Bulgaria...impresii, drum, hoteluri (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

casie
cand ai nevoie de informatii cu mare placere

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory1974 spune:

Katty, as fi interesata cum este cu parcarea, daca sint locuri si daca este pazita.M-ar mai interesa si plaja cum este, cit costa sezlongurile, umbrelutele si daca se opreste ceva garantie la cazarea in apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrr care mai mergeti la Nisipuri sau care ati fost....ce stiti despre hotel Siniger????am inteles ca este pe langa Excelsior....vreau sa le iau parintilor mei un sejur cadou acolo....

pleaseeeee....spuneti-mi daca merita hotelul....nu am bani sa le iau la 4 stele (e perioada cand plecam si noi in concediu si...se intelege) dar am inteles ca asta ar fi ok....

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by flory1974

Katty, as fi interesata cum este cu parcarea, daca sint locuri si daca este pazita.M-ar mai interesa si plaja cum este, cit costa sezlongurile, umbrelutele si daca se opreste ceva garantie la cazarea in apartament


Flory, fiecare hotel e diferit, unde au stat ei, la Dolce Vita, fiecare corp de hotel avea destule locuri de parcare, nu au avut probleme din punctul asta de vedere, la fel si cu sezlongurile si umbrelele, ei au platit doar cand coborau la plaja (dupa-amiaza), 2 sezlonguri + umbrela, 2,5 euro. Dimineata faceau plaja la piscina si nu au platit nimic ptr. sezlonguri.
La cazare nu li s-a cerut garantie, doar li s-au oprit cartile de identitate pana li s-au facut formalitatile. Atat.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

va rog mult spuneti-mi cati km sunt de la Bucuresti la St Vlas
si cati sunt prin Bulgaria?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salut fetelor de la Nisipuri. Nu am timp sa citesc din urma ca se plateste internetul (nu mult, 3 leva juma de ora) si fug la masa sa iau laptic. Vroiam doar sa va zic ca e ok la hotel, mici chestii (farfuriile le mai aleg ca unele nu-s chiar de tot spalate, romanii baga mancare in sacose, nemtii nu ne lasa sa ne culcam seara ca urla la bar, ne trezesc dimineata ca bat in usi si le trantesc). Ce vroiam sa le zic celor ce inca se decid la ce hotel sa ia: mai sus de randul 2 de la mare spre spatele statiunii nu va sfatuiesc. Am luat acum 2 zile trenuletul de la Admiral si am zis ca ne plimba, a fost insa un tur pe la hotelurile de sus...NAspa rau nene, sunt fff sus, ca sa ajungi la plaja iti trebuie conditie fizica si putere sa urci inapoi si nici nu arata asa grozav. De fapt nu imi place statiunea, mai sus de noi e o straduta comerciala care e cred centrul dar in rest e naspa.... Asa ca noi ne rezumam la atat: piscina, mare si straduta asta.
In pr zi am platit sezlong 25 leva, pt 2, am stat doar 3 ore max, seara nu am mai apucat sa ne intoarcem. Asa ca ieri si alataieri am fost la plaja decisi sa nu mai platim, am stat insa pe sezlong pana la 10 cand noi pelcam ca e prea cald si nu a venit nimeni sa ne taxeze. Daca alataieri am zisca s-a intamplat, ier am fost la alta zona de sezlonguri, tot in fata hotelului, scrie ceva disco nu stiu cum... A venit un tip de la bar, am comandat un frappe, dar nu a cerut bani pt umbrela...asa ca 2 zile i-am fentat....nu itentionat fireste.
Fug, nu stiu ce sa zic.... a atentie mare, la restaurant sunt dozatoare tip cumpana cu apa calda si rece si d-ra mea s-a fript din prima cu apa clocotita, e arsa rau pe manuta saraca.
madairina sta chiar deasupra mea, noi am ajuns ianinte de 11 si nu ama vut nici o pb la cazare si ea venita in jur de 12 da, au stat vreo ora in receptie ca vroiau sa ii dea pt 2 zIle LA BOLERO. S-a rezolvat pana la urma. Va pove ea.
Va pup, fug... A, mai e sigur cineva de la noi aici, aseara am vazut un tip cu 2 genti comandat de la Redoute, deci sigur e o coforumista aici si ma mai intalnisem cu o colega de-a mea de la mamici. E plin de romani, avem si animator roman aici....cred ca 90% sunt de-ai nostri. Ceea ce nu e neaprat un lucru bun, dar nu pot fi rea, majoritatea sunt ok.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Mada

va rog mult spuneti-mi cati km sunt de la Bucuresti la St Vlas
si cati sunt prin Bulgaria?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca



Mada, din fata casei (Bucuresti-sos. Panduri) pana in fata hotelului, prin Giurgiu, 360 km, din care aproximativ 300 prin Bulgaria.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ne-am intors si noi ieri din concediu, am avut bilet la Ifa Beach la Nessebar, dar am mai ramas la Balcic si apoi la munte.
Stiu ca mai era cineva care are bilet acolo, asa ca vreau s-o asigur ca totul va fi pe masura asteptarilor.
Camera foarte mare, curatenie exemplara, mancarea foarte multa si variata(putin cam sarata pentru gustul meu, dar pe altii nu i-a deranjat), deci serviciile de baza sunt, pe bune, exemplare(inclusiv parcarea pazita, destul de mare, plus parcare subterana daca nu prinzi loc afara).
Pentru copii totul este foarte bine pus la punct, au un mini aqua park, piscina pentru copilasi mici, parc cu toate minunile in aer liber, loc de joaca inchis(plus activitati organizate la amiaza cand soarele e prea puternic), discoteca in fiecarea seara pentru pici si diverse evenimente organizate in fiecare seara pentru parinti.
Ne-am simtit excelent, recomand din suflet complexul, nu ne-a lipsit absolut nimic cat am stat acolo, eu una nu m-as mai duce cu copilul decat tot in astfel de conditii, pentru ca se merita din plin.
Despre ce-am vizitat nu mai povestesc, ca stiu ca au pomenit fetele, special mi s-a parut castelul reginei din Balcic si capul Kaliakra(Old Nessebar-ul nu m-a impresionat asa mult, mi s-a parut prea comercial, multe lucruri il faceau sa-si piarda farmecul, dar sunt cateva stradute mai neumblate si acolo chiar am gasit atmosfera aceea fermecatoare, de demult...).
Concediu placut tuturor!

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihai_10 spune:

pleaca cineva la sunny beach pe 30 iulie ?

quote:
Originally posted by katty

quote:
Originally posted by Delia

Nimeni nu merge la Sveti Vlas?
Vreau sa stiu cine a mai fost in Bulgaria, ati fost cumva la Metro?
Pupici!


Delia, Codrin si Iris



Delia, sora mea e in drum spre Sveti Vlas acum. Daca n-am fi avut de pornit si noi afacerea (s-o punem pe picioare), am fi fost si noi acum cu ei. Peste o saptamana iti pot oferi informatii de la fata locului.
Acum doar ce am citit si noi pe net pana cand am facut rezervarea !

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Dintre fetele care au fost pe la Giurgiu anul asta, spunet-mi si mie cum e drumul prin Bulgaria si cat ati stat in vama.
multumesc.

Mergi la inceput