Paralizie Cerebrala (tetrapareza,parapareza, etc)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ulpiatraiana spune:

dana,
corpul calos conecteaza emisfera stinga de cea dreapta. Un corp calos subtire poate fii o manifestare a unui mare numar de boli ale copilului ( zeci de boli, chiar sute), DAR poate fii intilnit si la oameni normali. Sint oameni oerfect normali care nu au corpul calos.
Mega cysterna magna este de cele mai multe ori considerat ca o varianta a normalului si se refera la partea din spate a creierului, unde se afla cerebelul.
Prezenta acestor doua anomalii impreuna poate fii o forma usoara a unui creier dezvoltat anormal. E mult mai important de stiut care este problema copilului.
Este foater greu de spus ce semnificatie au aceste anomalii. Plus, acesta nu este "diagnosticul" baiatului, ci este rezultatul unui test (RMN). Doctorul ar trebui sa puna impreuna rezultatul RMN-ului, cu examenul neurologic si, probabil, cu alte teste, inainte sa ii puna un diagnostic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remusbarnea spune:

Oceanica te rog frumos sa pui titlul vechi pentru ca asa am avut ocazia sa aflu lucruri noi,lucruri despre care nu stiam prea multe.Cu ajutorul tau am gasit parinti care au aceleasi probleme si m ai nou doctori care ne ar putea ajuta pe uni dintre noi.Cu speranta ca vei pune titlul vechi vreau sa te m ai rog sa mi spui daca sti ceva despre Domnul Marcel sau despre aceste operatii?Te intreb pt ca am inteles ca mergi des in Moldova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Scuze pt participantii reali si nu pt cei virtuali din ac forum.
Am crezut ca e un forum liber, dar m-am inselat...
Info care au fost postate de catre mine aici le puteti gasi si pe alte forumuri.

Remus,
Da am facut si noi ac operatie.
Raspund la mesaj privat sau ma gasiti pe alt forum.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Mesajele private se activeaza din Meniul din stanga paginii principale a forumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana2000 spune:

iti multumesc mult CRISTIAN pt informatiile pe care mi le-ai dat,chiar am ramas surprinsa de ceea ce mi-ai spus pt ca nici un medic in 4ani si jumatate nu mi-a explicat cam despre ce este vorba si sincera sa fiu am ramas surprins placuta ca un medic neurolog care este in domeniu a intrat pe forum si ne mai da si noua niste informatii destul de vitale pt puiuti nostri .
Te superi daca ti-as expune mai pe larg situatia lui Matei?(banuiesc ca prea mult timp la dispozitie nu ai tinand cont de meseria pe care o practici);eu oricum astept un raspuns de la tine si iti multumesc f mult pt informatiile pe care mi le-ai dat.

Loredana mama lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Oceanica, nu stiu cine sau ce anume te-a deranjat pe DC; imi pare rau. Pentru mine acest forum este ca o familie pe care n-am avut-o niciodata: surori, frati... Chiar daca suntem cu totii virtuali (pentru ca reali/materiali/fizici suntem doar in situatia in care ne intalnim intr-un timp si spatiu real - iar acest lucru chiar se intampla - am avut placerea de a intalni oameni deosebiti de pe acest forum)...
Cat despre informatiile pe care le-ai postat aici - da, sunt utile multora si ar fi pacat sa nu le citeasca mai multa lume; ori acest lucru ar fi fost extrem de mult ingreunat de prescurtarea titlului acestui subiect. Daca dai cautare pe google cu "P.C." iti apar un miliard de link-uri catre chestii total diferite de ceea ce ne intereseaza pe noi, adica paralizia cerebrala... Sper sa intelegi ca nu am vrut sa pornesc o cearta sau sa-ti cauzez vreo suparare, am vrut doar ca mai multe persoane sa gaseasca virgula cu usurinta acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulpiatraiana spune:

Loredana, cu placere atita timp cit intelegi ca parerea mea va fii doar a parere si nimic mai mult. Trimite-mi mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Titlul l-am schimbat .

Inca o data imi cer scuze fata de voi parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulpiatraiana spune:

Oceanica,
sper ca nu sint eu cauza supararii tale.
daca totusi sint, scrie-mi pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remusbarnea spune:

Buna.Akella poti sa mi dai ceva detali despre un RMN?Se m ai plateste si daca da ce si cit?Multumesc anticipat.

Mergi la inceput