FIV 124

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Super MEDA !!! FELICITARI !!! ma bucur mult de tot pt tine!




Imi pare rau pt fetele cu rezultate negative! stiu ce inseamna pt voi, dar nu renuntati! fetele care au ajuns ca mine din a2a, a3a , chiar a4a incercare, stiu ce spun!!!



Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 7 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

aurel_cris, andriushca, andicu, valeria72, Avalon, ladyxe, antosit, huski, Moniland, Andrada.P, rami73, madalina28, cellu, ana p va multumesc din suflet, sunteti adevarate prietene, stiti cu adevarat ce inseamna suferinta.
Medamaya ma bucur din suflet pentru tine, FELICITARI, sa ai un bebe sanatos.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Haideti sa va deapan o mica istorioara, traita pe viu azi, cu multe invataminte pentru mine, sper si pentru voi, ca mai bine invatati din impiedicaciunile altora, decat sa va izbititi voi de toate nimicurile......

Asa cum v-am mai spus, mi-am facut analizele hormonale de ziua 2 la MedLife si in ianuarie si in iunie, numa' ca in ianuarie erau unele intervale de referinta, acusica au fost altele, cam duble. Adica pentru FSH de faza foliculara, par example, intervalul de referinta de ianuarie era 4-13 mUI/ml (ca la mai toate clinicile), iar la cel de iunie e 3,35-21,63 mUI/ml......
Metodele erau aceleasi (MEIA), clinica aceeasi, tot mUI/ml, fapt pentru care m-am dus pornita sa investighez cazul.
La receptie primesc un ridicat din umeri + mesajul "urmatorul va rog". Cum eram bine proptita in calcaie, incep sa-i debitez dom'soarei ca am cautat pe site-urile tuturor tarilor si nicaieri nu am gasit astfel de intervale de referinta si ca fara o explicatie nu imi urnesc incapatanarea din loc.
Vad pe hartie ca scrie sef laborator dr Roxana Vasilescu si cer o audienta, moment in care domnita isi da ochii peste cap de pretentiile mele si-mi arunca "nici macar noi nu putem ajunge la dansa, nici macar telefonul ei nu-l avem".
Cer sa fiu trimisa la orice alt subaltern pamantesc al dansei si mi se raspunde ca "ccclientii n-au acces", ca doar ei sunt cei care dau banul, doar n-or avea pretentia sa mai doreasca si informatii clarificatoare pe banii lor.
Si cum coada se marea, cer sa-mi lase telefonul ei, sa se ocupe ea de ceilalti contribuabili si sa ma lase pe mine sa sun, ca aflu eu pana la urma si interiorul de la directorul spitalului si chiar pe-al sefei de laborator, Sfantul Principal.
La insistentele mele, explica unei fatuci de la capatul telefonului, dar nu sefei, ca era ea prea mica sa dea de SEFA A MARE, ca nebuna de la ghiseu are niste analize cu intervale de referinta care se bat cap in cap, moment in care, pana sa puna madama receptorul in furca, mi se si arata sefa de laborator, care ma invita frumos in cabinetele sale si imi explica, la o cafeluta pret de 15 minutele de unde era confuzia.
Astfel aflu ca din ianuarie clinica si-a schimbat chiturile, dar au omis sa schimbe si pe foi ca metoda s-a schimbat, motiv pentru care mi-a multumit din inima ca i-am atras atentia. Apoi mi-a explicat ca aceste chituri, noi, germane, sunt setate in functie de niste studii facute pe un anumit numar de paciente si ca pe acel lot de paciente s-a ajung la concluzia stiintifica ca daca ai FSH-ul in faza foliculara intre 3,35-21,63 e DE BINE.
Am incercat sa-i explic ca e cazul sa intre pe orice site medical in domeniu si sa vada ca aceste "valori normale" sunt UNICAT, dansa mi-a zis ca aceste chituri au gasit in luna februarie, p-astea le-au luat si pana nu termina stocul, ata ete.
E vorba de metoda CMIA, asta noua, cu valorile acelea UNICAT, si chiar ea mi-a recomandat ca pe viitor sa nu mai fac nicio analiza pana nu intreb UN SEF, nu la ghiseu, ce fel de metoda se foloseste, pentru a putea astfel sa merg pe o singura metoda, ca sa pot sa-mi compar valorile.
Asa am primit telefonul personal al sefei de laborator (si i l-am facut cadou si fetei de la ghiseu ) si nu mai dau nicio picatura de sange, pana nu vorbesc cu sefa laboratorului, caci daca tot cotizez lunar cu ceva milioane pe analize, macar sa-mi fie si folositoare.
I-am explicat ca medicii nu verifica niciodata intervalele de referinta (si am fost la mai toate somitatile si pot sa va spun ca nimeni nu a stat sa verifice limitele, ci s-a uitat doar pe valori), astfel incat daca orice medic ar vedea un FSH de 20, nici unul nu ar spune "OK, sunteti in intervalul de referinta, stati excelent"........

Asadar, talcul povestioarei mele e ca tre' sa devenim specialiste in toate aceste maruntisuri, daca vrem sa nu aruncam banii pe geam si sa ne mai fie si de folos donarile noastre de sange.
Eu va mai invit sa faceti ca mine si cu mult bun simt sa cereti sa vorbiti cu sefa de laborator, in niciun caz sa nu cereti informatii de la ghiseele dinaintea sfintilor, caci cateva minute petrecute cu un sef, fac cat 10 ore petrecute in fata dom'soarei de la ghiseu.
In cele cateva minute cu sefa m-am lamurit asupra tuturor nedumeririlor mele din ultimul an, desi incercasem la ghiseu sa ma dumiresc in nenumarate cazuri, dar explicatiile erau atat de lungi, incat ma intoarcem mai "tuta", decat intrasem.

Danyyyyy, Meda

Meda nu multe reusim sa trecem prin sita infertilitatii, bucara-te din plin de aceasta sansa........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

MEDAMAYA FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!!

Miky,Danyalo nu va pierdeti speranta,va inteleg atat de bine si totusi sunt sigura ca intr-o buna zi vom trai si noi fericirea pe care o traieste Meda acum !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Meda Felicitariiiiii!

MOana!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Meda -felicitari din tot sufletul! Ma bucur mult cand cineva reuseste! De fapt asta ne da poate putere si imbold sa mergem mai departe!La valoarea pe care o ai in ziua 10 sigur sunt 2 sau 3!Parca tu ai pus 4???Oricum ar fi ...la cat v-ati chinuit...2 gemeni ar fi cadoul parfect!Sarcina usoara iubita si bebei sanatosi!
fetelor- am dat apa la soricei doar putin...si m-am calmat...imi fac planuri pt. octombrie...sincer nu vreau la inghesuiala din septembrie si nu vreau asa repede sa fac ET-ul cu congelati!( asta in cazul in care mai ramane ceva din ei dupa decongelare)! Eu experimentez un CM de zile mari....cu bucati de endometru...and company...cum nu prea am vazut eu...( deh am avut 17 mm la ET)
Tot stau si despic firul in 4 si ajung la 2 concluzii: ca la valoarea de ZERO mormolocii mei nici nu au ajuns la nidare...murind poate pe drum... iar menstruatia prematura...se datoreaza clar lipsei de progesteron!DE aici teama mea legata de lipsa de progesteron dinainte de a incepe FIV-ul!De aceea mai aman Et-ul pana cand voi face rost( nu stiu cum)de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Multumesc mult fetele,intr-adevar a treia oara a fost cu noroc.
Cind m-a anuntat sotul si mi-a zis ca" sintem gravizi" am izbucnit intr-un plins, nu-mi venea sa cred ca in sfirsit aud si eu cuvintele magice. si multumesc inca odata.
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athy spune:

buna ziua fetelor .Felicitari meda sa ai parte de o sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ha! Deci asta era Oana, cu intervalul de referinta? Abia astept sa-i zic d-rei, ca i s-a parut si ei ciudat. Pana la urma, val mea de 11,61 oricum e mare, dar abia astept sa le repet in alta parte. Azi mi-am facut progesteronul, in z.19. Ne vedem maine.
Dany, draguta, imi pare tare rau. Lasa ca o sa fim norocoase la a 2-a incercare.
Meda, felicitari.
Si acum sa ma apuc sa citesc din urma, ca am un capitol necitit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MEDA FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,MA BUCUR ENORM PENTRU TINE.

Mergi la inceput