* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 * (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

buna fetelor!

am inceput sa din ce in ce mai rau, in loc sa-mi treaca, parca abia incepe show-ul. am sa incerc si eu cu ghimbir, mie mi-a facut bine in irlanda dar era un fel de suc, o bautura acidulata cu aroma de ghimbir, nu stiu daca pastilutele sau ceaiul vor avea acelasi efect dar am sa incerc. m-am ingrasat 1,5 kg dar daca mai mult... nu stiu cum vor evolua treburile.
sper ca voi aveti zile mai bune ca mine.

Monica, am renuntat deocamdata la ticker, incerc sa-mi pun pozele de la nunta, sper sa reusesc.

pupici pt toata gashka de zuze!

Miutza 12+

http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miutza se vad pozele de la nunta

anca 23+

Maria
poze





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Iar sunt in criza de timp, dar ca sa stiti ca nu v-am uitat, am intrat sa va pe toate. Multumesc frumos celor care mi-au urat cele bune de ziua mea, sa se intoarca de-o mie de ori mai mult la voi!
Pt momentele cand vi se pare ca totul merge anapoda, vizionati aci:
castorul ghinionist

O zi usoara tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miutza frumoase poze, si sa stii ca ma-i inspirat o sa pun sii eu un link cu poze pentru cine vrea sa mai piarda timpul, sunt cele de la cununie nunta si luna de miere, bine ca luna de miere a fost mai mult o saptamana de mirere si am multe peisaje superbe de prin tara

Louiza 13s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://new.photos.yahoo.com/zeririlouiza/album/576460762351232877

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata fetelor, multumesc de incurajari, mai am putin si scap de "urmarire".

Vroiam sa va bucurati pentru mine, asa ca am intrat sa va spun ca diseara ma duc la concertul Rolling Stones. Citeam ieri pe evz.ro despre concert, iar la sfarsit au spus ca mai sunt bilete de vanzare in magazinele Diverta. Asa ca l-am luat pe cumnatelu' meu de o aripa si am cumparat 2 bilete.

Sotul meu, de dimineata, mi-a spus sa imi sun doctorul, sa intreb daca am voie sa ma duc la un concert de o asemenea amploare. I-am explicat la telefon unde avem biletele si a spus ca este ok. Doar daca mi se face rau, sa plec. Evident, as zice eu. :)

Ca atare, maine va voi povesti cum a fost si - clar!!!! - de-i fetita, de-i baiat, rocker va iesi!!!!!

Creata
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutaaaaaaaaareeeeeee!!!!!

pt inceput, la toata lumea! sunt f binedispusa, am venit mai devreme la munca si voi si pleca mai devreme pt ca in seara asta ma duc la concert la rolling stones, uraaaaa!!! sa asculte si mostenitorul ceva muzica buna! abia astept!

Miutza, am si io ceva sa-ti zic. :-) acum vreo 4 ani am nimerit si eu o madam doctor gineco si mi-a spus la control exact acelasi lucru: ca am uterul cam micut si ca voi avea probleme sa duc sarcina pana la capat, mai ales daca voi avea un baiat. de unde si pana unde, ma depaseste. evident, spusele ei n-au mai fost confirmate de vreun alt medic asa ca uitasem de ele pana am citit postarea ta. nu-ti face griji pentru toate astea.
a! ca sa nu-ti mai zic! in urma cu exact 2 ani m-am dus la un medic endocrinolog si nu oriunde, la parhon, la un nene care mi-a fost recomandat de niste specialisti in domeniu. m-am dus cu ce credeam eu ca sunt probleme la tiroida. mi-a zis ca n-am nimic la tiroida dar ca sa vin la el cand voi vrea sa am copii, pentru ca sigur voi avea nevoie de tratament de fertilitate, am ovarele foarte lenese si imi va fi greu sa raman insarcinata. am plecat cam intoarsa pe dos de acolo. anul asta ne-am decis sa demaram proiectul mostenitorului convinsi ca trebuie sa o luam din timp, ca va fi greu etc. a fost tare greu, intr-adevar...inca nu imi e foarte clar dar daca nu s-a "prins" din prima incercare, am impresia ca din a doua. sunt in aproape 14 saptamani aucm, toata lumesa e foarte bine si am uitat toate tapmeniile auzite la viata mea de la medici. sper sa ma tin tare si in continuare.

pup la tine si la Monica si la toate zuzele, ne mai auzim! spor la treburi azi sau la stat in pat, cum e cazul lui gugu si al altor fete.

irina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare zuzici
Violeta sigur ca te tinem minte! Felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos
cu intarziere pentru Alina! La multi ani, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Deiutz La multi ani si sa ti se indeplineasca cele mai frumoase dorinte!
Irlandeza multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de copilas
Miutza imi pare rau ca nu-ti trec greturile, in mod normal ar trebui sa te simti tot mai bine! Incearca sa rontzai cate un biscuit sau un covrigel, ceva.
Irina distractie placuta la concert Asteptam pozici!

15+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura tu cum te simti?


anca 23+

Maria
poze





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule sunt bine, burtica creste, de miscat nu prea simt ca misca, dar am rabdare Cand va incepe sa-mi bage niste picioruse pe la coaste n-o sa fiu bucuroasa (abia astept).
Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul si ce avansata e sarcina ta, ptiu nu fie de deochi La mai mare si sa fiti sanatoase amandoua!

15+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani sarbatoritelor! Dumnezeu sa va fie alaturi in realizarea fiecarui vis!
Eu azi sunt cuminte... sotul meu ma indeamna la rele dar parca n-am chef. Acush sa nu va ganditi la rele distractive...ieri nesimtitul de politist de pe Candiano m-a prostit aberand tot felul de articole din noul cod rutier care nu exista si asta pt a ma scate vinovata...miza era mare pt cel care m-a ciocanit: daca admitea ca m-a depasit prin dreapta ii lua carnetul...bashk el nu avea Casco si vroia sa-si vanda masina...revin mai tarziu

10+

Mergi la inceput