Bulgaria...impresii, drum, hoteluri (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Hello everybody! We're back!
Gata, ne-am intors din vacanta noastra in Bulgaria - Nisipuri - H. Berlin Green Park, pot sa spun ca a fost super ok. Spun asta cand fac comparatie cu Mamaia noastra, anul trecut, cand ne-am jurat ca nu mai calcam pe litoralul romanesc nici platiti!!! Pentru cine vrea o alternativa la litoralul nostru recomand cu toata inima: MERGETI CU INCREDERE LA BULGARI! Nu se compara din multe puncte de vedere... In primul rand interesul fata de turist, m-a uimit chestia asta... sunt extrem de amabili si interesati sa satisfaca pretentiile oricarui turist... si multe multe diferente. Per total a fost super ok, inclusiv hotelul. Sunt un pic pe graba acum (trebuie sa plecam la prieteni) asa ca, va rog, pentru cine doreste amanunte, intrebati; oricum o sa revin mai pe seara/maine cu infos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Dari_scumpi ... bine ai venit. cand ai timp da mai multe detalii despre hotel, distanta pana la plaja, plaja... etc... orice...tot si apoi mai punem noi intrebari
Pt cine pleaca maine-poimaine, va urez drum bun si vreme frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vilma, danat, amironeanu ati venit acasa? Ceva vesti/sfaturi de ultima ora? Cum e Arabella?
Noi suntem aproape gata cu bagajele, iar am facut o mie de genti (in fiecare an promit ca nu mai iau multe la mine). Imi fac ultimele listute, tot ma gandesc si razgandesc... Oricum m-am decis sa ma duc pe Vama veche. Dimineata plecam dar cred ca mai intru pe aici sa vad daca apar fetele cu vesti proaspete.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory1974 spune:

quote:
Originally posted by katty

Delia, sora mea e in drum spre Sveti Vlas acum. Daca n-am fi avut de pornit si noi afacerea (s-o punem pe picioare), am fi fost si noi acum cu ei. Peste o saptamana iti pot oferi informatii de la fata locului.
Acum doar ce am citit si noi pe net pana cand am facut rezervarea !

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei


si eu plec in august la sveti vlas si m-ar interesa ceva informatii despre zona de la cei care au fost acolo...multumesc........
scuze pentru primul post:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu tocmai am venit din Sveti Vlas. Am mai bagat eu un ochi pe aici dar n-am scris, fiindca nu stiam unde mergem exact. A fost o hotarare de ultim moment, pe care n-o regret deloc.
Ce sa spun, minunat e putin spus. EU am fost foarte incantata de conditii, apa (mare+ piscina), mancare, etc. Nu ma asteptam sa fie atat de bine. O sa va spun eu mai multe dupa ce-mi revin.
Bee 24+



si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Ne-am intors si noi aseara, a fost super, abia asteptam la anul sa mergem iarasi cu tot cu bunici

Aissa, special am intrat pentru tine sa-ti spun sa nu iti faci griji. Nu stiu cat de mare este fata ta, dar Stefi are aproape 3 ani si s-a simtit foarte bine. Am vazut si copii mult mai mici, de fapt Arabella este un hotel facut parca special pentru copii. Masa a fost ok, Stefi este mai mofturoasa din fire dar tot a gasit ce sa manance (cartofi prajiti, friptura, rosii, supe, oua fierte, mere si banane - cam acesta era meniul ei), dar verisorul ei (tot de aproape 3 ani) a mancat mult mai bine. Pentru copii de pana la 1 an, un an si jumatate mi se pare mai greu pentru ca nu gaseai gratar de pui/curcan tot timpul (in schimb era de peste) si nici supele nu erau chiar ok tot timpul pentru un bebelus. Piscina este super, este si un loc de joaca cu nisip, topogan, leagane, in fiecare seara la 7:30 este mini-discoteca pentru copii, este o camera gen loc de joaca, cu scaunele, mese, cuburi de costruit, pentru desenat, pictat, lipit, taiat cu 2 animatori. Hotelul este foarte aproape de plaja, pentru ca Stefi nu prea mananca dimineata, noi pe la 7-7:30 mergeam pe plaja (acolo rontaia cereale Nestle - i le-am luat de acasa si mere si banana), apoi pe la 10-10:30 veneam la piscina (ne rezervam sezlonguri de dimineata), iar dupa amiaza mergeam doar pe plaja.

Referitor la drum, tot prin Vama Veche am fost, la vama nu am avut nici o problema (am trecut in 2 minute), drumul este ok, cu portiuni de drum nou si cu portiuni de drum "carpit", dar fara probleme deosebite. In general la fiecare intersectie sunt indicatoare cu denumirea oraselor scrisa si cu litere latine. De la Vama Veche la Nisipuri se face cam 1 ora si jumatate (mers lejer).

Incerc sa mai intru si diseara in caz ca dintre mamicile care pleaca maine mai au intrebari, dar si noi ne-am simtit extraordinar si la anul daca avem de ales intre Romania si Bulgaria, cu parere de rau, dar tot in Bulgaria vom merge.

Vacanta placuta!

PS nu se stie de ce, dar am avut si bafta sa primim in loc de camere duble, un family room, care era imensa, de fapt doua camere imense legate prin 2 trepte, cu vedere la mare (desi platisem la agentie pentru camere cu vedere la parc), fata care facea curatenie ne aranja in fiecare zi pijamalele si prosoapele in forme diferite, de fluturi, lebede, inimoare. Am si poze, dar din pacate nu am timp acum sa le incarc pe site.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Apropo de parcare, parcarea de la Arabella este gratuita si pazita si foarte mica. Asa ca se practica blocare masinilor (in sensul ca atunci cand am vrut sa scoatem masina, a trebuit sa mutam alte 4 masini), dar noua ne-a convenit pentru ca nu am folosit masina cat timp am stat acolo si am fost siguri ca nu au cum sa o fure. Oricum cei de la receptie stiu camera si nr. de telefon de la toti proprietarii de masini, asa ca daca vrei sa o scoti se poate fara probleme.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Acum citesc din urma si incerc sa revin cu mentiuni.

Noi nu am avut masa de seara pe serii. Veneai cand vroiam si ocupai ce masa gaseam libera (dar am mancat numai afara pe terasa), in general pe la 8 si un pic, dupa ce se termina mini-discoteca pentru copii.

Ce am avut in mini-bar este gratuit. 2 sticle de 1,5 litri de apa plata, 2 sticle de bere si 2 sticle de suc (gen adria) si se realimenta o data la 2 zile. In camera aveam un pliant cu tot felul de informatii (program de masa, reguli ale hotelului) pe care recomand sa fie citit (lamuriti o gramada de intrebari - numai ca este in engleza/germana si franceza).

Jos, la intrarea in restaurant este si un panou cu programul de activitati de animatie si foarte important - sotul tau sa aiba o pereche de pantaloni lungi, pentru ca asa se cere la masa de seara (cu toate ca la noi a mai mers si cu pantoloni 3/4).

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Esti o comoara ! Habar nu ai cat de mult iti multumesc. Fetita mea are 2 ani si 9 luni si cam ce a mancat fetita ta mananca si a mea de obicei. Cu laptele daca mai ai vreme sa imi spui, daca e lapte la mesele de dimineata si de seara ca am decis in ultima clipa sa nu iau la mine (in ideea ca fie iau de la restaurant, fie ma aprovizionez de la un supermarket). Super info ca nu sunt serii la masa si nu te obliga sa stai la o anumita masa.
Deci cand ajung in parcare pot parca chiar daca blochez masina altuia, nu-mi iau injuraturi inteleg?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cu parcarea, noi cand am ajuns tocmai se mutau masinile in parcare si pe noi ne-au bagat chiar in primul rand (cei de la hotel). De fapt eu parcasem intr-o laterala, sotul s-a dus la receptie si dupa vreo 5 minute a venit cineva sa imi arate unde sa parchez masina.

Lapte este dimineata si sotul meu spune ca este foarte bun - comparabil cu Dorna (eu nu beau lapte). Si intr-o seara am avut chef de ceai si nu ne-am inteles cu tipa si am primit lapte. Deci poti sa ceri fara probleme in fiecare seara lapte (la masa de seara nu este). Noi am avut Dorna, dupa ce incepeam cutia o tineam in frigider si i-am dat Stefaniei numai seara.

In camera este termostat, setezi ce temperatura vrei, sa fiti atenti ca aerul conditionat nu merge daca usa de la balcon este deschisa si daca nu este bagat cardul pentru lumina in locul lui ( ca sa aprinzi lumina ai un card care trebuie pus intr-un loc special chiar la intrare).

Sunt multe super-marketuri (cu tot felul de produse, dar mici ca suprafata) in zona, la unele merge cu cardul, la altele doar cash, deci gasitit orice va doriti. Si sa aveti niste bani pentru dorintele domnisoarei (noi nu am scapat fara poseta cu printese, ochelari de soare, chiloti cu barbie, prosop cu Pooh ).

Rovinieta costa 5 euro sau 10 leva (deci este mai avantajos in euro) si se poate cumpara imediat cum treci granita. Este un duty-free in lei la Vama Veche, dar nu prea ai ce sa iei.

Vacanta placuta si mai astept intrebari

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput