FIV 120

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Zouzou: abia acum am reusit sa intru si sa scriu, imi pare tare rau ca nu ai reusit, eu ti-am tinut pumnii si m-am gandit la tine....curaj si inainte...!

Anto, Ioana sa dea DD ca maine sa fie ziua norocoasa pt. voi...Anto sa ai un test pozitiv si tu, Ioana sa ai cati mai multi gigei luptatori!

Relya, Pussy, Mirela: azi am stat numai in pat, mi-a trecut acea durere de burta pe care am avut-o...in schimb de 2 ori m-a apucat durerea ca de cm..am luat Scopantil si mi-a trecut...maine voi sta tot in pat pt. ca este Z4 de la Et.

Rubia, felicitari pt. cei 3 embrioni frumosi si iti doresc sa ramana in burtica cel putin 1 timp de 9 luni

Kasha: tel. dr. Matei este 0723 210880

La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui si mult noroc fetelor care sunt in plina procedura FIV sau aspeapta rezultatul

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Zouzoule, imi pare tare rau! nu te lasa, ca o sa fie bebe pana la urma! TREBUIE! in leg cu colul: n-are cum sa se deschida colul numai ca mergi la baie! dupa 5 min. de la ET colul se inchide, si dr mi-a explicat ca nici dupa zdruncineli de la masina nu se poate deschide, asa ca nu mai chinui! organismul nostru functioneaza fiecare in legea lui, si e greu sa gasesti explicatii! tu fii convinsa ca ai facut tot ce trebuia, dar DD nu a considerat ca e cazul nici de data asta!
Galuscuta, felicitari la dublu! de ce surpriza frumoasa ai parte! sa fiti sanatosi toti 3 si sa ai o sarcina usoara si la termen!
Anto, tin pumnii strans! sa te vad maine!

Noi suntem bine, azi am fost la Bucuresti la dr Herghelegiu, la eco, bebe e bine, in grafic si s-ar parea ca vom face cunostinta in jur de 25-28 iunie! mai avem putin...

Bafta multa fetelor in asteptari!
tuturor!




Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

unul dr. mi-a zis ca-i sigur la 16 sapt. Dar v-am anuntat.

Suntem toti 3 sanatosi, Titici dadeau din maini si picioare de parca erau la handbal in aparare pe cerc. Au tot ce le trebuie! S-au vazut coloanele vertebrale, translucentele nucale sunt de 0.6..ceea ce e ok, ritmul cardiac de 170. Le-am vazut si mutrisoarele..nu stim inca cu cine seamana!
Pe 06.06 am morfofetala de trim. 1, la 14 sapt. fac cerclajul, la 16 triplul test!
S-au asejat din nou pe acelasi nivel...fara parter si etaj, si ca marime amandoi au peste cat ar trebui. Eu azi am 10 sapt. si 3 zile si ei au unul 11 sapt. si altul 11 sapt. si o zi! deci le merge bine!
poze o sa pun maine!
Sunt asa de fericita!!!




PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Anto,Dream1971,Melutzica,Nusy,Andicu,Pussi
Melutzica las ca o sa vina si rindul nostru mai repede sau mai tirziu,
Pussi sa-ti traiasca comorile din burtica
Krauss fiecare si-a procurat progesteronul acesta injectabil din Ungaria,Germania,Italia...in RO nu se gaseste doar cel care este in compozitie cu estrogen...daca medicul ti-a recomandat gravibionul e ok...dar trebuie avuta mare grija in caz de fibroane,estrogenul nu face bine...cel mai ok ar fi in cazul tau,progesteronul pur...incearca in stinga si dreapta..poate gasesti pe undeva vreo cunostinta...daca nu vei gasi,va trebuie sa iei din greu utrogestane...pe cind fiv-ul?iti doresc mult succes in tot ceea iti doresti
eu am sunat la clinica,medicul fiind super ocupat...mi-au zis ca ma suna ei...dar nimic..poate suna dimineata daca nu, am sa ii bombardez eu cu telefoane pina li se acreste...
va doresc o noapte cit mai linistita
Anto astept ca tu maine sa deschizi capitolul cu vestea de reusita...


"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

zuzu, ; vei reusi, sa nu-ti pierzi nadejdea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Dj_mama nadejdea este si mai puternica acum...ma las in voia Lui ca Stie bine ce face

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."

*Sfantul Ioan Gura de Aur*


www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Zouzou, multumim pentru noul capitol, sa dea DD sa fie cu noroc pentru toate!
Subscriu la cele spuse de Andicu, Anto si Melutzica. Colul se inchide dupa 15-20 minute asa ca nu ai ce sa-ti repreosezi. Asa a fost sa fie, e dureros dar asta e! Esti o fata puternica si impreuna cu jumatatea ta veti trece peste acest moment. Cred ca Dumnezeu va pregateste o mare surpriza si ca sa existe totusi un echilibru, probabil ca s-a gandit sa va incerce credinta in EL acum, inainte de a-si arata bunavointa fata de voi.

Antosit, astazi dai sampania! hai ca nu am mai sarbatorit de mult pe-aici!
toate fetele fara exceptie si va tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, daca nici tu nu reusesti cu toate simptomele tale atunci toata teoria mea se da peste cap.
Pussi, si eu sunt fericita pentru tine. Frumoase momente trebuie sa traiesti
Andicu, imediat il vei avea pe Filip in brate. Iti doresc sa fie totul bine.
Zouzou, eu sper sa primesti raspunsuri plauzibile de la dr. Dar poate DD are alte planuri cu tine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anto sa dea DD sa fie bine!!!

zouzou, moni va doresc din suflet sa traiti si voi cat mai repede aceste momente magice care au aparut in viata mea! SA va ajute Dumnezeu!



PUSSI 10+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Andicu, Doamne ce-a trecut timpul. Mai e putin, si iti vei tine puiul in brate! cred ca emotiile cresc, burtik la fel. sa fiti sanatosi si sa fie bine in continuare.
Pussilici cu Titi, asteptam pozele cu interes. Deci gata cu etajele, nu mai ai de alergat de colo colo... Sa cresteti mari si sanatosi, sportivilor!
Shericutz, ce face fripturica?

Fetele specialiste in broscutze. Spuneti-mi si mie va rog, cum trebuie orientate in camera - Nord, Sud, etc, etc,? ca dupa cum se vede, unde mi-am pus eu micuta familie de testoase, nu e bine.

Zilele trecute, m-am gandit ca la urmatorul CM, eventual dupa HSG sau histeroscopie, sa incerc tratamentul cu Polidin (5 zile doua fiole pe zi din prima zi de CM). Nu are ce sa-mi faca rau (se da pentru imunizare), am citit, am auzit, stiu ca au fost fete care au reusit, altele nu. Voi ati auzit de chestia asta, ce parere aveti?
Sa nu radeti de mine, va rog, nu am luat-o razna dar atata timp cat si la mine si la sot toate sunt functionale si in parametrii, atata timp cat suntem diagnosticati cu sterilitate secundara inexplicabila, vreau sa incerc tot ce se poate.




Mergi la inceput