Mea culpa (?)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Witchie - elegant, politicos si cu diplomatie era sa-i ceri lui MissParker sa clarifice situatia NU sa inchizi subiectul deschis de aceasta fara a-i da dreptul sa explice ca de fapt sunt doaua persoane distincte care scriu de la celasi computer. In interventia ta tu trebuia sa mentionezi clar articolul care stipuleaza modul de utilizare a doua nick-uri diferite de la acelasi IP.
Eu personal consider ca ceea ce ai facut tu se poate califica drept abuz de putere - ai o functie care-ti da dreptul sa moderezi NU sa ataci fara a lasa dreptul la replica...
Mai mare pacatul ca nu-ti exerciti acest drept intr-un mod politicos, diplomat si respectuos fata de useri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Lorelei,
Iti multumesc pentru lectia de bune maniere pe care mi-ai oferit-o. Desigur, moderatorii au doar obligatii nu si drepturi, si una dintre aceste obligatii este sa inghita fara sa cracneasca micile perdafuri pe care userii se simt indreptatiti sa le traga din cand in cand.
Nu am ofensat-o cu nimic pe Miss Parker, ba cred ca gestul facut de ea si de Luna nu e tocmai dragut. In aceste conditii nu inteleg de ce eu trebuie sa ma port cu manusi doar pentru ca am facut un gest pur administrativ? Sau moderatorii trebuie sa isi inceapa toate posturile cu draga X imi cer scuze ca te deranjez dar...?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Luna_2007

quote:
Originally posted by papadie

Ana ia fa tu un exercitiu de imaginatie: un moderator isi mai face un nick si-si da dreptate peste tot si mai mult se razboieste cu cine nu e de acord cu nickul nr. 1. Cum s-ar numi asta?
Au mai fost cazuri din astea si au degenerat in razboaie inutile la zz. Si culmea toate au aparut la In 1 sau in 2 acolo unde au priza la public.
Stii ce e culmea pt. mine ca nickul nr.2 a aparut taman cand lumea a inceput sa nu-i mai dea dreptate nickului nr. 1. Care culmea nu se cunosteau dar care iaka brusc isi cer scuze ca au simulat ca nu se cunosc. Urat!


Este dreptul tau sa nu crezi ce am postat pe prima pagina. Dar argumentul tau nu are greutate, fiindca primul topic al lui MissParker (unde si-a luat cele mai multe cataroaie in cap!) s-a inchis cu ca. 3 saptamani inainte ca eu sa vin in vizita la ea in Germania. Cat despre restul, am crezut ca s-a inteles ca suntem pe aceeasi lungime de unda din faptul ca suntem rude de sange foarte apropiate si cu o experienta de viata din pacate mult prea asemanatoare. Da' o lovitura sub centura in plus ce mai conteaza?

Cred ca o cunosc mai bine pe Felicia ca sa stiu ca motivele pt. care posteaza aici nu sunt legate de dorinta de a i se da dreptate. Urat mi se pare ca recurgi tu (ca moderator - de la A MODERA, a tempera) la asemenea petarde. Felicia te-a ironizat pe undeva din cauza ca ai sustinut ca nemtii sunt "niste puturosi" sau cam asa ceva. Oare asta e moneda cu care platesti inapoi? Ca am vazut ca multe persoane se urmaresc cu cinism si agresiune pe forumul asta si nu fac decat sa atace...

Atunci ma scuzati, eu nu mai am ce cauta pe acest forum. Va doresc numai bine la toti.


_
"Adevarul este un lucru in mod absolut necamuflabil. De sub toate contrafacerile, de sub toate minciunile, de sub toate aberatiile, oricat de adanc l-ar ascunde, oricat de groaznic l-ar mutila - inca razbate, inca sclipeste, inca respira..." (Mihail Sebastian)


Eu stiu ca cea mai buna cale de aparare e atacul dar nu e cazul. Nu am sesizat ca MissParker sa ma fi ironizat si daca recitesti subiectul i-am dat explicatii politicoase iar cateva postari mai incolo i-am laudat desantat pe nemti. Ca atare pica acuzatia ta cum ca as fi cam meschina!
Ca sa lamurim lucrurile eu NU contest povestile scrise de ea/tine spun doar ca TEHNIC este incorect ceea ce s-a intamplat. Ne-am sesizat ca sunt doua nickuri care scriu de la acelasi IP la aceleasi subiecte si aceleasi doua nickuri reclama la moderator un alt participant la discutie care nu le-a dat dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si pentru ca lucrurile sa fie foarte clare atat pentru Luna cat si pentru Miss Parker:
Daca tineam neaparat sa ma joc de-a moderatorul rau care va baga pumnul in gura as fi putut sa va dau un avertisment si sa va iau dreptul de a posta. Faptul ca am inchis un subiect care oricum deviase de la mesajul initial nu este nici un fel de abuz din punctul meu de vedere.
Cat despre restul politeturilor care lipsesc din mesajul meu, imi cer scuze daca am ofensat pe cineva si le voi propune si celorlalti moderatori o formula standard cu care sa inchidem toate subiectele de acum inainte. Ceva de genul: "va rugam sa ne scuzati ca inchidem acest subiect, cu respect va invitam la urmatorul capitol, ne pare rau ca s-au umplut 20 de pagini sau ca ati deviat de la subiect sau ca incercati sa ne duceti de nas cu eleganta si diplomatie...". E si asta o varianta.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Witchie - te rog frumos indica exact citatul din regulamentul DC in baza caruia ai inchis subiectul. Si totodata te rog frumos spune-ne si noua unde gasim codul de conduita/regulamentul in baza caruia "lucreaza" moderatorii.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Uite aici

"25. Interzis: o persoana cu mai multi utilizatori

Pentru a nu creea confuzii, un membru pe forumul desprecopii.com nu poate avea decat un singur utilizator.

Cine isi creeaza mai multi utilizatori FARA acordul administratorilor poate fi pedepsit prin stergerea/inchiderea TUTUROR conturilor."


Dar nu mai bine citeai tu regulamentul? Ca gaseai si singura si nu tb sa ti se dea "citatul exact".

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Imi pare rau ca un moderator denatureaza realitatea. Reclamatia pornise de la afirmatia lui miau-miau ca

"unii au nevoie de terapie fiindca le fileaza un bec".

Vreau sa inteleg si eu cum de aceasta afirmatie a devenit acum

"vai, nu i-a dat dreptate".

Va rog explicati-mi, care sunt regulile cu adevarat? Ca eu am citit in regulament ca nu sunt permise jignirile si atacurile la persoana.

P.S. Nu am stiut (nici nu mi-a trecut prin cap) ca trebuia sa anunt pe cineva ca posteaza 2 persoane de la aceleasi computere. Scuze pentru asta.

In afara de asta, sotul meu e programator. Va rog sa ma credeti ca daca voiam cu adevarat sa pacalesc pe cineva, intram pe site-ul vostru prin alte servere care anonimizeaza IP-ul. Dar nu a existat niciodata vreo intentie de frauda.


Portugalia 2006: http://family.webshots.com/album/557164596AdFMgt
Eu si sufletul meu pereche: http://family.webshots.com/album/557167184hBwWJt

_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bun witchie acum ca e totul clar, sunt 2 persoane, nu e normal sa redeschideti topicul?

eu sunt f curioasa ce faceti in cazul in care 4 sau 5 persoane din acelasi birou (implicit acelasi server/ ip) intra pe DC? nu de alta dar acum 3 ani si ceva eram 5 fete care intram de la birou si pe la unele subiecte ne-am mai si contrat si nu imi amintesc sa ne fi intrebat cineva pe vreuna din noi de ce avem acelasi IP.

nu credeti ca ar trebui intai trimis un mail/pm si daca nu vi se explica sa treceti la inchideri de conturi (vad ca nici in regulament nu se vb in nici un caz de inchideri de subiecte)

de fapt pe mine m-a deranjat cum ati inchis subiectul respectiv pt ca prina sta a ti pus o umbra asupra a tot ce a postat userul/userii respectivi plus ca ati dat apa la moara unor vanatori de vrajitoare...

in plus nu vad de ce nu v-ati sesisat si la miau miau pt ca prin cele spuse i-a jignit pe toti cei care urmaeza sau au urmat vreodata o terapie la psiholog...

cat despre nasul unora de psiholog... nici macar nu merita comentat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Porumbita, dar tu nu jignesti pe nimeni draga mea? ca vad ca o ti una si buna. ti-ai exprimat odata parerea in legatura cu nasul meu, ai de gand s-o ti pana la anul?

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Ana Stroe , tu esti oricum o luptatoare si o scumpa. daca citesti, o sa vezi ca multi si-au expus problemele,dilemele,familia. si nu i-a atacat nimeni . cel putin nu la modul dur. a, ca sunt situatii ce nasc reactii aprinse(vezi discutia cu Rares de la super nanny) e alta mancare de peste. In momentul in care crii ceva ce banuiesti ca e controversat, trebuie sa iti asumi riscul de a primii opinii contrare. AI CITIT subiectele deschise de MISS PARKER? vezi diferenta intre aceste subiecte si alte subiecte ce tin de probleme de acest gen si fa o comparatie.

PS.Raman la opinia mea ca moderatorul stie ce face, si in nici un caz nu a inchis subiectul asa intr-o doara, ci a studiat mult topicurile/postarile anterioare inainte sa o faca.

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput