6 ani desprecopii - cum a intrat in viata ta?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

V-am descoperit odata cu aflarea vestii ca sunt insarcinata. Initial am fost speriata (putin spus!), am inceput sa caut infrigurata informatii si asa v-am gasit, thanks to Google. Am nimerit direct pe topicul cu odiseea si citind postarile viitoarelor mamici am simtit cum ma cuprinde o stare de bine, de liniste si bucurie imensa ca si in mine creste un samburel. M-am inregistrat si din acel moment am vrut sa fac parte din marea familie desprecopii.com. In timpul sarcinii mi-a fost mult mai usor sa scriu, stateam practic cu DC-ul in bara. Acum e ceva mai greu, dar oricat de tarziu ar fi, nu pot considera ziua incheiata fara sa intru pe DC, sa citesc ce au mai facut copilasii de ian-feb 2005 si nu numai. Va multumesc ca existati si sunt bucuroasa ca sunt membrul acestei comunitati!

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKUTZA79 spune:

Cum am descoperit DC? Cautand cu disperare tratamente pt problemele mele si cazuri asemanatoare!Se pare ca aici am gasit si una si cealalta!

http://tt.lilypie.com/65H9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Cand am ramas insarcinata era si normal sa inceapa sa ma intereseze subieste despre bebici,despre sarcina,la ce sunt expusa,etc si am dat sa caut un subiect despre ceva anume si am dat de voi.
Nu am devenit membru DC repede doar am stat si am citit discutii.Si am stat asa cam 1 an de zile si intr-o zi m-am decis sa fac acest pas si ma bucur ca l-am facut.Stiu ca am facut si niste greseli fata de niste mamici dar imi cer scuze(stiu este despre cine vorbesc).Am invatat foarte multe lucruri si nu numai despre tot ce este legat de bebi si si despre alte subiecte.Am devenit dependent si nu prea imi mai iese din sange.Am mai calcat putin stramb dar ma primiti asa "stramba" si "nesuferita" printre voi.
Va multumesc.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

fara se exagerez cred ca imi pierdeam mintile daca nu aveam DC.sa stai atata vreme acasa, doar cu copilul, fara sa stii stii nimic altceva, brrr.
Este gura mea de oxigen!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianisdarius spune:

buna!
ma bucur ca v-am gasit!
am dat de voi cautand retete pt bebici!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxy78 spune:

buna

si eu ma bucur ca v-am gasit. S-a intamplat acum o jumatate de an, timp in care am citit diverse subiecte , mi-a placut ce gasesc pe site si azi m-am si inregistrat.

roxxy viitoare mamica 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

..datorita Google-ului, cautam informatii despre un sirop de tuse. Nu stiu cum m am lipit de forum, eu care ocolesc din lipsa de timp asemenea link uri. Apoi, m am imprietenit cu unul din membrii si prin aceasta persdoana mi s a schimbat viata: datorita persoanelor cu care am fost pusa in legatura de catre acesta Thea s a insanatosit, apoi l am cunoscut pe viitorul meu sot.. care pot spune ca este dependent de voi 100% (eu mai sporadic, dar el......)

la multi ani buni si spornici!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

si eu tot cautand ceva pe google v-am descoperit si tare ma bucur, mai ales ca eram singura, acasa ramasesera toti prietenii, dar mi-am facut altii aici si nu ma mai deslipesc de calc.
multumesc tuturor pentru raspunsuri si incurajari!
la multi, multi ani inainte!

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Si eu am aflat de DC de la niste prietene,m-a chnuiam sa raman insarcinata si nu reuseam,am citit aproape 8 luni si apoi m-am hotarat sa-mi scriu si eu suferinta alaturi de fetele care erau ca mine,nu dupa putin timp am aflat ca sunt insarcinata si de atunci numai aici sunt,nu scriu mult decat la un subiect,dar m-a infomez foarte mult.Mi-am facut si multe prietene si asta e extraordinar.Multumesc ca existi DC

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

la multi ani si la mai mare DC!
cum v/am descoperit?? ca multi altii...navigam pe net pentru a afla cateva informatii. la inceput pentru ca eram in ...focul pregatirilor de nunta....apoi pentru ca am ramas insarcinata ...asteptam cu nerabdare sa mai treaca o saptamana sa vad cum evolueaza bebe in pasii specifici Odiseei Nasterii in 40 de sapt...a urmat nasterea....si in prezent ne aflam pe la clubul scutecistilor...vom vedea ce va mai urma...

sa auzim de bine

iris77 mami de maria

Mergi la inceput