Bulgaria...impresii, drum, hoteluri (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Pentru Elenuca, noi mergem prin Solis Travel, sper sa fie totul in regula. Au fost foarte amabili, cel putin d-na sau domnisoara Irina Olteanu, cu care am discutat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:
Originally posted by Roxi74

Pentru cine a mai fost in Bulgaria cum e mai avantajos sa platesti: in EUR sau leva? De unde se poate cumpara leva: in Romania sau in Bulgaria? Ca sa mergi la Metro sau la Billa in Ruse trebuie sa intri in oras?



Noi am schimbat in vama caci in Romania nu am avut unde.Aveau 1,90 cursul , destul de bun dar la fel am schimbat si la Nisipuri.
Cu 1,95 am schimbat numai la Varna, la banca.
In euro nu am platit, deci nu stiu sa-ti spun daca este mai avntajos.
Pupici!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:
Originally posted by madairina

Noi am fost la Metro la Ruse si chiar au preturi mai bune ca la noi. Te poti uita pe www.metro.bg la oferta lor.



Eu care sunt o mare fana a shoppingului vroiam sa stiu daca te-a impresionat din punct de vedere al preturilor ca am auzit ca ar fi senzationale in comparatie cu Romania.
Am vazut pagina dar nu vad preturi la produse ca sa-mi pot face o idee: adica plec de aici cu pampersii, ulei de plaja etc. sau mai rentabil le iau de acolo?
Saru-mana mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele care ati mai fost in Bulgaria in vacanta, ati fost cumva la "Aquapolis" park? Din ce am vazut pe net arata foarte bine.

Toate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Delia

Nimeni nu merge la Sveti Vlas?
Vreau sa stiu cine a mai fost in Bulgaria, ati fost cumva la Metro?
Pupici!


Delia, Codrin si Iris



Delia, sora mea e in drum spre Sveti Vlas acum. Daca n-am fi avut de pornit si noi afacerea (s-o punem pe picioare), am fi fost si noi acum cu ei. Peste o saptamana iti pot oferi informatii de la fata locului.
Acum doar ce am citit si noi pe net pana cand am facut rezervarea !

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Noi plecam la Albena, laguna Garden, pe 3 iulie cu agentia Iri Travel.
Inca nu am primit voucherele. Credeti ca e ok? Ati mai auzit de agentia asta?

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Nu inteleg.Ai achitat si nu ai primit voucherele?Cred ca ceva nu e in regula aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am achitat in aprilie, cand a fost tg de turism. mi s-a spus ca le voi primi inainte de plecare, am sunat sapt trecuta si au zis ca ne vor contacta ei. Dar am contract, chitante. Ar tb sa imi fac griji?

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eunice da, eu mi-as face griji! Mai e doar o saptamana si 3 zile si plecati! Intra in ei sa iti dea voucherele.
Apropos: cum arata fetelor voucherele voastre? Al meu e un A4 cu antetul si stampila firmei (romanesti) la care am platit pe care scrie in romaneste si engleza data plecarii, data sosirii, hotelul... Eram curioasa daca voi aveti ceva documente mai "serioase" sau tot cam la fel.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am apucat sa citesc cate ceva din urma si vreau sa scriu in legatura cu furatul masinilor: faza absolut reala, au patit-o prieteni de-ai mei. Deci nu e nici o intoxicare. Oricum noi plecam la Albena pe 3 iulie. Deci se duc oamenii la bulgari hotel 5 stele, parcheaza masina in fatza hotelului. In penultima noapte masina dispare. Precizez ca era un Audi nou, insa fara casco. Prietenii mei disperati, tb sa se intoarca in tara, nu aveau cu ce, o gramada de bani pierduti. la care cei de la hotel ii invita sa mai stea cateva zile, PE CHELTUIALA HOTELULUI, spunand ca sigur vor fi contactati si ca in schimbul unei "mici" sume isi vor primi masina inapoi. Femeia nu si nu, se intoarce in tara. Sotzul ei, fost politist, ramane. La politie li se spune acelasi lucru, ca e posibil sa fie contactati. Dupa o zi prietenul meu este sunat, i se cere suma de 5500 euro, pe care el o da dimineatza urmatoare, urmand ca nopatea sa fie dus cu taxiul indicat de cel care a sunat la masina. Va spun din start ca prietenul meu asta are vana, eu nu m-as fi dus nici moarta, si sotzul meu a zis ca nici el. Unde mai pui ca a dat banii aia fara sa aiba nici o garantie ca va recupera masina.
In fine, noaptea la 1.30 urca in taxiul indicat, este dus la 350 km de statiune, i se arata masina pe autostrada si e lasat la 5 km de ea. Se intoarce pe jos la masina si gata. Si sa nu ziceti ca masinile astea bengoase pot fi pornite numai cu cheia aia lor speciala: aiurea, avea butuc ala scos si era suficient sa bagi unghia si porneai masina.
In concluzie, sunt in banda organizata: in primul rand aia fura masini de lux, neasigurate. De unde pot sa stie daca masina e asigurata: pai de la politie evident ( vama), apoi angajatii hotelului care iti asigura cazarea gratuita.
Asa ca daca aveti masini bune si noi, fara casco nu plecati. Spunea prietena mea ca abia a asteptat sa se intoarca in tara sotzul ei. Pe langa frica pe care a tras-o ..cu banii astia se ducea in Dubai.


Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput