despre spitalele si doctorii unde ati nascut

despre spitalele si doctorii unde ati nascut | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Draga comunitate - asteptam impresiile voastre despre spitalele si doctorii unde ati nascut. Cu cit mai concret - cu atit mai bine!







Pentru parinti... despre copii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

DA, da!!! Buna initziativa, mai ales pentru viitoarele mamici

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Super idee! Varianta lunga am prezentat-o in povestea nasterii Mariei!
Acum ma limitez la varianta mult prescurtata: spitalul CFR 2 de langa hotel Sofitel. Maternitatea arata impecabil, conditiile sunt de nota 10, personalul medical este fara repros!
Contributia (C.A.S.-ul neoficial) este optionala, nu obligatorie, si nu afecteaza calitatea serviciilor medicale).
Pe mine m-a operat dr. Nayel, iar neonatologul copilului a fost dna dr. Sicoie. De altfel, absolut toti sunt niste profesionisti adevarati si mai ales sunt oameni.
Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Spitalul in care am nascut eu cred ca este ca toate spitalele din Romania, dotarile cu aparatura si modul de comportament al personalului, (de la portar, asistente, medici, pina la cel mai de sus nivel), cred ca sunt la fel cu ale tuturor spitalelor din Ro.

Nu ma mai mir de nimic.

Imi cer scuze fata de DC ca nu am putut fi mai concreta, dar…..

Daca se considera ca am ocupat spatiu degeaba stergeti-ma.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

o sa raspund si eu, ca poate ne aude cineva si se intampla ceva in bine: am nascut in aprilie la Bucur cu Dna Dr. Popa - medic primar gineco&obste... si Dl. Dr. Toma - Anestezist Sef (nu stiu exact denumirile functiilor lor, nu asta m-a preocupat), nastere naturala cu epidurala.
Doctori - nota 10 pentru pregatirea profesionala, e drept insa ca am contribuit si eu pentru linistea mea si a bebitei mele, fiindca asa am considerat ca e de cuviinta si stiu ce salarii au medicii. Eu am avut deci, din punctul asta de vedere, noroc.
Spital - mizerabil pe dinafara, saracacios pe dinauntru, ok salile de nastere, sala de travaliu si de nastere sunt pentru o singura persoana, foarte curate, moasele super dragute, stau langa tine si te tin de vorba in timpul travaliului - n-am apucat sa le dau nimic inainte de nastere, deci nu stiau daca or sa primeasca sau nu ceva de la mine.
- salile de cazare cu bebeii sunt pentru doua persoane, cu chiuveta in camera, iti aduc bebele in salon a doua zi de la nastere.
Lenjeria de pat foarte veche, patata, pe pat erau puse cearceaf-uri plic, mai mici decat dimensiunile patului.
Mancarea - nici rea nici buna, dar putina. Cand erau portii cu carnita de pui, primeam doar aripi si alte extremitati, bucatile bune de carne erau puse deoparte. PENTRU CINE??
Eu cred ca din cauza saraciei si a politicii aberante de austeritate impuse spitalelor, viata de spital e un cosmar.


www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am nascut in Giulesti. Spital celebru unde de cand au pus bodyguarzi in loc de portari nu mai intri cu hartia de 10000 ci cu cea de 50000.
Despre conditii...am stat in rezerva cu inca o tipa super...aveam baia noastra. Asta era cea mai mare bucurie ...cele care au trecut pe la WC comun in giulesti stiu de ce.
De nascut am nascut fara probleme si era o doamna asistenta care pana sa adorm de tot m-a mangaiat in continuu pe mana. Nu i-am dat nimic si nici nu am mai vazut-o dupa aia.
Asistentele de la mamici erau dragute si isi faceau treaba cu sau fara bani.
Si am ajuns la ce ma doare...asistentele de la copii. Am un mare regret ca nu le stiu numele...dar cu mici exceptii indiferent de varsta erau niste scorpii...vorbesc de cele de la cezariene ca pe celelalte nu le stiu. Tot timpul erau tafnoase, nu iti explicau absolut nimic, tot timpul comentau...spaguta era nu sa se poarte frumos ci macar sa te lase barem in pace. Dupa ce ca erai picata in cap se mai gaseau si ele sa tipe din te miri ce. Si de cateva ori m-am dus in afara programului la copil...erau la cafeluta pe culoar iar copii singurei ,fara supraveghere.
Eu una o mica revolutie am facut...singurul succes a fost ca m-au trimis acasa paket cu cezariana si copil cu tot dupa 2 zile jumatate. Le-am fost profund recunoscatoare.

Despre doctor..Dr. Anca Vasilescu Moisa, numai de lauda. M-a ajutat sa am copilul, m-a ajutat sa tin sarcina si tot timpul s-a purtat exemplar cu sau fara bani. Si mama cat am batut-o la cap! De aceea am recomandat-o cu caldura oricui m-a intrebat.

Asta a fost
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

D-na doctor Iancu Georgeta - Ploiesti: nota 10
Maternitatea - ca majoritatea maternitatilor din Ro
Personalul - mediocru si cam "tzafnos"
Conditii - greleeeeeeeee



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

eu am nascut la maternitatea Polizu. Despre doctori nota 10 Dr.conf.Poiana Nicolae. Am avut bafta si de o moasa super care m-a ajutat enorm si am nascut relativ repede(3ore).
Dar personalul si asistentele lasa de dorit ca sa nu mai zic de pediatra mea care s-a ocupat de copil in spital. Nu m-a sfatuit cu nimic si la intrebarile mele imi raspundea cu aceeasi fraza: "meseria de parinte se invata!". Pai de unde sa invat ca Raducu este primul copil?! Trebuia sa cresc copilul altei femei? Carti am citit si eu dar in practica.... Si apoi eu o intrebam de "trucuri" in crescutul copiilor si nu de teorie.
Cu spaguta trebuie sa fii tot timpul pe faza iar daca le dai prea mult se anunta una pe alta si nu mai vine mereu aceeasi asistenta.
Curatenia este destul de ok.

Cam atat!


Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

am nascut pe 17 septembrie 2002 la Spitalul Cantacuzino.

In timpul sarcinii (din luna aIVa pana in luna aVIIIA) am fost supravegheata de dr Anca Popa. Un medic excelent, numai ca nu-mi putea face cezariana. Imi era teama pt Catalina, simteam eu ca nu va fi in regula daca voi naste normal. Toti specialistii mi-au spus ca bebe e cat o mata, iar eu eram singura care spunea ca e foarte mare. Eu sunt foarte mica in bazin si, bazandu-ma pe instinct, am vrut neaparat cezariana. Pana la urma bebe a avut 4.100 si 52cm.

Din luna aVIIIa am intrat la dr. Secara. Un profesionist si credeti-ma ca am mers la multi doctori. A fost foarte atent la toate detaliile ( inclusiv sacul de nisip!), iar eu m-am simtit excelent.
Asistentele de la Reanimare au fost foarte grijulii, desi nu le-am dat nimic lor, ci sefei lor.
Asistentele de la mamici foarte dragutze poate pt ca stiau a cui pacienta sunt. Am stat intr-o rezerva de 2 persoane, foarte curat, separat de aripa unde sunt "cazate" femeile mai putzin curate.

Dr neonatolog Craciun-nu am cuvinte sa descriu profesionalismul si prietenia lui. Inainte de toate, e un OM... l-am vazut salvand viata unui bebelush nascut prematur ca si cum ar fi propriul copil. Iar parintii acestuia erau foarte saraci, deci nu o facea pt bani.

La SecaRA e adevarat ca tb sa cotizezi, dar serviciile oferite sunt pe masura asteptarilor.


Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliaposto spune:

Buna Bebi,

Eu voi naste luna viitoare la Cantacuzino la dr.Popa. Ma ajuta foarte mult informatiile de la tine mai ales in ceea ce priveste rezervele, doctorul neonatolg ....
Trebuie anuntat din timp ptr rezerve? Costa suplimentar?
Ce parere ai avut despre pers. mediu de la copii? Ti-au dat BB-ul in camera din prima zi, sau ceva mai tarziu?

Sanatate multa si numai bine,
Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Spitalul CFR,un spital de nota 10.Aer conditionat in saloane,iar personalul la fel,cum se spunea si mai sus.
Doctorita Echim Corina,o doctorita super.Defapt tot personalul a fost super.Moasei i-am dat cu forta bani pt ca n-a vrut sa primeasca.Si in plus sotul meu a fost langa mine pe tot parcursul travaliului si a nasterii.
Va recomand din toata inima spitalul CFR si in mod deosebit,doctorita Echim Corina.

Mergi la inceput