Bulgaria...impresii, drum, hoteluri (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Niordane, imi poti da niste detalii legate de Arabella? Am niste cunostnte care merg acolo anul asta, tot cu 2 copii; orice detaliu sau sfat e binevenit.

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin exact mapa asta pusa de tine o am eu tiparita. Si dupa ea am ales hotelul. Insa pe harta pusa de mine e in alta pozitie si la fel si Bolero, nu inteleg zau... Acum ma rog, e oricum doar curiozitate la mijloc ca de schimbat nu se mai schimba nimic...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Kali eu plec lunea viitoare la Arabella, pe 2, deci daca e timp pt cunostintele tale iti dau detalii la intoarcere.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niordane spune:

Kali: Incerc sa-ti dau cateva informatii despre Arabella desi nu sunt un prea bun povestitor. Imi cer scuze anticipat pentru eventuale incoveniente.

In primul rand hotelul a fost usor de gasit iar parcarea destul de generoasa si plina ochi numai cu masini de Romania. Am stat cam 1/2 ore pana cand a plecat un romanas de-al nostru si gata am rezolvat.

Ne-au pus bratarile imediat cum am ajuns si astfel copii s-au familiarizat rapid cu piscina.
Stiam de aici de pe DC de problema cu mesele de seara. Sunt 2 serii de la 18 si 20 si in plus masa este aceeasi tot sejurul. Recomandarea este ca de la inceput sa se ia legatura cu seful de sala pentru a opta pe cat posibil la seria de la 20 si masa sa fie pe terasa. Noi ne intorceam pe la 19:30 de pe plaja si dupa 20:30 erau animatorii care faceau spectacole pe scena de afara. Cu masa pe terasa aveai locul asigurat.

Cu curatenia nu pot sa spun ca am avut pb. Orice problema e bine sa o spui. Anul trecut era epoca Riu si chiar managerul hotelului era omniprezent la piscine si la masa.

In camera barul era alimentat corect si pentru ca preferam berea bulgareasca la sticla am sunat de 2 ori la receptie pentru alimantare. Nu erau chiar prompti ca la room service dar in 2 ore apareau la usa.

Un alt aspect important este pozitionarea camerei.Vederea spre mare e importanta si cred ca majoritatea acestora. Insa cei care au avut camere cu vedere spre piscina principala cred ca au avut mult de suferit din cauza soarelui. Noi am avut suite-ul in capatul dinspre mare al hotelului fara vizibilitate la piscina si dimineata vedeam rasaritul si soarele navalea peste noi, dupa amiaza era umbra. Rareori am pornit AC-ul.

Doctorul hotelului este de ocolit. Noi am intrat cu fata de 4 ani la vremea aia cu temperatura. La insistentele sotiei am fost la el si ne-a costat 120 euro fara sa ne faca nimic. Am primit doar o cutie cu cele mai tari antibiotice pe care putema sa le luam de la orice apotheke la 1-15 euro. Ne-am recuperat banii ca aveam asigurari Allianz insa gestul ne-a lasat un gust amar. Abia m-am abtinut sa nu ma enervez in prima zi de Nisipuri.

Mancarea nu a fost foarte variata. Am avut nevoie de 2 zile ca sa stiu ce sa ocolesc si ce nu. Copiii nu au avut probleme. Ai mei mancanca destul de simplu. Cel mai bogat este de departe micul dejun.

Mie mi-a placut faptul ca putem inchiria biciclete la receptie. Dupa masa de pranz ii lasam pe ai mei sa se odihneasca si am colindat toata statiunea cu bicicleta. Am vazut destul de multe si dupa i-am plimbat si pe ei ... cu minicarul.

Cam atat. Sper ca nu am plictisit. Multe lucruri pe care le-am spus au mai fost scrise pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niordane spune:

Aissa: Hotelul este chiar cum ai spus tu chiar in centru, mai spre Varna decat Admiral. Este putin in spate la Continental. La plaja se ajunge f. usor. coborand niste scari de la piscina si traversand strada paralela cu plaja.

Global noua ne-a placut foarte mult. Copiii au fost tare incantati de programul de animatie si club. Am mai ramas o noapte schimband suite-ul cu o camera dubla si bazat pe aceste considerente si anul acesta ne ducem tot la Nisipuri.

Sper ca plecarea concernului RIU sa nu fi schimbat lucruri decat in bine si sa aveti un sejur reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mersi mult niordane pentru detalii. Mai am putin pana ma voi convinge la fata locului ce si cum, sper sa nu am probleme si sa reusesc sa prind masa la ora 20 (ca 18 e total de neacceptat in conditiile in care la ora aia nu cred ca vreau sa fiu la hotel). Spui ca trebuie vorbit cu seful de restaurant? Nu la receptie se stabilesc detaliile? Si inca ceva: cand ne cazam primim ceva informatii cu programul meselor, al gustarilor, al meselor traditionale si ce se mai lauda ei ca au, sau trebuie sa ne orientam noi? Si inteleg ca ce e in minibar face parte tot din AI? Sau sunt cu plata? Ca sa stiu daca ii pun lacat sau nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niordane spune:

aissa: poti intreba si la receptie. mie mi-au spus ca stabilesc asta la restaurant si acolo am stabilit-o. Initial mi-au spus ca au toate mesele de afara ocupate pentru ora 20 si i-am intrebat cand se elibereaza. Astfel ca o seara am mancat inauntru.

Confirm faptul ca minibarul face parte din AI.Noi am fost dependenti de minibar. In general din cauza apei si eu in particular pentru bere.

Nu am primit o informare la receptie referitoare la tipuri de mese. Ne-am orientat. Totul referitor la masa si la programul de animatie era afisat pe o tabela la intrare in restaurant.

Raman la dispozitie ta pentru orice alte intrebari!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Foarte multumesc!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Niordane, mutumesc pentru raspuns.
Aissa, mai ai putin si pleci! Vacanta placuta si astept sa te intorci cu imresii proaspete.

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa
pe harta asta:
http://www.golden-sands.purebulgaria.com/_en/index.htm
Arabella apare in spatele Internationalului.

Da, sotul meu a facut CASCO si RCA la firme diferite.

Mergi la inceput