***Mamici de mai-iunie 2007***(68)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am mai pus niste poze la semnatura, am mai crescut si noi

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay pentru tine si pentru sosonica ta suntem alaturi de tine. Daca ne mai poate anunta cineva din cand in cand ce se mai intampla cu voi doua ce bine ar fi.

liviana asa stiu si eu ca 40 de zile (lauzia) nu ai voie in biserica. Ba mai mult pe mine m-a dat acum vreo 2 sapt un popa afara din biserica ca eu nu am stiut si m-am dus sa ii rog sa imi faca molifta. Doamne, nu stiu cum am plecat din beserica aia, asa imi venea sa plang...

mary_lou sa iti traiasca bebelusul.

Cine ne deschide capitol nou???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mary lou sa-ti traiasca flacaiasul!!

Gabi chiar ca ati crescut e tare scump!
noi am pus 1,2 kg in prima luna, eu zic ca e chiar bine!

de Michigan ce stiti?

Iri si mie mi se pare ca are uneori capul cald dar pune si pe seama caldurilor de afara ca la noi e nasol rau in unele zile.

Liviana si eu ma confunt cu alintul si nascultarea celei mari.ma gandesc ca e o forma de manifestare si rezistanta la schimbari si ma bucur ca e tare afectuoasa cu asta mica si nu e pornita pe ea.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Asa e Didi, molifta e a mamei, dar copilul trebuie sa fie si el prezent! De ce daca e fata o inchina pe la icoane si daca e baiat il duce prin altar, daca in asta e implicata doar mama?! Si apoi nu se merge cu el la impartasit? Am sa mai intreb, ca nici eu nu stiu exact cum e!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele




ASta cu inchinatul si plimbatul prin altar se face la botez, dupa ce se termina slujba. La Filip, pe care l-am botezat la fix doua luni, asa a fost. Iar mie mi-a facut preotul molifta inainte de a incepe botezul.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

DidiAlex, doctorii astia...
Pepsica e bine, au venit ai ei in vizita. Si pe mine m-a ajutat enorm pana am pornit-o ca lumea cu alaptatul asta, nici n-am cuvinte sa-i multumesc. Pepsica si pe ziua de azi!

Florina, eu am avut fixatia asta sa-l alaptez, aproape ca tampisem in spital cand au zis ca mi-l trec pe formula daca pana luni nu am lapte, ca pierdea 200 de gr pe zi.. Nu toata lumea reuseste, e destul de greu. Imi pare rau de cele care vor si nu resuesc dar nu am absolut nimic de spus despre cele care nu vor - noi toti facem alegeri diferite si fiecare se bucura/suporta consecintele alegerilor, in orice aspect din viata.

Chestia cu colicile...la fel, nu stiu. Faza e urmatoarea: aici nu este nimic pentru asta, am intrebat la cateva farmacii si in spital. Asa ca mi-am propus sa nu-mi trebuiasca Stiu doar ca m-a ajutat faptul ca in spital ne dadeau sa mancam de toate, asa ca nici o secunda nu ma gandesc ca vreun aliment i-ar face rau puiului. Si se pare ca nu-i face Pana si la ciocolata mea s-a adaptat...

Influenta asupra psihicului...Am testat-o. Am avut o zi in care am fost isterica, plangeam..boaaah Si copilul o luase razna. M-am speriat in primele zile, eram singura cuc acasa si nu stiam daca fac bine ce fac... Cand a dormit, m-am dus pe internet si am gasit ca daca [,] caca miroase dulceag, a sirop de artar, are o boala nasoala, care il termina in prima luna...Am plans cu urlete, cred ca vecinii ar fi chemat politia, noroc ca avenit sotul meu...si ca urmatorul caca a mirosit "nasol"

Acum m-am relaxat. Nu stiu cum, pur si simplu. Se intampla multe lucruri triste in jur, trebuie sa fiu multumita de ce am, asa cum e. Incerc sa ma bucur de tot, sa ma distrez de scremetele de la facut caca si mai ales sa nu mai compar cu niste "standarde" din carti, din mamici si bebei model... Si totul e bine, copilul meu e foarte linistit, plange doar de foame...Si dupa ce mananca, imi trage niste zambete de...imi incarc bateriile pe urmatoarele zile.

Chiqui, eu alimentez la cerere. Cat vrea, atat ii dau. Cateodata, cand are crizele alea de stat cu sanul in gura, pierd notiunea timpului si cantitatilor, nu mai stiu care san urmeaza... Am observat totusi ca trage tare cam 15 minute. Apoi molfaie. Dac mulg sanul, inca iese din el, asa ca ma gandesc ac ceva-ceva tot primeste.

Didi pentru colegul si pentru zburlici al tau

Mary_lou, felicitari mamico !

Raruca-chan, mie asa teama mi-era ca nu nasc sau ca se intampla ceva, ca nu m-am dus cu bagajul la spital, ci doar cu o plasa cu camasa de noapte de nascut, sosete, slarfi si o agrafa de par In LDR mi-au dat ei camasa si nu mi-au trebuit ciorapi, asa ca numai slarfii i-am folosit. "Dupa", iti pun ei tot: tampon, centura, sonde etc (depinde de caz). Bagajul mi l-a adus sotul a doua zi, cand m-am schimbat de pijamaua lor.

Alynta, frumoasa burtica. Mai ai "un pic" si o sa-ti fie dor de ea

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui sa ne dai si datele pentru numai_eu sa o trecem in listuta.

Am pus poze frumoase din data de 10 iunie cand Maya a implinit 1 luna.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mei - eu nu mai am de nascut...vreti sa ma apuc de capitol nou?

Hai ca ma apuc eu

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)



Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Spor la scris in noul capitol

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)



Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Sobi, Elteka, tot mai multa lume imi spune
ca seamana cu mine!Taica'su s-ar oftica daca v-ar auzi!

Carrie, mersik pt info!

Sobi, i-am luat alte hainute, da!De fapt sor'mea pt botez mai multe schimburi!Si azi i-a luat ceva dar nu vrea sa mi le mai arate!

Andrada, eu stiam ca n-ai voie sa bagi copilul in biserica pana la botez!Poate ma insel eu!





Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput