despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

daaaaaa.
Eu sunt prietena traumatizata a ralucai...
N-as mai naste la Giulesti nici sa ma tai... sau macar nu cu aceeasi doctorita... Chiar daca am citit lucruri bune despre Mirela Ranga eu am o parere fffffffffff proasta despre ea, despre felul in care s-a purtat...
I-am dat 3 milioane inainte sa nasc si inca cand am venit la spital... 1mil jumate la asistenta care n-a facut nimic si la alte asistenta a dat sotul meu... nici n-a vrut sa imi zica cat si la cate...
Nasterea? ohohoooooo
Am ajuns la spital la 22.30 si am nascut dimineata la 6 si ceva.
Dureri?! Ingrozitoare si nimeni n-a facut nimic... asistentele imi spuneau : " respira draga, respira.., las ca trece"
Doctorita?! Au chemat-o sa imi taie membrana si a inceput sa tipe :"De ce m-ati trezit draga din somn? Sa vina altcineva!"
Asa ca au chemat un alt medic de la etaj care mi-a taiat membrana...
Am stat oree in sir tipand si asistentele dormeau duse... mai venea cate una sa imi zica sa mai respir... aproape ca imi zicea sa tac ca le deranjez...
M-au pus pe o galeata sa ma screm (scuze de limbaj dar asta a fost) si m-au lasat asa o ora...
Doctorita a venit doar cand a sunat o asistenta sa ii zica ca eu chiar nasc... am uitat ca ea "ma programase sa nasc asa, pe la 7", asta dupa ce vorbea cu asistentele cu mine de fata ca" nu putea sa vina dimineata... ca ar fi dormit si ele"
Am nascut... asistenta ma apasa pe burta.. doctorita tipa sa respir... ca eu de fapt n-am contractii... si tot asa... Nici nu am simtit ca ma taie... Am realizat doar cand a inceput sa ma coasa... si imi spunea sa ma relaxez ca nu apuca nu stiu ce... Pai dupa atatea dureri de unde atat relaxare?!!!
Ma rog... asta a fost nasterea...
fetita era nici sa nu mi-o vad daca nu ma intorceam eu cu capul dupa asistenta... au luat-o imediat ... am vazut-o abia dupa o zi...
Dar slava Domnului a fost sanatoasa si puternica, a luat "nota 10" si acum crestem frumusel . Avem deja 2 luni si 3 saptamani...

Dar:
N-AS MAI NASTE CU DOCTORITA RANGA NICIODATA!!!!
Concluzia?! Chiar daca sunt platiti prost primesc spaga destula ca sa se poate macar civilizat cu pacientul din fata lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

scuze... nu am scris..3 milioane inainte sa nasc si inca 2500000 cand am venit la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

Spitalul in care am nascut este unul judetean,la fel cred cu celelalte din tara. Doctorul meu a fost singura mea raza de soare intr-un intuneric total. Conditiile de igiena si aparatura - decente.

Am dat spagi de 14 milioane de lei in 6 zile, excluzand onorariul doctorului. poate pt unii e putin dar eu am avut un salariu de 2.500.000in mana. Au ajuns asa la un tupeu doctorii, asistentele si infirmierele incat vin pur si simplu sa-ti ceara. cu cuvinte destul de precise. Dupa ce ca ii platesti, nici nu te iau in seama. parca ii platesti sa te lase in pace. pentru a avea acces la biberonarie (pompa de lapte) plateam si doctorita de copii si asistenta sefa si 100 de mii la fiecare tura la biberonarie.

Daca se intampla acest lucru este din vina noastra. eu sunt decisa, dupa experienta horror prin care am trecut - sa platesti si sa nu fii luat in seama, sa nu mai dau niciodata spaga la doctori, asistente si alte animale.
Clinicile particulare chiar daca sunt mai scumpe te trateaza ca pe o regina. cele mai noi tehnologii, asistenta personala, participarea tatalui la nasrtere, fete tot timpul zambitoare. etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu am nascut la Giulesti, multe colege de servici au nascut acolo si suntem ffff. multumite. Probabil ca intr-adevar medicul e cel care face totul suportabil. Ca medici super OK: Laura Dracea, Cezara Bucur si Popescu... nu mai stiu cum. Spitalul este vechi, saloanele cu 4 sau 8 paturi, dar important e ca te duci acasa dupa 2-3 zile ( eu urasc sa stau in spital si cred ca nimeni nu se ingesuie , nu?) iar copii ies fara stafilococi sau alte asemenea "bucurii". Din pacate, alte colege care au nascut in Polizu sau Municipal au trebuit sa recurga la antibiotice pentru copii - sa ii scape de ce au luat din spital.
Ce sa zic, eu am nascut normal, cu peridurala si nu m-a durut chiar nimic. A doua zi stateam fain-frumos pe taietura si nu simteam nimic.
Cat despre BB acum are 1 an si 4 luni si inca nu am "servit" antibiotice.
Despre "cotizatiile" la spital... nu mi-a cerut nimeni nimic. Am dat cat am vrut.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onut spune:

Buna, sunt o viitoare mamica, cu un bebe de 3 luni in burtica. Eu si sotul meu am ajuns la dr. strajean de la elias (si medicover) prin recomandarea unor prieteni, si am fost foarte impresionati de comportamentul sau. Nu am idee cum e la nastere, dar am avut o impresie buna despre spital si personal. Daca voi stiti mai multe, va rog sa-mi spuneti,

Cu drag
o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica spune:

buna fetelor. eu incerc de vreun an de zile sa raman gravida. aseara am fost pentru prima data la domnul doctor mihai niculescu de la giulesti. va rog, spuneti-mi si mie ceva despre el. e specialist in probleme de fertiliate? a fost cineva la el? pare destul de distant, dar poate mi s-a parut mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Cu doctorul Srejean a nascut verisora mea de curand..Pe langa faptul ca era cam rece si nu putea discuta orice, a avut surpriza sa-i ceara pentru cezariana 300 euro ,in conditiile in care ea nu era o persoana foarte instarita si impune tarife si pentru mana a doua si anestezist.
Bafta multa si dare de mana

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Buna
Intru abea in 2 luni,sunt pacienta in Giulesti.Spitalul il cunosc ca umblu de 1.5 ani c sa-l prind pe bebe.Pana la urma poate fi acceptabil,iar anumite trasee(precum fertilizarea in vitro...de unde vin eu),chiar placute.
Dar despre prof Marinescu nu zice nimeni nimic?....unde sunt zecile de femei de la usa lui
Mie mi se pare f loconic in comunicari.......cum e pe parcursul sarcinii pana la sfarsit?
ps:Niculescu e recunoscut ca f bun specialist in infetilitate,cu multe rezultate.....cam posac,chiar dur uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Am nascut la Spitalul Municipal cu dr. Badea, care mi-a urmarit sarcina(la cabinetul particular) timp de 9 luni. Am fost foarte multumita este un medic sufletist si un profesionist de exceptie. Cam scump...dar merita.
Am fost multumita de conditiile din spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Am nascut in septembrie anul trecut la Polizu. Nu stiu de ce toata lumea care ma auzea ca nasc acolo scutura din umeri. Am nascut cu dr. Nicolae Suciu care a fost la inaltime. Am fost la controale regulate lunare tot la dansul de la 7 saptamani.
Am stat intr-o rezerva cu doua paturi super mishto. Foarte curat si nu numai la noi. Rezerva nu m-a costat nimic. Moasele s-au purtat bine, dar asta pentru ca am cotizat. La fiecare moasa (au fost 2) cate 500.000 lei. E adevarat ca daca nu dai nici nu se uita la tine, dar dupa ce am dat s-au purtat frumos si m-au si ajutat sa nasc repede.
Faza nasoala a fost ca, bb a facut icter si eu nu am stiut cat de grav este si nu mi l-au pus la foto. Prin urmare a avut icter prelungit pana la 5 saptamani.

Mergi la inceput