Ajutor ! Cezariana!

Ajutor ! Cezariana! | Autor: KIK

Link direct la acest mesaj

Craciun Fericit tuturor!
Fetelor am rugamintea la voi sa ma ajutati cu un sfat cat mai repede posibil. Sunt gravida in luna a IX-a si sufar de aritmie extraventriculara. Am facut fata cu greu sarciniii pana acum, orice efort sau emotie declansandu-mi aceasta stare. Am fost de nenumarate ori la cardiolog si chiar am tinut un tratament usor pt aceasta boala a mea. Am discutat si cu ginecologul (dr. Radoi de la Municipal) spunandu-i ca in situatia mea am nevoie de cezariana plus ca am 37 de ani. Insa dr. meu a tot ocolit subiectul spunand mereu ca mai avem timp sa vorbim despre asta bla bla si m-am trezit acum cu 2 sapt inainte de termen ca-mi spune ca nu-mi face cezariana, ca n-am nimic, ca e mai bine pt mine sa nasc natural etc. Sunt disperata pentru ca stiu ce inseamna aceste crize de aritmie, pulsul imi creste foarte tare am avut si 150 batai /min iar un efort m-ar termina. Medicul meu carDiolog, care e un foarte bun specialist de la Spitalul Militar, mi-a spus clar ca am nevoie de cezariana si chiar a scris pe bilet "se poate recomanda si efectua operatia de cezariana" si "evita efortul fizic" insa ginecologul meu spune ca nu-i suficient. Sunt disperata si nu stiu unde s-o apuc. Ce sa fac? O sa incerc acum sa-mi caut alt doctor sa-mi faca cezariana dar va da-ti seama ca-n situatia mea asta imi trebuia acum.
Va rog mult ajutati-ma cu un sfat!!!! Poate stiti voi un doctor bun care ma poate lua acum! Nu se pune problema de bani cum nu s-a pus si la dr. radoi...
kik

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Kik nu stiu ce sa-ti spun ca nu ma pricep...insa cred ca mai bine ar fi sa pui problema la "odiseea sarcinii in 40 sapt", acolo sunt mai multe gravidute care te-ar putea ajuta. si nastere usoara!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

draga mea nu intra in panica, daca med cardiolog ti-a recomandat cezaeiana era f important sa-si dea cu parerea din cauza anesteziei(il mai poti intreba odata daca nu este problema cu anestezia)mergi la oricare alt dr si ceri cezariana.trebuie sa gasesti,ptr bani sunt sigura ca vei gasi imediat.in cazul tau cred si eu ca este nevoie de cezariana repet daca inima iti permite,oricum sa nasti normal la 37 ani....???/
eu nu iti pot recomanda un med ptr ca nu sunt din Buc dar poate iti vor vedea mesajul alte fete si iti vor recomanda pe cineva,daca nustai linistita si dute la alt med te va primi mergi cu citeva zile inainte si vb
dmed Radoi ce sa-ti spun mie mi-a spus ca nu facem copii si dupa o luna am ramas insarcinata bine cu trat naturist am o fetita de 10 luni
mergi la cezariana cu fruntea sus si eu tot prin cez am nascut fii tare
sanatate si nastere usoara si ne mai auzim ce ai fetita \baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

kik, sa stii ca si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare! eu am avut problem mari cu tensiunea arteriala. ba chiar am facut preeclampsie! si dr mea m-a tot dus cu vb, ea fiind adepta nasterii naturale, si spunandu-mi ca HTA nu e neaparat indicatie de cezariana! pana au aparut si celelalte semne care aratau ca e preeclampsie si atuci n-a mai fost alta cale!
nu stiu cum sa te ajut, ti-as fi dat nr doctoritei mele dar nu-ti garantez ca-ti face cez. cel mult poti merge la ea (maine e la cabinet) sa te vada si vezi daca vrea sa-ti faca!
ti-am raspuns pt ca inteleg f bine prin ce treci si iti inteleg teama si suferinta!
daca vrei ma contactezi pe pm si iti dau nr de la cab!



raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

incearca sa te linistesti(nici tu si nici bb nu aveti nevoie de stres acum) si "asculta" si parerea altor doctori( cardiologi si ginecologi)...ia decizia cea mai buna si pentru tine si pentru bb sa fiti in siguranta amandoi.
tin pumnii ca totul sa fie bine
Doamne ajuta!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

KIKmi se pare putin ciudata reactia domnului doctor Radoi. Practic te forteaza....

Ti-as recomanda sa incerci la domnul profesor Ancar de la Pantelimon. Este un medic bun si nu ii place sa riste inutil.
Prefera sa faca cezariana decat sa existe riscuri.
suna la spital la sectia de ginecologie si intreaba cand il poti gasi


bafta



20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Buna seara tuturor,

KIK, am intrat din intimplare aici. As avea eu o solutie pt tine, dak nu te deranjeaza k dr e tot din Municipal.
De ex dr meu... Dr. Florin Anca (din Municipal cum am zis) face cezariene si la cerere. Eu zic k nu o sa te refuze. E un tip uper si f bun chirurg... Eu de aia m-am dus la el...pt ceza.

Ti-as fi trimis un PM dar nu il ai activat! Da-mi un semn cumva si iti dau nr de tel si alte date de contact.

pup,

Marce 31+

Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

incearca sa vorbesti cu Tutunaru de la Elias, am inteles ca este foarte priceput in cazuri de acest gen,el avand specializare si in cardiologie, daca-i explici si lui i se pare ca este o tampenie ca dr. celalalt sa te oblige sa nasti natural sigur te ajuta.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KIK spune:

Doamne fetelor, va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns asa repede!
Azi m-a luat sotul de mana si am mers din nou la dr.Radoi cu gandul ca nu plecam de acolo pana nu ne da "unda verde" cu cezariana. Zilele trecute, de suparare am facut tensiunea 16 cu 12 si am avut pulsul 114... Se pare ca s-a speriat si dr. si a zis OK imi face cezariana. In prima saptamana din ianuarie ma pregatesc de operatie.
Doamne Ajuta!
Va multumesc din suflet pentru incurajare si pentru faptul ca mi-ati raspuns asa prompt! Sanatate tuturor "puilor" vostri!!!
Craciun Fericit si La multi ani!
kik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bine ca ai rezolvat problema, acum poti sta linistita
sarcina usoara in continuare(nu face eforturi acum pe ultima suta de m)nastere usoara, bb sanatos si refacere cat mai rapida.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Nastere usoara Kik...si sa iti revii repede. Sa ai un bebe sanatos si mincacios!

Iar pe dl. dr Radoi sa nu il indopi cu bani cu nemiluita. Da-i cit se da la o ceza. Parerea mea e k nu trebuiesc incurajati sa te bage in boala si sa te puna asa pe jar cind ai asemenea probleme, doar k sa capete mai multi bani. Dak a facut-o special pt bani mai multi... stiindu-te intr-o postura atit de delicata si disperata...sa ii fie rusine!

Pup,

Marce 31+

Vine bebelina mea, "nu-stiu-cum,k m-am razgindit"-Ioana!

Mergi la inceput