterii. Ne-a tinut la consultatie aproape o ora si ne-a vorbit foarte frumos mie si sotului meu incat ne-a convins.

Va rog, da-ti-mi pareri despre maternitatea Bucur.

Ana

O viitoare mamica fericita!



ca maternitate, Bucur nu e nici foarte-foarte, nici cea mai rea. cred ca e pe undeva la mijloc. e foarte curata, nu iti iei bebele acasa cu boli specifice maternitatilor, stai in salon cu doua paturi si chiuveta in camera fara sa platesti. iti aduc bebele in salon a doua zi de la nastere sa ai timp sa te odihnesti. buda e pe culoar, curata dar cam inghesuita. am auzit ca ar fi si saloane cu baie, n-am avut insa norocul sa stau intr-unul. nu te cazeaza cu "coloraturi" si ar fi bine sa fie tot timpul cineva in salon pentru ca nu se incuie si au fost cazuri in care au disparut lucruri. nu am auzit de medicul tau, dar mai toti medicii de la Bucur sunt oameni si sunt si bine pregatiti. atentiile care se dau medicilor sunt mai mici ca la maternitatile "de lux". stau prost pe partea cu neonatologia, adica saloanele bebeilor nu sunt dotate cu cine stie ce aparatura, insa sunt curate, bebeii cat stau acolo sunt bine ingrijiti si NU SUNT HRANITI CU BIBERONUL. am mai scris si pe prima pagina la acest topic despre conditiile de acolo.
am nascut acum 10 luni, nu stiu daca lucrurile s-au mai schimbat intre timp si daca s-au schimbat, sper sa se fi schimbat in bine.
Atentie, daca Dr. tau nu are cabinet particular, nu stiu cum o sa-ti faca ecografii, pentru ca in toata maternitatea este un singur ecograf care e si cam vechi, la care nu se face ecografie gratis decat daca esti internata sau daca doctorul tau e pe bune cu doctorita ecografa(care e super specialista insa). Intr-adevar nu sunt adeptii epiduralei dar sincer, n-am auzit tipete prea multe de la fetele care nasteau, semn ca cineva avea grija de ele. asistentele de la neonato nu-ti arata cum se alapteaza bebele decat daca le motivezi. bebeii sunt schimbati de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu pampersi de la ei si cu hainutele lor.

www.sara.haihui.ro
adresa bradutului cu bebeii nostri: http://www.haihui.ro/tree.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana-maria spune:

Eu am nascut ambii copii la Bucur cu ajutorul domnului doctor Condor de care am fost extraordinar de multumita si cu un pret minim. Maternitatea este curata dar ca o spun pe cea dreapta in momentele acele nu ma interesau decat copiii. Ce este drept am nascut repede pe Alex in vreo 3 ore iar pe Bianca in 1.5 h si au avut grija de mine si asistentele si docrorul si m-am simtit in siguranta. Nu mi-a pretins nimeni ca as avea obligatii si daca nu am dat s-au purtat omeneste iar de copii au avut mare grija. Nu i-am avut in camera ca au fost tare micuti dar cand mergeam sa ii vad nu am intampinat nici un fel de restrictie. Ce este drept ca ma conforman, sa merg cu halat sa nu stau mult iar dr.pediatra a fost maleabila si imi spunea fara nici o obligatie, cum evolueaza copiii.
Nastere usoara si multa incredere in Dumnezeu

Mergi la inceput