despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 58

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ralu, nu vrei sa ne povestesti mai multe daca tot ai nascut acolo? Sau poate doar ai ceva informatii, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

DARIANA, am vazut ca vrei niste detalii despre Elias. O sa incerc sa te ajut, eu am nascut acolo pe 15 dec 2005 si am fost super multumita atat de echipa care m-a asistat la nastere ( moasa, anestezist, doctor, etc - au stat tot timpul langa mine ) cat si de cei de da sectia de neonato. Eu am nascut cu dr Tutunaru care e un fel de "vedeta" aici pe DC, un om de milioane si un doctor extraordinar, iar bebe a avut ca doc pe Constantinescu, buna si ea din cate am inteles, dar cam absenta cat am stat eu acolo ( am vazut-o doar o data la consult si apoi la plecare). Nu am tinut copilul cu mine in salon noaptea, am preferat sa ma odihnesc in timpul asta, mai ales ca se ingrijeau super bine de ei la maternitate. Mergeam doar la alaptat la ora 24, apoi la 6 dimineata mi-l aducea in salon ptr ca asa am cerut eu. Peste masa de la 3 noaptea am sarit, ii dadeau fetele bibe cu lapte praf. Apoi peste zi o tineam de obicei cu mine, sau daca aveam vizitatori o duceam inapoi ca sa nu stea cu tot poporul care venea sa ma vada. Oricum reguli stricte nu sunt, faci cum vrei, erau mamici care mergeau doar la alaptat din 3 in 3 ore si nu luau copii in salon, altele care si-i tineau si peste noapte. Singura obligatie era sa-i duci la vizita zilnica a doctoritei, ii consulta si ii luai inapoi.
Saloanele erau curate, toaletele insa lasa rau de dorit. In rest toate bune si frumoase, ca si concluzie nota 10+ ptr tot.



Madau si Miruna (15 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Si eu am nascut la Elias in data de 5 ian 2006. Cu dl dr Parvu prin cezariana.
Am vazut ca a dat cateva date despre conditiile de acolo si Madau.
Subscriu la conditiile de la toalete ... cam murdar. Totusi exista dus, eu din pacate l-am descoperit tarziu.
Sala de travaliu, salile de nasteri naturale si sala de operatii sunt bine echipate si curate. In 13 ore de travaliu am avut timp sa le vad pe toate.
Saloanele sunt curate dar paturile sunt criminale si scartzaie cand te invarti in ele ...
Sectia de neonato este super. Este curata, este calduroasa, iar personalul super. Este adevarat dr neonatoloaga este cam scumpa la vedere ... eu am vazut-o doar la plecare.
Ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca ... sunt cateva infirmiere super. Eu am avut nevoie de ajutor sa ma ridic prima data din pat si m-a ajutat o infirmiera meseriasa nu am avut nicio durere ... super meseriasa, m-a luat pur si simplu in brate si m-a asezat in picioare ... si nu sunt usoara deloc...
Am numai cuvinte de lauda pt tot personalul de acolo.

Daca doriti mai multe informatii intrebati-ma pe PM si va ajut cu cea mai mare placere.



poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Fetelor dragi,
Am, de o vreme incoace, o mare, foarte mare dilema...
Am nascut in 2004 cu Dr. mubarak (Cantacuzino). pe scurt, lucrurile s-au derulat in felul urmator: la ora 10 dimineata am gasit pe chilot dopul gelatinos, l-am sunat pe dr pe mobil (era luni) si mi-a spus sa vin dupa 14.00 la policlinica sa ma vada (eram in sapt.40). Aveam contractii foarte putin dureroase la 12-15 min. La 16.00 m-a vazut si mi-a zis sa merg la spital, sa ma internez, ca pe la 23.00h o sa nasc (nastere normala). Zis si facut. La ora 20.00 eram deja in sala de nasteri (asa a dat dispozitii doctorul) cu acelasi tip de contractii, foarte putin dureroase, si ma ingrozeam vazandu-le pe fetele care erau in travaliu avansat (si eu eram in travaliu, dar pe la inceput...) Chiar se mirau asistentele pe-acolo ca m-a trimis dr. in sala de nasteri si nu in cea de travaliu. Eu... ce era sa zic?
Pe la 21.00 a venit dr, a pus o asistenta sa-mi dea calciu cu vitamine intravenos, mi-a pus o perfuzie cu glucoza (asa am vazut ca scria pe eticheta), si mi-a dat o injectie in fund (oricum, nu mi-a zis nimeni ce mi se administreaza si de ce, iar eu eram prea tensionata ca sa stau sa-ntreb, stiti cum e...).
In momentul urmator au inceput niste dureri de am crezut ca mor, mai ales ca m-au luat pe neasteptate, nu din aproape in aproape, cum imi inchipuiam eu si cum citisem ca va fi, ci brusc! mai ales cele din spate... Efectiv am crezut ca mor de durere. Dupa ce m-am perpelit o vreme asa (sa zic cam o ora), dr. a venit la patul meu si, cu o manusa chirurgicala pe mana a inceput sa ma apese chiar in momentul in care aveam contractia. Ma apasa inauntru, nu ma intrebati unde si cum, dar s-a dovedit ca durerile de dinainte, atunci cand ziceam eu ca mor si cand credeam ca nu exista durere mai mare pe lume, erau floare la ureche. De data asta eram convinsa ca ma duc... Banuiesc ca ma dilata manual...?????????...
Si a tinut-o asa pana la miezul noptii, cand m-a dus la masa de nasteri si am nascut. Treaba e ca venisem ultima in sala de nasteri, si fara dureri, si am nascut prima...
Ei, acum sa va spun dilema: pana mai ieri eram convinsa doctorul meu e un zeu, adevarul e ca s-a purtat impecabil cu mine (mai putin dupa ce am nascut, cand parca nici nu ma mai cunostea, si sa nu va-nchipuiti ca nu am onorat prestatia:)))))) Nici nu a venit sa ma vada in cele trei zile cat am stat internata. Deci impresia pe care mi-a lasat-o doctorul (vorbesc numai despre ziua in care am nascut) a fost aceea pe care ti-o lasa un prieten atunci cand te ajuta la greu. Nici nu stiu exact cum sa ma exprim, dar tot ce simteam pentru dl. dr. era la superlativ...
Ei bine, zilele trecute, intr-o discutie, aud intamplator ca genul asta de interventie rapida este total neindicat, nici nu se prezinta in manualele de specialitate; si am ramas cu senzatia de "sentimente inselate". Eu l-am laudat atat de mult pe unde am putut, ca am nascut in trei ore, ca s-a purtat exemplar etc, ca sa aflu ca mi-a aplicat o procedura nepermisa????? Asta vreau sa aflu de la voi (cine stie): este bine ce mi-a facut dr. sau nu? Copilul e super OK, e viata, sufletul si fericirea noastra, dar vreau sa stiu daca pe al doilea o sa-l nasc tot cu el sau nu. Acum eu stau si il suspectez ca a vrut sa termine repede, sa mearga acasa, etc, era si el obosit, si s-o fi gandit ca, decat sa-l chem la 4 dimineata (zic si eu), mai bine ma termina el, mai devreme. Cred ca m-a fortat cumva sa nasc, nu? Poate ca normal, as fi nascut la alta ora, sau, mai stii, in alta zi...
Va rog, e foarte important sa stiu ce s-a intamplat, pentru ca ma simt un pic frustrata: tot timpul am trait cu impresia ca am avut o nastere "ca la carte", iar acum stau cu indoiala in suflet.
Pupici si multumiri in avans!!!!!

Daniela

http://community.webshots.com/user/Daniela_Gina



Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Dr. Alexandru Anca (Municipal)- tot respectul pentru calmul (am fost o gravida destul de "crizata"), rabdarea si profesionalismul cu care a avut grija de mine si de bebe Radu (care acum e "ditamai" baiatul de 19 luni). A avut rabdare sa-mi explice TOT ce l-am intrebat, dupa cezariana m-am simtit foarte bine, si mi-am revenit repede.

As mai naste oricand cu el.

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodlyada spune:

Maternitatea Bucur; doamna doctor Camelia Constantinescu.
O doctorita super draguta si care mi-a dat multa incredere.

Am nascut normal si a fost OK.

Va pup, Stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va rog stie cineva sa-mi spuna cum se naste cu Doamna DR Carina Puiu de la CFR 2.Mie mi se pare super cand m-a duc la cabinet,dar nu stiu foarte multe despre cum se comporta cand trebuie sa nasti.
Va multumesc.

IO9+

Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonica spune:

Buna fetelor!

Eu am nascut acum 1 an si o luna .
Nastere a fost EXTRAORDINARA!!!
Am nascut la Maternitatea Panait Sarbu(fosta Giulesti)impreuna cu o echipa senzationala de doctori.
Doctorul care mi-a urmarit sarcina de la 8 saptamani si care a fost alaturi de mine pe tot parcursul ei pana la marele final este dr. Ion Ionut Adrian.

Ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru mine, pentru toate momentele in care eram speriata, confuza...si il felicit pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Ca de altfel toata echipa de la anestezist(am nascut normal cu epiduarala) pana la asistente si moase.

Note 10 Maternitatii panait Sarbu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ancutex, abia acum am vazut mesajul tau. Eu am nascut cu dna. Petrache si mi s-a parut super. Am ajuns destul de tarziu la ea, dar atat cat am fost pe parcursul sarcinii a fost foarte ok. Raspunde la telefon, vine la nastere, e buna ecografista. Este insa adepta nasterii normale, asa ca daca vrei cezariana ar fi bine sa discuti de la inceput cu ea. Daca mai vrei amanunte scrie-mi.
Sarcina usoara si nastere fara probleme!


quote:
Originally posted by Ancutex

Buna mamici!

Cine imi poate spune daca a nascut cu dr Magda Petrache, Polizu sau a auzit de ea. Eu merg la ea deocamdata si mi-a facut o impresie buna, dar as vrea sa aud lucruri concrete de la voi.

Multumesc,
Ancutex 10+



Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_furtuna spune:

quote:
Originally posted by aka


In copilarie am avut un "pui" de toxoplasmoza, si din cauza asta vreau sa fac niste analize inainte de a avea bebe. Oricum nu le-am mai facut de cativa ani buni. Oricum astept recomandari.
Multumesc.



sper ca raspunsul meu nu ajunge prea tarziu.Eu am fost diagnosticata cu TOXOPLASMOZA in timpul sarcinii si am traite niste saptamani cumplite. Si asta pentru ca medicul meu ginecolog nu mi-a spus sa fac testele pentru boala asta inainte de sarcina. Daca nu ai ramas inca insarcinata, fa-ti analizele pentru toxoplasmoza la un laborator particular. Nu merge la Cantacuzino sau la Colentina, ca sa nu fii nevoita sa le repeti la nesfarsit.Eu am facut analizele la CMU si le-am repetat pentru confirmare la un laborator specializat din Italia. La un laborator particular poti gasi preturile pe site-urile lor. Ca sa stii daca poti avea probleme cu sarcina din cauza toxoplasmozei trebuie sa faci doua teste: IgG si IgM. Daca primul test este pozitiv (IgG) inseamna ca ai fost infectata cu parazitul Toxoplasma Gondii cu foarte mult timp in urma si ca organismul tau a dezvoltat deja anticorpi impotriva parazitului, deci nu mai ai probleme. Daca, pe langa IgG pozitiv si testul IgM rezulta pozitiv inseamna ca infectia s-a produs recent. Recent inseamna intre doi ani si momemtul actual. In cazul tau nu cred ca mai poate aparea IgM pozitiv pentru ca reinfectarile apar doar la persoanele cu un sistem imunitar deficitar (bolnavi HIV. Totusi, in cazul in care IgM este pozitiv, doctorul specialist in boli parazitologice si tropicale o sa-ti dea un tratament cu spiramicina ( Rovamicina) sau cu Daraprim (pyrimetamina) care dureaza 21 de zile. Dupa tratament se repeta analizele, si daca IgM nu mai este pozitiv poti sa te gandesti la un bebe fara griji. Informatiile pe care le-am scris aici le-am adunat din tratate si studii recente de specialitate. Daca vrei mai multe informatii poti cauta pe Google in limba italiana pe site-ul Universitatii din Pavia . Daca cineva mai are nevoie de alte informatii despre Toxoplasmoza ma poate contacta oricand. Din nefericire, eu am aflat foarte multe despre aceasta boala pentru ca am descoperit-o in timpul sarcinii si am fost la un pas de dezastru. Acum sunt in saptamana 27 si totul pare sa fie bine dar am trecut prin clipe f. grele pentru ca nimeni nu mi-a spus despre boala asta pana sa raman insarcinata. Pentru cele care considera subiectul Toxoplasmoza neimportant precizez ca este o boala groaznica care trebuie tratata cu seriozitate. Daca medicul de familie sau ginecologul considera inutil sa faceti testele pentru toxo inainte de sarcina mergeti la altcineva.

Mergi la inceput