Mamici de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

fetele am plecat la spital... am contractii din 5 in 5 minute .... si asta de vreo 2 ore incoace... va pup!

poate de data asta vin cu tot cu karligugurutza acasa!

karligutza, sapt.41 cu la purtator
vine karligugurutza! cand? numai ea stie! secretoasa mica ce e ea





Ti-am zis eu ca se naste fata de ziua ei nu asa cum vreti voi!

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Hei, ploua cu bb-lusi!!!!

Felicitari Ghinetz, Nicoll si Andreea C ptr. bb-i!!! Sa traiasca, sa fie papaciosi, cuminti, necolicosi ... si cu multa bafta!!!

ptr. BBPuck si Estecri! Nasteri usoare fetelor!!!! Si bb-i sanatosi si voiosi!!!

Ce mai stiti de Karligutza? A nascut? DAca nu: Haide Karli!!! Curaj si multa putere ... sa rezisti si fara epidurala! Haide ca se poate!!!! Numai bine si bb-lina sanatoasa!!!

Lia, tu intrebai parca daca simti cum se rup membranele. La mine s-au rupt de buna voie - la ambii copii - si da, am simtit. Prima oara s-a auzit/am simtit un "poc" in pasarica ( ... sorry), dupa care s-a pus pe curs ... acum s-a miscat o data puternic gogoasa, am simtit o durere ascutita si am auzit iar un "poc" ... cand m-am ridicat in picioare a curs putin. Si asta a fost, n-a mai curs ... ce a fost mai bine, ca n-am mai nascut pe uscat si e mult mai usor asa.
Sper ca te-am putut ajuta ... oricum, simti cand se rupe apa.

Jadi, plec eu si ptr. tine in oras ... ma plimb printre rafturi si ma gandesc la tine, ok? ;)
Tineti-mi pumnii sa-mi gasesc si eu hainute ptr. botez ... ca de obicei n-am rabdare si nici bafta.

Andicu, hai, fii fata cuminte si nu mai plange! n-ai de ce, doar ai un baiat pe cinste, ce-ti mai trebe?! Capul sus, trece si asta!!! Pupici, poate ajuta!

Dana, sa-ti traiasca sotiorul!
Tot uit sa te intreb, iesti in aug. in Ploiesti? Ne vedem, ce zici? Sa ne povestim de bb-i si sa ne dam mare cu ei prin parcuri ;)

Pupici, fac laptic fetei - care se tot partaie aici langa mine ... cica-i domnisoara ;) - si plecam la shopping :) Crisulica e la bunici si-i zapaceste pe ei ... mama, cat poate sa vorbeasca baiatul meu, te doare capul dupa 15 min. ... si ce bine e cu copil care inca nu vorbeste :))
Pupici si o zi faina!!!!!

_

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Multumesc Mandra mamica Irinusha (conform melodiei 'am cu ce frate'). Mutarea in august in Ploiesti depinde foarte mult daca terminam sau nu apartamentul. Pe vechii zugravi (o lalaiau la greu si in plus mi-au facut niste prostii cat ei de mari) i-am dat afara si am adus un baiat care vine cand poate el, avand si servici. Nu ar mai fi mult. Sanse sunt. Oricum, socrii, cumnata, nasii sunt din Ploiesti. Asa ca sunt sanse mari sa fiu acolo. Iti trimit pe PM numarul meu de telefon si ne auzim. Mi-ar placea sa ne vedem.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 6 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andreea(andicu) subscriu la ce a scris carmena. eu te inteleg perfect,nu-i usor,bb ne solicita f mult.eu depresia am facut-o in spital,destul de urat zic eu...ma termina psihic faptul ca elisa era in alt spital...si seara sotul pleca sprea arad si cand ramaneam singura in salon plangeam si cate 3 ore.eu sunt claustrofoba si faceam adevarate atacuri de panica,trebuia sa deschid usa de la rezerva,mi se parea ca e prea mica...si incepeam sa ma mai plimb pe hol...si plangeam mereu.al meu era terminat,i se rupea inima ca trebuie sa ma lase singura.acum ca sunt acasa mi se pare extraordinar,sunt rupta de oboseala,dar sunt asa de impacata,ma uit la ea vad ca e bine,ca e cu mine....ce mai fac cand am o jumatate de ora libera?imi iau receptorul cu mine de la statie,ca sa o pot auzi si cobor in curte 5 min,imi ud florile si iau 2 guri de aer.imi mai pun o masca pe fata,imi fac manechiura,pedichiura,sau ma uit la tv...si ai sa vezi ca trece
in legatura cu imbracatul.elisa e in bady cu maneca scurta desi toata lumea ma seaca ca poate e rece,ca se imbolnaveste...le-am zis vreo doua si ea asa doarme si acum,si cand e aerul conditionat pornit tot asa doarme,descoperita si se simte f bine.

alina si bb elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt sustinere! imi face tare bine sa stiu ca n-am luat-o razna, desi mi s-a mai spus ca nu e nimic anormal...sper sa "ma fac bine" in curand! incerc din rasputeri sa ma abtin si sa vad ce frumoasa e viata mea, si poate imi trece!
Lia, Carmen, Irinusha, Alina, !



Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/detail/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andicu presupun ca nu poti iesi cand esti singurica cu bebe, eu zic sa iti chemi o pritena pe la tine sa barfiti un pic la o cafeluta decofeinizata. Face bine. Cat ai vorbi cu sotul sau cu mama nu e ca atunci cand vorbesti liber cu o prietena. Pentru mine cel putin e terapie curata.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 6 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata fetelor! Eu sint o burtica mai mica, de oct. Scuze ca dau buzna, dar imi puteti spune voi unde v-ati facut ecografiile? Eu pina acum am mers la Iosup, dar vreau sa merg la altcineva, in afara de cei 3 magnifici (Pop, Iosup si Herghelegiu). Imi puteti recomanda pe cineva? Multumesc frumos, felicitari pt bebei si nastere usoara celor care mai au putin pina la termen!

Poze nunta...

anca +26Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Inca o data va multumesc fetelor pentru urarile acordate sotului. I-am aratat si lui si va multumeste si el. Mii de
Cateodata ne mai suparam noi pe ei insa sunt ai nostri. Cu ei am facut bebicii astia despre care tot vorbim si care ne vor lumina viata. Cateodata imi vine sa-i dau una in cap, cateodata imi vine sa-l pup pe toate partile. Si, va garantez, asta nu e de la sarcina.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 6 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bebeilor! Inclusiv mie!

Pe 5.07.07 a venit pe lume ubita mea, OLGA CRISTIANA! Cezariana la urgenta (41 sapt.!!!), ora 21:30, 3500 g, apgar 9. A fost o poveste...cu final fericit. Am o fetita norocoasa, care a luptat pentru viata ei si pentru a mea! Nici urma de depresie postnatala, doar o iubire fara margini, cum nu credeam c-o sa simt vreodata...
Suntem acasa de cateva zile, ziua mancam si dormim, iar noaptea ne jucam cu nervii lu mami si-ai lu tati. Dam pe dinafara de cat laptic avem (desi mi-a venit dupa 4 zile), da nu ne saturam si mai bagam si-un biberon. Suntem o mancacioasa, care a ajuns la 170 ml/masa.

Nu prea stiu ce sa mai scriu, deocamdata, ca nici nu mai nimeresc tastele... Sunt cu laptopu in pat si nu prea am dexteritate, inca...

mami de norocoasa

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

felicitari mamicilor care isi tin bebeii in brate.
ce frumos sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

am si eu o intrebare pt mamicile care au ajuns deja acasa si care au facut cezariana.

eu am planificata cezariana la 37 de sapt si 3 zile,
credeti ca e bebe destul de dezvoltat?

am vazut ca la voi au fost fete care au facut cezariana si la 37 de sapt si la 38.

as vrea sa stiu daca cezariana a fost programata sau s-a implinit sorocul.

planificarea cezarienei nu e problematica pt bebe?
daca nasterea e planificata la 37 de sapt si ceva nu pateste bebe nimic?

voi ce ziceti?
o fi destul de rezistent avand in vedere ca poate el mai statea pana la 39-40-41 de sapt?

Ce parere aveti?

Multumesc pt eventualele raspunsuri.

Sarcini usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi.

AFIBEBE32+Cristian Nicolae

Mergi la inceput