despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Am nascut la North York General Hospital cu dr Nicholas Pairaudeau. Nu am cuvinte sa va spun cum s-au purtat cu mine. Totul a fost super. Am nascut sambata la ora 2 dimineata. Chris s-a hotarat sa iasa repede, asa ca dr a trebuit sa vina f repede ca sa nu scape evenimentul. Asistentele au fost de nota 10. Una era jumatate romanca, nascuta in Canada. Foarte de treaba femeia. A fost o experienta intr-adevar placuta.
Nastere usoara la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Eu am nascut in august,prin cezariana, la Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi, cu doamna dr. Mihaela Grigore. Este in primul rand un profesionist desavarsit (pot spune ca baietelul meu este acum in bratele mele doar datorita doamnei doctor) si un OM cum rar intalnesti.
Despre maternitate... conditii ca peste tot in tara dar personalul este bine pregatit si, contrar asteptarilor mele, foarte atent, cu si fara "motivatii".

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenii spune:

Vreau si eu va rog detalii despre d-na doctor Munteanu din Ploiesti.Eu sunt graviduta in 22 saptamani si vreau sa stiu mai multe detalii(pana acum doctorita a fost super ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imi spune:

Eu am nascut la Giulesti, unde ce sa spun nu sunt conditii foarte bune, adica nu este renovat, dar ii recomand pentru ca eu nu am avut probleme. Doctorul meu Dr. Albu, este super Ok, mi-a urmarit sarcina inca de la 4 saptamani, cu sfaturi si indrumari care mi-au fost foarte utile. Ca o paranteza il recomand pentru ca din cate am auzit este cel mai bun specialist in ecografii ( tridimensionale) .Eu am avut parte si de un medic rezident foarte, foarte bun, Dr. Dan Deva.
Deci, din punctul meu de vedere il puteti contacta cu incredere, macar pentru o ecografie .

Adriana Ilioiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Rony

Buna,

Nu am vazut mesaje despre Sp Elias. Eu voi naste in decembrie cu Dr Parvu pe care vreau sa-l conving sa nasc prin cezariana.
Astept orice informatie.

Multumesc,
rony



Rony, informatii proaspete nu iti pot da, eu nascand acum sase ani acolo. Dar si pe mine ma intereseaza foarte mult, ca in mai tot acolo am sa nasc.
Atunci ce mi-a placut e, era curat, cu toate ca mobilierul era tare vechi si saracacios.
In legatura cu cezariana, cred ca ar fi cel mai bine sa discuti cu el deschis despre acest subiect, am inteles ca e tare de treaba. Parerea mea e ca nu o sa accepte o cezariana la cerere fara un motiv intemeiat, e crescut la scoala lui Mateescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Buna fetelor !
Eu urmeaza sa nasc la CF2. Imi spune si mie cineva ceva de preturi pt medic, asistente,moasa ... si daca exista ceva informatii despre dr. Echim Corina
VA MULTUMESC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by simonnete

Buna fetelor !
Eu urmeaza sa nasc la CF2. Imi spune si mie cineva ceva de preturi pt medic, asistente,moasa ... si daca exista ceva informatii despre dr. Echim Corina
VA MULTUMESC !



E o doctorita excelenta! Eu am nascut acum 2 luni la CF 2, cu dr. Tanase Eugen, seful de sectie, insa si dr. Echim s-a ocupat de mine. Mi-a placut enorm atitudinea ei: extrem de comunicativa, draguta si atenta. La fel si restul personalului. Cat despre tarife: am dat 3,5 mil la dr si 500 mii la moasa si 500 mii la dr. neonatolog. In rest asistente 50, 20 mii, in functie de cum se nimerea. Si a fost mai mult decat ok. Nastere usoara si fii sigura ca esti pe maini bune!

Ionella si Sorinel (2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciurli spune:

Buna fetelor. Sint si eu dornica sa devin mamica sper eu sa mi se intimple cit mai curind. In urma unor recomandari, m-am hotarit sa merg (cel putin momentan) la dr. Radoi de la Municipal. Ce ati scris voi despre el si bune si rele nu m-a ajutat prea mult. La fel se intimpla si cu alti doctori; am gasit pe site si vorbe de bine dar si critici la adresa tuturor. este vreuna dintre voi care a nascut anul asta cu el?

multumesc frumos (anticipat)pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Dragi mamici,
Va rog frumos daca cineva a nascut cu doctorul Petru Ciulcu de la Municipal sa-mi dea si mie cateva informatii. Spuneti-mi macar daca ati fost bine voi si bebei.
Va multumesc frumos!
Astept cu nerabdare un raspuns
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Dragi mamici,
Chiar nu stie nimeni nimic sau nu a nascut nimeni din tara asta cu dr. Petru Ciulcu de la Municipal.
Va rog raspundeti-mi si mie!!!!
Criss si DPN 21.06.2005

Mergi la inceput