Un ajutor pentru SONIA

Raspunsuri - Pagina 105

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Kay subscriu si eu la cele spuse de chris. Tu esti mereu in sufletul si in gandurile noastre. Noi toate suntem acolo cu tine, numai ca nu au germanii mese asa de mari sa ne asezam toate . Si SOniuta este alaturi de Maya in rugaciunile mele.
Va pupam si va iubim.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)


www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Dianarus din pacate nu pot merge in Germania sa le vad si sa-i sustin moralul Oanei. Numai la telefon...Este cateodata disperata, noaptea, singura, cand vine din spital de la Sonia si trece printr-o zona dezafectata a acestuia, care leaga cele doua corpuri de cladire, si e sinistru: intuneric bezna, usi care scartiie si unele care se inchid singure, vantul care bate si vajaie la ferestre, etc ... Asa ca ii tin companie, la telefon, pana ajunge in camera....

Oana mi-a spus ca , din pacate, a inteles ea gresit ca operatia va avea loc la 1 - 2 ani, ci la maxim 1 - 2 ani. Totul depinde de evolutia Soniei, de functionarea in conditiile actuale ale inimii, de nivelul de oxigen din sange (eventual este necesar un pulsoximetru pentru monitorizare la domiciliu) si evident de controalele medicale efectuate periodic. Data operatiei corectoare va depinde, in primul rand de cresterea Soniei in greutate. Inimioara ei va trebui sa mai creasca pentru a putea suporta operatia corectoare...Si evident depinde de starea ei generala, verificata medical. Daca se deterioreaza brusc, ceea ce s-a mai intamplat, poate exista chiar necesitatea de a mearge de urgenta pentru operatie (sper sa nu fie cazul)... Dar poate are sansa de a creste repede si sa fie operata cat mai curand pentru a putea duce o viata normala....
Si de asemenea sper ca operatia sa aiba loc tot la Munchen, dar dupa cum am mai spus, inca nu am acte oficiale in acest sens...

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

KAY, nu vezi cate suntem alaturi de tine? mai pune un scaun la masa ca vin si eu cu bubamara mea!

Extraordinara veste despre Sosonica, o pup indesat! unde pot sa vad pozele facute recent? e vreun link? am cautat dar nu gasesc.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Dianarus si Mayaione este normal de a trece sumele stranse in RON sau in valuta pe site si evident de a le actualiza. Am vrut de ieri sa fac acest lucru, dar nu am ajuns la computer.

Asadar, in data de 10 august erau in conturile din banci :

RON: 34382.44

EUR: 1860.42 (include PayPal)

USD: 571.32 (Moneybookers)



www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Oana, ma bucur din suflet ca Sosonica ta e mai bine si ca diagnosticul ei nu este chiar atat de grav pe cat s-a presupus la inceput!Veti avea insa inca mult de luptat si pentru asta trebuie sa fii tare si sa nu te lasi doborata de nimic.Sunt convinsa ca iti este foarte greu sa fii singurica si sa nu poti comunica cu oamenii din jur (nemtii sunt mai cicumspecti cand e vorba de straini, plus ca majoritatea habar nu au sa vorbeasca alta limba decat cea de bastina), dar cand simti ca te apuca supararea, gandeste-te la micuta ta, la faptul ca e mai bine si mai ales ca are o SANSA! Restul nu conteaza! Vor trece si zilele astea si va veti intoarce acasa la cei dragi!Si, cum spuneau si fetele, sufleteste suntem alaturi de tine!Sper ca asta iti alunga (macar un pic) senzatia ca esti singura si parasita!

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Nu mai aveti nici o veste de la Oana! Ce mai fac fetele noastre dragi? Cum mai e Sosonel?
Sper din tot sufletul ca sunt bine, si Sonia, si mamica ei.Mai sper ca Sonia papa din ce in ce mai mult, ca arata cel putin la fel de bine ca acum cateva zile, si ca Oana a lasat supararea intr-o parte.
Pupicei multi ,multi pentru cele mai puternice fete

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cristina,
am reusit sa ma intilnesc cu d-na Cristiana...,i-am dat tot ce m-ai rugat tu sa-i dau pentru Oana si Soso,am stat putin de vorba...,am intrebat de fete...,sint bine...,mi-a spus ca vorbise cu Oana de dimneata si sint ok

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Multumesc mult, Dandusa! Esti o dulce!
Aseara mi-a dat si Oana un mesaj pe telefon, si imi zicea ce Soso face progrese, incet dar sigur.Slava Domnului ca evolutia e imbucuratoare.
Multi pupicei pe inimioara lui Sososnel, si,de asemenea, pentru mamica ei.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Cristina1974, m-am intalnit ieri cu Dandusa si mi-a dat ceea ce ii dadusei tu. Sunt niste hainute minunate ...Le pregatesc sa i le transmit. Multumesc pentru ajutorul financiar si pentru gandurile bune. I-am transmis Oanei continutul felicitarii, chiar si mesajul adresat Soniei...

Dandusa, multumesc mult pentru efortul depus de a te imparti intre Crina si actiunile umanitare si de asemenea pentru ajutorul financiar (si al prietenei tale). Merg maine la banca se le transform si depun.

Am vorbit azi cu Oana si era foarte incantata de evolutia de ieri pana azi a Soniei. Luase un pic in greutate - 40 gr. - (pentru prima data de la operatie), ceea ce e minunat pentru ea. Sper sa ii mearga din ce in ce mai bine si sa revina cat mai repede acasa vindecata dupa aceasta operatie!

Cristiana

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu sunt ! azi m-am trezit putin mai tarziu... pe la 8 jumate... si am plecat repejor la Sonia. si ce credeti ca am gasit acolo??? 2 ochisori mari-mari si o guritza care muncea la o suzi verde, atasate la o fatzuca mare si vesela ! a zambit(avem dovezi !!! in pozele noi), are o jucariuta noua care fasaie si zdrangane si o studiaza cu mare atentie, ii place mult. a mancat si putin la biberon ( Irinel, ea mai mananca la biberon, cateodata toata masa, altadata doar 5-6 ml, depinde cat de obosita e. daca mai creste in greutate, o sa aiba mai multa forta si o sa manance la biberon tot timpul, dar acum e de prefereat sonda nazo-gastrica , pt ca asa se ingrasa mai repede !). eu sunt mai vesela. azi am pornit radioul de la spital si am cantat cu Sosonica ''walking in Memphis'' si ''I will survive'' si am luat-o in brate si am dansat prin salon cat ne-au permis firele... ce mai, a fost petrecere in toata regula ! doar ca Soso a obosit si a adormit cu biberonul in gura, asa ca am trecut la sonda. ultimele probleme erau bradicardia si vomitatul... dar nu mai sunt ! au trecut. acum uploadez poze noi, cand sunt gata ma intorc la Soso, ca pt masa de 4 nu mai are lapte... acum asteptam sa ia in greutate, sa vada doctorii ca a luat-o in sus si sa bea la bibe, si ne dau voie acasa !

pup si ma apuc sa citesc mail-urile !

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.


rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO59RNCB0318088189010001!!!

Mergi la inceput