Paralizie Cerebrala (tetrapareza,parapareza, etc)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ina daca Daria=Mara atunci ne cunoastem.Bogdan a folosit ortezele Marei anul trecut si cu aceasta ocazie multumim inca o data.
Doamne ajuta!



Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Nu sunt in situatia de a avea un copilas cu probleme, insa vreau sa va incurajez si sa va rog sa nu va lasati!Sunt kinetoterapeut si lucrez cu copii cu deficiente motorii si psihice iar o saptamana de repaus poate insemna un pas inapoi enorm. Dc va pot ajuta cu ceva cu mare placere o voi face. Am lucrat cu copii cu IMC si lucrarea mea de licenta este p aceasta tema. Incurajati va permanent copilasi si fiti alaturi de ei! Va urez multa sanatate si multe progrese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Poze cu Mario - Noiembrie 2007

http://community.webshots.com/user/Oceanica75

Cu Dumnezeu inainte!
Sanatate tuturor!
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@Oceanica: Mario e un scump. Arata f bine si eu zic ca se misca f bine.Sa va traiasca si sa va bucurati de el, ca merita. E un copil super, si uite ca se vad f bine in el eforturile si sacrificiile voastre.Felicitari!
@ANDREEA11:Nu stii pe cineva f priceput si disponibil si dedicat si iubitor de copii in Brasov? Tudor al meu are usoare spasticitati dar eu cred ca ar putea fi ajutat sa le depaseasca.Cat lucreaza acum nu e suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata tuturor,
Ada ma bucur ca puiul tau arata asa de bine.Poate reusim sa ne vedem .
Andreea11 tu esti deosebita ,insa,m-as bucura sa avem aproape oameni "normalii" cat mai multi.
Doamne ajuta!



Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.200)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Imi pare rau insa nu cunosc p nimeni in bv pt a te putea ajuta. Insa dc e vorba doar de o usoara spasticitate fii optimista se poate recupera foarte bine tot ce trebui este multa persverenta si incredere. Indiferent de alte pareri ti as recomanda sa nu apelezi la masaj pt ca accentueaza spasticitatea, ci sa faci f multa gimnastica si f mult joc; stimuleaza f bine copilul din punct de vedere psiho motor. Mult suces si spor la lucru!
Draga Dodo nu ma consider un om deosebit, insa lucrand cu copii cu deficiente am vazut ce inseamna suferinta atat a lor cat si a familiei si nu pot fi imuna la durere. Tot ce va rog e sa i incurajati cat mai mult si sa le oferiti incredere in ei pt cel mai mic progres care pt un om obisnuit nu e mare lucru. Nu ma simt in masura sa va dau sfaturi despre cum sa va purtati cu puiuti vostri insa insa ma doare cand aud ca exista f multi copii cu nevoi speciale si cred ca e defect profesional. Credeti ma ca sunt ravasita de cazul sebastian si as impusca astfel de doctori. Am nascut prin cezariana acum 2 luni jumate tocmai pt ca nu am avut incredere in doctori vazand atat de multi copii nenorociti de cadre medicale, si multumesc lui Dumnezeu totul a fost bine! Mi e groaza ca in anul 2007 se intampla astfel de nenorociri, mi e groaza sa vad ca numarul copiilor din scolile speciale e intr o continua crestere, mi e rusine ca avem astfel de doctori! nu i condamn pe toti insa cand sti ca ai in maini douanvieti cum poti sa pleci ca ti s a terminat tura! ASta nu o s o inteoleg! si tot ce mi doresc este sa nu mai am eu de lucru , sa nu mai am pe ce sa mi fac lucrarea de doctorat, sa nu mai existecopii cu proble si sa se faca bine toti! Fruntea sus si mult succes! Luptati pt puii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

imi cer scuze pt greselile de tipar din mesaj dar eram pornita, prea rau si nu mai m am corecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Andreea11 ti-am inteles pornirea de aceea nu am observat greselile ca atare ci ca neputinta de a schimba ceva cat de putin;iar pt asta esti iertata(glumeam nu ai de ce sa fii iertata).Sa-ti fie sanatos puiuta/ul sa va bucurati impreuna de tot.

Doamne ajuta!



Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

diuna : Multumesc pt incurajare
Dodo-pui : ti-am trimis un PM
----------------
De o saptamana folosim aparatul Motomed , la el se face o gimnastica pasiva si se relaxeaza f bine muschii spastici (la maini si la picoare). NU necesita efort din partea copilului dar ii mobilizeaza articulatiile si muschii. E f bun pentru spastici. Avantajele acestei terapii le puteti citi pe www.motomed.ro sau .de
Noi facem la pranz si seara inainte de culcare pentru ca il relaxeaza.
Merita incercat si il recomand.
Incercati sa-l achizitionati din Germania prin licitatia "e-bay" de la persoane fizice la maina a doua. Este mult mai ieftin decat unul nou!!!
Cum functioneza asest sistem de achizitii vi-l pot explica si sa va indrum ce aveti de facut. Si pe mine m-a invatat si m-a ajutat cineva din Germania , sa-i dea D-zeu sanatate.
Apropo In fiecare saptanana apar oferte noi si noi la cele mai variate preturi intre 200eur - 2000eur
Bineiteles conteaza si norocul din timpul licitatiei on-line.
Exista posibilitatea livrarii contra cost, pana in Romania, a aparatului achizitionat .
Succes si contactati-ma daca aveti nelamururi.

De luni plecam pe doua saptamani la recuperare in Ucraina si sper sa am net acolo.

http://community.webshots.com/user/Oceanica75

Cu Dumnezeu inainte!
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshtoma spune:

quote:
Originally posted by remusbarnea

Buna.Sunt Remus.Am doua fetite gemene Teo si ALEX. Alex sufera de tetrapareza spastica. Intre fetita mea si baietelul tau sunt multe similitudini insa ce vreau sa te intreb este DE CE RENUNTI LA OPERATIA DIN CHINA?Ce sti despre aceasta clinica?



Remus draga,
Sa-ti DEA DUMNEZEU SANATATE pentru FETE si TIE sa poti DUCE CRUCEA.
Cred ca ai vazut deja threadul cu China pe aic, poate e taziu raspunsul. Dar in rezumat CHINA, stem, etc, sunt ABURELI, netestate clinic, experiente SCUMPE platite de fraieri ca noi.
Raspuns: incearca recuperarea fizica. SPUNETI TUTUROR aceste cuvinte:
1. CREDINTA si RUGACIUNE
2. HIPOTERAPIE -ptr cine sta la tara sa-si "creasca copii pe CAL"
3. INOTUL. APA multa, APA MULTA !!!

Hipoterapia da echilibru, inotul da coordonare si scaderea spasticitatii.

Ptr copii mici Vojta, Bobath.

Mergi la inceput