Surpriza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by crishtina

Test Papanicolau am facut dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. E printre primele analize obligatorii care se fac aici. Deci daca e recomandat nu are cum sa fie vreo problema.

28+





si mie mi-a facut doc test papanic in timpul sarcinii, si se stia ca sunt insarcinata.

cristina-felicitari!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by ella_72

Va multumesc mult pentru raspuns fetelor .........dar de ce intreaba asistenta , inainte de test, daca esti gravida ?

Ella




Pentru ca in sarcina rezultatul testului nu e concludent, cel putin eu asa stiu, asa mi s-a spus aici..

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cristina din cele ce ai scris vad ca esti o luptatoare si pentru asta Dumnezeu nu te v-a lasa! Ar fi bine sa discuti foarte deschis cu tatal copilului inca de acum! Un bebe implica foarte multe responsabilitati si pentru asta parintii trebuie sa "se puna in ordine"! Ai grija de tine si de bebe! O noua viata a inceput in tine! E minunat, ai sa vezi!

Alina-Mirela 40+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cristina, felicitari ptr bb ! Chiar daca ai tot felul de sentimente contradictorii, cred ca ai luat cea mai buna decizie sa pastrezi bb. Nici eu nu am luat acid folic inainte, nu sunt casatorita si nici nu avem o vechime foarte mare. Inainte de a face testul de sarcina, am fost racita si am luat antibiotice, am fost la dentist si am facut radiografie, am fost la Chrismas Party unde am baut (mult mai mult decat un pahar), am dansat toata noaptea si am fumat mai mult de un pachet de tzigari pe zi... Atatea lucruri "interzise" nu am facut niciodata intr-un interval atat de scurt. Iar pana acum, bb e sanatos si sper asa sa fie si de acum inainte.

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Cristina, felicitari!
Nu-ti fa griji de faza cu un pahar de vin - nu e grav. Se recomanda FARA alcool, ca dintr-un pahar devin doua, din vin devine tarie etc. Medici mi-au spus ca taria e nasoala, un pahar de vin... stai linistita de tot.

Eu in locul tau mai multe intrebari as avea cu privire la tatic, ca si pe el l-a surprins povestea, devreme. Doamne-ajuta sa fie el cel potrivit pentru tine si bebe!!!
Am o colega aici exact in acceasi situatie: abia cateva luni impreuna, se gandeau sa se mute impreuna, si daca da DD un copil peste un an... Ea are 36 ani si a venit baietelul iute - dupa vreo 4 luni langa omul ei. Panica, lacrimi, apoi bucurie - s-au mutat mai iute impreuna si-s mega-happy!

E o pornire din viteza intaia direct intr-a patra, ciudata, dar poate fi bine!
Dumnezeu sa va ajute! Sanatate si sarcina usoara!


Piciulika 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

FELICITARI!
eu spre exemplu,nici acum nu iau regular acid folic am impresia ca imi da o stare de indispozitie, cat despre un pahar de vin... si eu am aflat mult mai tarziu si ma chinuiam pt. asta mai ales ca fusese pastele...si dr a ziss ca nu e asa de grav stai linistia de acum incolo si nu te agita...sarcina usoara!

STEFANIA+14Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!


foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cristina, Dumnezeu a vrut ca acest bebelus sa apara. Sa stii ca aproape niciodata nu e momentul potrivit, daca e sa astepti acest moment potrivit poti astepta mult si bine si sa faci copii dupa 35 ani...Ceea ce nu e tocmai indicat. Un copilas e o binecuvintare si este posibil ca tocmai el, in ciuda problemelor, sa fie cel care sa va uneasca si sa va dea si mai mare putere.
La riscuri nu te mai gindi, nu-ti face probleme nici pt acidul folic (nu e tirziu deloc sa-l iei) nici la paharele de vin baute inainte de afla. Si eu am baut citeva beri si intr-o zi chiar am baut lichior cu mama (ca noi mai facem asta citeodata) inainte de a ramine si nu e o problema. Riscuri sunt cind se face abuz. Si astazi beau uneori bere (rar, cind am pofta si nu ma pot abtine) si stiu ca sunt si alte fete care fac asta. Important e sa nu bei bauturi cu continut ridicat de alcool si nu in cantitati mari. Si mai ales sa nu bei in primul trimestru, ca acum se formeaza bebe.
E normal sa te simti aiurea daca bebe nu a fost planificat, dar simti asta fiindca esti putin socata inca si n-ai asimilat realitatea, dar incetul cu incetul vei simti altfel, vei vedea. Pe de alta parte intervine si teama de necunoscut pe care cred ca o simte fiecare dintre noi, inclusiv cele care incearca demult sa aibe bebe. A fi mama este o mare responsabilitate si e normal sa simti uneori ca poate nu poti face asta, ca poate nu vei fi o mama ideala, etc... Sunt multe necunoscute si framintari cu care multe mamici se confrunta. Asa ca, nu e anormal ceea ce simti. Cu timpul o sa-mi dai dreptate.
Bucura-te de sarcina ta, felicitari, sa-l duci cu bine la termen si sa fie un bebe sanatos. Fii curajoasa, apoi curajul te va gasi pe tine si vei vedea ca acest bebe iti va da aripi.



bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Cristina, bucura-te...intr-un fel poti sa te consideri ALEASA! da, bebe-ul te-a ales sa-i devii mamica...daca ai curiozitatea sa intri la forumul de aspirante, o sa vezi cum ficare sarcina este privita de cele care incearca ca un dar minunat...cu toate temerile si problemele!

desi suntem casatoriti de trei ani, eu imi doresc copii ... de cand ma stiu, iar de facut incercam sa-l facem de doi ani, si eu tot am fost bulversata cand am aflat ca sunt in sfarsit insarcinata. e adevarata vorba aia: pentru un copil, nu esti niciodata cu adevarat pregatit.

haide, curaj! te asteptam la odiseea mamicilor de ianuarie-februarie!

stancutza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Sur spune:

Va multumesc foarte mult pt incurajari!

Am trecut prin 4 zile de chin si framnatari!

Vineri seara hotarasem cu prietenul sa ne casatorim, apoi am avut niste dureri pana noaptea tarziu (nu chair dureri, dar simteam ceva) si sambata am fost la un doctor, nu la doctorita care-mi spusese ca eram insarcinata pt ca nu era in oras, si am aflat ca de fapt NU sunt insarcinata!

Prima doctorita nu-mi facuse nici un test, doar scan. Am facut si testul de urina si cel de sange si nu sunt!
Nu cred ca am avut avort pt ca nu am vazut nici o picatura de sange.

Cu un doctor de genul asta, o femeie care ar fi ales avort, ar fi trecut prin traume fizice si psihice degeaba! cum poti sa te joci asa cu vietile oamenilor!

In orice caz, va dati seama ce bucurie pe noi!

Sper ca data viitoare cand o sa va vizitez, sa fie in alte conditii!

Va pup,
Cristina

Mergi la inceput