Clinica Eva Brasov

Clinica Eva Brasov | Autor: LeiLA

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tututor ,

as dori sa ma ajutati cu niste informatii, in numele finutei mele, care trebuie sa nasca in octombrie. Cautand cea mai buna locatie pentru a naste, a descoperit aceasta clinica din Brasov, http://www.clinicaeva.org/. (sper ca nu este considerata reclama ).

Prezentarea de pe site este foarte completa si pare o clinica serioasa, care iti ofera toate conditiile necesare. Si pe forumul lor parerile sunt numai de bine, prezentandu-se cazuri fericite.

Pe mine ma intereseaza daca cineva din comunitatea DC a avut tangenta directa cu aceasta clinica si poate sa-mi confirme sau sa-mi infirme cele scrise pe site-ul lor.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul.Eu am tot fost la eco acolo dar cam atat.Mi-a placut.Ar fi super daca ar scrie cineva care a nascut acolo.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna tuturor,vad ca nu a raspuns nimeni la subiectul asta si m-am gandit sa o fac eu! Ce-i drept e cam tarziu ca acum am vazut subiectul,nu stiu daca va mai intereseaza sau daca nu ati primit deja informatiile necesare,dar pentru ca eu am experienta unei nasteri recente la clinica eva (30.09.2008),poate va este de folos!!
Pe 30.09.2008 am nascut la clinica eva, in apa cu dr. Baiulescu,un super medic si om totodata! Este o clinica super,serviciile si comportamentul personalului este ireprosabil,eu acolo m-am simtit OM! Toata lumea, de la medici pana la imfirmiere, este atenta cu tine si esti permanent intrebat daca te simti bine,daca ai nevoie de ceva!!
Totul e foarte curat,in salon ai televizor,baie, telefon de la care poti solicita ajutorul personalului ori de cate ori ai nevoie si nimeni nu se supara daca il chemi in miez de noapte!! Asa ca eu am numai cuvinte de lauda si al doilea copil,cand o fi,tot acolo vreau sa merg sa-l nasc!!
Asa ca feteloreu va sfatuiesc sa merrgeti cu incredere la clinica eva,indiferent de metoda prin care doriti sa nasteti!
Daca vreti sa aflati mai amanuntit povestea nasterii mele,puteti sa intrati la topicul despre nasterea in apa si aflati mai multe detalii,plus ca sunt acolo povestile multor fete din intreaga tara care au nascut acolo si o sa vedeti ca toate parerile sunt pozitive!!
V-am pupat si sper ca v-am fost de ajutor si sper ca nu a venit prea tarziu raspunsul meu!!

Aurora,mamica de delfinas minunat si bolfos!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

aici se mai discuta :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125814

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput