Un ajutor pentru SONIA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cris27, Doamne, sa speram ca va fi bine totusi; ma bucuram gandindu-ma ca este pe drm spre tg mures; cand am citit mesajul tau...de ce nu o boteaza in spital? se poate in astfel de cazuri, vorbeste cu kay;la ce dr este?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Micuta Sonia Maria a fost deja botezata...Ea si KaY sunt inca in Bucuresti...La Targu-Mures a mers bunica Soniei...Acum cateva minute am primit mesaj de la Kay: "Ne-a vazut conf.dr.Anca si a zis doar;e foarte grav,urc sa vorbim.Nu prea ne-a dat sanse..."

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

of, mititica, cat se chinuie; sa dea Dumnezeu sa fie stabila sa poata merge la operatie; este atat de trist prin ce trece Sonia si parintii ei;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by anda141

Am vrut sa scriu inca de la inceput. Se acuza medicul ca nu a vazut malformatia. Si daca o vedea si ii spunea la ce bun? Ce era de facut? Un avort cel mult, era mai fericita asa??? Eu una preferam sa nu stiu , oricum nu as fi omorat copilul. Daca e sa moara sa moara, Dumnezeu stie, dar nu as fi facut-o eu cu mana mea. Poate mesajul e dur, dar asta e realitatea. Degeaba acuzam medicul.

Multa sanatate ii doresc si Dumnezeu sa aiba grija de micuta si de mamica !!

Sa facem ceva pentru Sara



Poate Kay ar fi preferat sa stie. Vorbesti de ce ai face sau n-ai face tu. De unde stii ce ar fi preferat ea?

Imi pare sincer rau pentru bietul copilas si parintii lui. Eu personal cred ca e mai egoist sa faci un copil care sa se chinuie si sa moara oricum decat sa nu-l faci.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Tocmai din acest motiv,acest subiect nu se numeste "alegerea lui Kay",ori "asa a vrut D-zeu..."...Un copil sufera enorm...nu poate fi nici macar alimentat corect in situatiile de criza...Sunt impotriva avortului...am conceput amandoi copiii,dupa perioade lungi de asteptare si tratamente...Dar sunt de acord cu avortul atunci cand copilul va avea grave malformatii...daca acesta(in cazul nasterii)ar trebui sa se chinuie mult...Asta este parerea mea...Care-ar fi fost alegerea lui Kay,asta doar ea poate scrie si tot ea poate argumenta...Desi,cred ca in astfel de momente numai la justificari si argumente nu se poate gandi!....De la vorba la fapta e cale lunga...Nu stiu cate dintre noi,ar alege sa faca un copil ,daca in timpul unei ecografii ar afla ca se va naste fara picioare?E un exemplu doar...A fost chiar dezbatut un caz aici,pe D.C...si nimeni nu a invinuit mamica pentru ca a facut un avort la 4 luni si ceva...O sa editez sa scriu exact despre cine e vorba...este vorba despre Ioana Ginghina,fata de a carei durere toata lumea a avut compasiune.Inclusiv eu.Asa ca...nu va grabiti sa aruncati cu pietre!in viata se spune ca ramanem cu alegerile pe care le facem...As adauga ca exista o conditie pt acest lucru:Sa putem alege!

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu prefer sa ma rog pentru copilasul asta nevinovat, cred ca asta este rostul la topicul asta, nu sa ne punem probleme de genul: de ce se acuza medicul (dupa parerea mea, daca a observat ca ceva nu este in regula, avea obligatia sa informeze parintii), de ce, de ce...
Din pacate situatia este asa, sa ii ajute Dumnezeu sa o depaseasca sanatosi, si parintii si copilul!
Ma bucur ca a fost increstinata fetita! Eu sunt increzatoare, am vazut multe situatii in care prognosticuri sumbre au fost date peste cap, chiar fetita mea a avut initial 24 de ore prognostic de supravietuire, acum are 14 luni si este sanatoasa tun si energica.
Despre unii medici ...mi-e si greata cand imi amintesc ca un mare specialist in ecografie si sef de clinica mi-a spus ca am gemeni, ne-am bucurat o luna intreaga pana cand altul ne-a spus ca este doar o fetita si ca asa a fost de la bun inceput.
Altii vad malformatii peste malformatii acolo unde nu sunt!
Asa ca, mult curaj, incredere si sanatate pentru puiul mic! Sa va ajute Dumnezeu! Sper sa se faca la Tg. Mures un diagnostic corect, ca sa stie parintii clar care este situatia si ce este de facut, si daca va fi operat copilasul, sper din suflet sa fie bine.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Multumim frumos Chris pentru ca ne tii la curent cu vesti referitoare la Kay si la micuta ei. Doamne ajuta sa fie bine.

Mandarinutza 29+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

kay,suntem alaturi de tine si de micuta sonia!doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

deschid subiectul cu inima stransa dar plina de speranta de fiecare data...

Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Nici o veste..????

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput