Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Este o zi cenusie...numai de primavara nu!Ploua de o saptamina...

Alice ma intrebai de Uka ..este bine..vreau sa-l duc insa la dr..pt o evaluarea a vorbirii..nu-mi place cum evolueaza..Merci de amanutele despre DVD..dau si eu comanda in Ro!
Roxa eu asteptam impresii de la gradi..ramine pe luni deci!Zici ca si-a dat drumul Pat la vorbire?
Daria felicitari ..pt toate realizarile!!!

mi-am baut cafeluta cu voi..la munci cu mine!

aaa..uitam ...am slabit 1.5kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, de ce spui ca nu iti place cum evolueaza? parca ziceai ca si-a dat drumul la vorbit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela...el si-a dat drumul din august..si nu mi se pare ca a evoluat asa cum spuneau toti..cind "o sa-si dea drumul nu o sa se mai opreasca!". Sint constienta ca este biligual..dar mai bine sa fiu considerata exagerata..decit sa -mi para rau ca nu am cerut parerea unui specialist!Azi am intrebat la cresa cum evolueaza...si nu m-au linistit deloc!El nu pune alaturi doua cuvinte romanesti(decit mama vino...)...de trei ce sa mai zic..propozitii..nici atit!Acum ...va intreb si pe voi..sint eu atiti de exigenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu din practica mea stiu ca sunt normale acetse intarzieri la varsta asta, pe care le recupereaza apoi fara probleme. dar imi dau seama ca e foarte frustrant pentru tine ca mama. Nu e rau sa mergi sa ceri parerea unui specialist, chiar si numai ca sa te linistesti. Sunt si eu foarte curioasa ce o sa va spuna. Desi daca e ca la noi, stiu de acum. Aici se incepe un eventual tratament numai pe la 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Aici nu este ca-n Ro,daca are o intirziere se intervine imediat cu ajutorul specialistului. Am o cunostinta evreica, acasa vorbesc hebrew iar la cresa engleza. S-a dovedit ca baietelul (de-o seama cu Uka), avea deja o intirziere de 'juma de an...si au inceput exercitiile...deci ..cred ca este diferit de Ro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna seara...

Nu mai am timp nici sa deschid calculatorul....

Suntem bine, bb Libiu papa bine, a luat in greutate ca la carte, nu are colici, doarme toata noaptea.Avem o mica problema...se cearta rau cu tzatza atunci cand nu e plina cu lapte...ma capiaza cand se incordeaza de spate si tot o scuipa apoi o vrea inapoi, asta nu-mi place deloc.Daca apas pe san curge lapte, deci nici vorba sa nu fie.

Cu ochisorul...se pare ca are un canal lacrimal infundat...fac masaje la el
Cu clavicula pediatra ne-a spus sa nu ne face probleme ca osicioarele bebelusilor sunt protejate de o membrana, o pilicica care nu da voie sa se rupa asa usor.Si oricum bb isi misca manuta bine.O sa facem peste catva timp si o radiografie ca sa ne lnistim.


Se cam sperie cand tipa Andreea prin casa...parca o face dinadins.Nu prea mai pot sa ma ocup de Andreea cum ma ocupam inainte si asta se vede...a devenit cam obraznica si plange(mai mult tzipat) din orice.

Inca nu am iesit afara in plimbare, mai asteptam putin...dar eu ies cu Andreea si Bona sta cu Liviu.

Daria, nici noi nu facem nimic din ce face Giulia....felicitari!
Mitzule, sanatate!
Olivia, eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme atata timp cat Uka pronunta cuvine....Am o prietena(Bozo-a mai intrat aici pe forum) cu baietelul mai mic cu 2 luni decat Uka si nu spune propozitii....decat cuvinte.Eu zic ca, cauza ar fi ca aude 2 limbi ....asa e cazul si baietelului de care ti-am spus....la gradi aude germana si acasa romana...

pupici la tota lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hmmm, intr-adevar nu e ca in Ro. Pai atunci cu atat mai mult du-te la specialist. Aici in Ro nici nu exista personal specializat pentru o interventie atat de timpurie. In Sibiu exista 5 logopezi plus inca vreo doi care lucreaza in spitalul de psihiatrie cu cazurile speciale, la o populatie de cateva mii de copii. Plus ca se iau in considerare doar cazurile ce au intrat deja in sistemul de invatatmant, deci de la 3-4 ani in sus.

Azi am fost rasfatata. Tudor a fost la maica-mea, iar Mara doarme de la 6, deci de trei ore. asa ca am avut timp de forum si de alte chestii restante. Oricum parca m-am salbaticit, vreau sa fac atat de multe lucruri cand am timp liber, incat atunci cand chiar pot sa le fac, nu stiu de care sa ma apuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela este insa o problema trebuie convins pediatrul sa-ti dea trimitere catre specialist...si asta nu este asa simplu!Ma bucur ca azi ai avut timp si pentru tine...Singura consolare...este ca trece timpul si te trezesti cu doi copii mari!! Stii ca eu sint invidioasa pe voi cele cu doi copilasi! Cit priveste scaunul albicios..eu nu cred ca are vreo legatura cu intoleranata la lactoza...Ai facut si un tratament cu Debridat si Ecoflorina?

Felicia ce bine ca m-ai dai si tu un semn...Deci vsti bune de la voi..Comportamentul Andreei..este normal..Mai povestete-ne cind ai timp cum se comporta ...cu Liviu..Merci de consolari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
Olivia nu am apucat sa il ducem de ieri....stiu ca nu e bine ca tot aman dar uite ca se tot ivesc probleme, mama are o mica problema si incerc sa o mai degrevez de treburi deci..na. le-oi face eu la un moment dat pe toate. si eu astept sa isi dea individu' drumu la vorba si sa nu se mai opreasca....dar dupa vreo luna de gradi. daca nu prin vara mergem si noi la logoped.
Mitzu pe 14-16 iunie vin la sibiu. asa ca musai trebuie sa ne vedem! pupici lui Tudor si Marei.
Felicia multi pupici si voua. nu ai inca curaj sa iesi cu amandoi afara? am inteles ca la TM a fost tare frumos ieri....vine primavara sper!
Liliana cum esti? a mai trecut greata?
Marcela tare dragit magazinasul, am sa il vizitez si eu cu proxima ocazie.
o zi frumoasa tuturor, se pare ca se insenineaza si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Kim - tu te ingrijorezi ? Poi atunci ar trebui si io, dar io ma bucur cand Giulik repeta dupa noi ceva ... deocamdata e la faza in care stie ca io nu vorbesc romaneste, iar restul doar romaneste vorbesc. Spre dezamagirea mea, vorbeste mai bine maghiara. Astept cu nerabdare gradinita sa recupereze ... Si eu credeam ca isi va da drumul si apoi nu va tacea, dar nici vorba ...
Pako - pupam bbLiviu cel papacios si cuminte si pe sor`sa jmekera. Sa ne pui pozici cand apuci.
Vrabiuta - multa sanatate la tine ! Pupam puiul sarguincios !
Mitzu - sanatate muuulta si lui Tudor si la cat mai multe ore/zile de relax !

Noi s`tem bine, Giulik a facut o pasiune pt facututl de pipi la olita / wc si primitul de abtibilduri, acum tre` sa ma gandesc sa scot laptele de seara sau macar sa l mut cu cateva ore mai repede ... ca de la 10 juma` pana la 11 juma` ne am tot plimbat sa faca pipi, dupa care adormise si pe la 1 mi a soptit ca "mamiii, fac pishu` in pelush".

O zi de vineri suuuper faina va doresc !



Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput