Sportul pentru copii - ce fel si la ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaVig spune:

Angelo al meu face 6 ani in august, cand a facut 5 ani l-am dat la inot, ca deh stam la 2 km de ocean. A mers de 3 ori dupa care nici sa-l omor n-a mai vrut. Asa ca l-am dat la fotbal, aici e in elementul lui, l-a invata tat-su sa inoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Fetita de aproape 5 ani jumate:inot de la 4 ani,role la fel, ,karate de la 3 ani.Inotul si karatele se fac cu toata grupa,rolele in familie(mama,tata si copilul).
Acum vad ca incep sa-i placa jocurile cu mingea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichisneata spune:

inotul e perfect pt o crestere armonioasa, si poti sal duci pe copil de la varsta de 3 luni (daca sunt antrenori specializati, am inteles ca in bucuresti sunt)al meu are 5 luni dar vrem sal ducem la inot pe la 2 anisori pt ca la noi nu sunt antrenori pt bebe, pana atunci nu stiu ce sport ar putea face poate imi spune cineva caci mi se pare ca e cam scund pt varsta lui , are 63 cm si la nastere a avut 50.va multumesc pupuciiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

noi cu amandoi am inceput cu inotul de la 4-5 zile de viata...venea cineva acasa si facea scufundari cu ei in cada....
de la 6 luni, i-am bagat in piscina mare a unor prieteni, la care mergeam in fiecare we...
amandoi sunt super incantati de apa, nu le e frica deloc de ea...
nu am avut timp sa merg cu ei la piscina speciala pentru copii a tipei care venea sa le faca scufundari....dar vreau ca pe cel mare sa il duc la un bazin iar pe cea mica o mai lasa sa beneficieze doar de piscina pritenilor nostri, ca noi mai avem pana ne facem piscina noastra.

alte sporturi...mi-ar placea sa ii duc la scrima, eu am facut cand eram mica...si mi-a placut mult, sa vedem daca le place si lor...






alina bubulina

rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)

www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!
Am si eu o fetita, Ana, de 2 ani si jumatate si ma intereseaza ce locuri exista in Militari legat de inot, dansuri, gimnastica. Stiu ca exista Tenis Club 2000, asta e destul de aproape de mine, stie cineva ceva despre locul asta? Ma refer la curatenie, de la ce varsta primesc piticii la cursuri etc?
Eu vara o trimit la casa noastra de vacanta, undeva la deal spre munte, vreo 3 luni si asta inseamna ca ratez exact perioada cea mai propice penru inot. Voi dati copiii si iarna la inot? Ma gandesc la raceli...
Daca de exemplu i-as cumpara fetitei mele o piscina din asta mare (in care sa intre cateva persoane) oare ar fi o greseala s-o las sa se balaceasca in ea, ma gandesc ca nefiind un instructor specializat sa nu capete frica...si dup-aia sa nu mai vrea la nici un curs....adica e bine de pornit cu un instructor specializat sau nu neaparat? Spun asta in ideea in care fi-mea nu suporta sa aiba apa pe fata si pe par, n-o pot spala pe cap decat cu plansete...



Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Negrutz spune:

Ma bucur nespus sa vad ca va preocupa educatia fizica pentru copii dvs, dar ma intristeaza sa vad ca va limitatzi doar la sanatatea lor si pe a dvs o ignorati intr-o oare care masura. Tzin sa va reamintesc ca, ca sa putetzi avea grija de copii vostrii, sa munciti, sa ii iubiti, trebuie in primul rand VOI sa fitzi sanatosi. Nu trebuie sa uitati asta, educatia si deprinderile se formeaza de la o varsta foarte frageda, si in primul rand pleaca din familie. Asa ca nu va mai duceti copii in parc sa se dea cu rolele, ci MERGETI in parc cu copii sa va dati cu rolele, etc.
Parerea mea e ca nu este recomandat sa va indreptatzi copii spre anumite ramuri, ci sa ii trecetzi usor prin toate sa vedeti unde se regaseste mai bine. Astfel se poate ajunge si la performantze...
O alta umila parere de-a mea este sa evitati gimnastica la varste foarte fragede. Recomand INOT, basket, ski, volei, handbal.
Dezvolta atat fizic cat si psihic copilul dvs.
numai bine

Oamenii se roaga zeilor sa le dea sanatate, fara sa stie ca sta in puterea lor s-o mentina si ca luptand impotriva ei prin lipsa de masura, o tradeaza prin goana lor dupa placeri (DEMOCRIT)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Baietelul meu are 3 ani si 5 luni si l-am dus de curand la dans aerobic. Nu stiu ce prinde el la varsta asta, dar stiu ca-i place. Oricum face doar o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky_Ria spune:


am o fetita de 1 an si 7 luni, si as vrea sa o dau la inot. stie cineva vreun loc in Timisoara unde sa ia copii asa mici?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius26us spune:

Salutare tuturor !
Sint nou in zona , asa ca aveti mila daca mai fac si eu ceva greseli !
Am citit foarte multe discutii vizavi de inot !
Felicit pe toata lumea care alege acest sport !
Noi am facut-o de cind piticul nostru avea citeva luni ....am inceput cu Micii Campioni iar acum la recomandarea lor , am mers la Bucharest Sport Club ....( din cite am inteles de la Gety..ei au o colaborare ) .
La inceput Mihaita , a fost un pic derutat...deh treceam de la "initiere" la "performanta" !
Dar margem la ei de un an si parca ne-am nascut acolo...
Tot cu ei am fost si in tabara de schi....
Nu vreau sa se creada ca le fac publicitate...va las pe voi sa vedeti ce s-a intimplat acolo...http://www.bsc.com.ro/album/schi_incepatori/schi_incepatori.html
Oricum.. noi parintii avem datoria sa avem grija de copii nostrii, iar sportul nu are voie sa lipseasca din programul lor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Marius26us - super Par foarte incantati de ce se intampla,asa isi dezvolta si spiritul de echipa,prietenii,invata cat e de important un sport...

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput