Febra mare si diaree

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Nu am mers la dr...prima data cand a facut febra + rosu in gat, a fost cu 2 zile inainte de a izbucni eruptia de RUBEOLA, am fost la Gomoiu, ne-a dat antitermic, vroia sa-l interneze dar am refuzat...alta dr a zis ca a racit posibil de la AC din apartament sau din masina, iar alta dr ne-a dat antibiotic, considerand, la fel, ca a racit. Nu i-am dat decat hidratare si antitermice, nici un fel de antibiotic, si bine am facut, caci dupa 3-4 zile bubitele au trecut la fel de repede cum au si aparut. Acum poate fi de la dintisori sau de la vaccin. Azi nu a mai facut deloc febra, doar kk putin moale. Este a doua oara in 1.3 ani cand a facut febra. Copilul e vioi, spre deosebire de ieri, a papat. Alta data a facut kk moale o saptamana...nu a avut enterocolita, s-a dovedit a fi de la maselute. L-am tinut pe regim, bineinteles...i-am dat lapte de soia de la Milupa, in loc de Similac. Sper sa ne revenim repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

alia_ro cind Vladut al meu a facut rubeola nu a facut febra deloc. Febra e reactia de aparare a organismului impotriva unei infectii, care daca este netratata se poate agrava.

Dupa parerea mea personala daca bb face febra trebuie sa il vada un doctor, pentru ca sa iti dea un tratament corespunzator si sa nu faca complicatii. Daca nu ai incredere intr-un doctor atunci mergi la mai multi.

Automedicatia, la fel ca si medicatia copiilor acasa, este mai daunatoare decit antibioticul pe care unii doctori il dau, dupa parerea mea. Cu bolile copiilor nu e de glumit, mai ales dupa ce se intimpla cu unii copii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am gasit asta:

quote:
Originally posted by alia_ro

ba eu cred ca e grav, asa am patit si eu cu baietelul meu de 1,3 anisori. Scaune diareice, 15 pe zi, unele cu un mucus si firisoare f. subtiri de sange...am fost aseara la un dr, ne-a recomandat internare la Elias, cu diagnosticul BDA (boala diareica acuta) si enteroviroza, acolo nu ne-au primit cand i-am zis ca erau acele firisoare de sange...dr. ne-a spus ca e dezinterie, e contagios, si ne-a trimis la Babes...aseara puiul meu s-a internat cu mama, eu fiind insarcinata in 8 luni, am ramas in masina, a papat aseara un bibe cu morcov, azi a refuzat mucilagiul de orez, mama a cerut perfuzii, pt ca era slabit, acum e cu perfuzia cu glucoza in manuta...am uitat sa zic ca are diaree de duminica, azi a facut pana la panz de 7 ori, l-am tinut si io acasa pe regim, smecta, ceai de menta, morcovi, orez, dar degeaba...am crezut la fel ca sangele e de la mucoasa intestinului, dar pana la urma am ales ca e mai bine pt. el! De aseara ia si antibiotic. Mergeti la dr, si cel mai important COPROCULTURA!!!



postat azi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93308

Mergeti la doctor imediat, nu asteptati ca se poate sa nu se vindece usor!


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput