colul uterin sangereaza la atingere

colul uterin sangereaza la atingere | Autor: ivana27

Link direct la acest mesaj

Buna,
Sunt destul de disperata in legatura cu aceasta problema. Am 27 de ani, nici o sarcina sau avort. Colul meu sangereaza la atingere, mi s-a spus la control ginecologic si dupa contactul sexual. Chiar am si vazut pe un ecran la microscop, arata normal (nu are o rana sau ceva doar niste chisturi Naboth care mi s-a spus ca sunt normale) dar la atingere incepe sa sangereze, e foarte sensibil. secretia e cat se poate de normala, nu am nici un alt simptom. Mi s-au facut tot felul de analize (ecografie, HPV, Papanicolau, secretie, Clamidia). A reiesit papanicolau cu inflamatie, dar nu malignitate, si ca am trichomonas, confirmata de colposcopie. Am fost diagnosticata cu colpita, am facut de 2 ori tratament cu Flagyl, la analize nu a mai aparut trichomonas, dar in continuare am mici sangerari rozalii dupa contact. Nu stiu ce sa mai fac, sunt dispusa sa incerc orice, alt set de analize (poate e ceva ce a trecut neobservat), chiar si tratamente naturiste. Am fost deja la 3 doctori, dar sper ca poate una dintre voi a avut o asemenea experienta si poate sa-mi dea un sfat, sau poate un doctor poate sa-mi raspunda...
A, si in tot timpul asta (cam 5 luni de cand e problema) am incercat sa raman insarcinata si nu am reusit. analizele hormonale sunt toate in regula (prolactina, LH, tiroida, etc).
Va multumesc din suflet, Ivana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mai fa o investigatie, sa fii sigura ca nu-i rana pe col. Din cate stiu eu ranile pe col sangereaza. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

Ivana aceeasi problema o am si eu.Dupa anumite contacte sexuale am niste sangerari rozalii.Am facut un Papanicolau la Municipal in iulie prima data care nu mi-a iesit bine drept urmare am facut si biopsie dar in urma biopsiei doctorul mi-a spus ca nu am nimic.De fericire am uitat sa-l intreb de ce totusi prima data nu a iesit bine.Acum cateva zile am avut iar un contact in urma caruia am sangarat si nu stiu daca sa imi fac probleme sau nu tinand cont ca Papanicolaul a iesit bine.Tu ce ai mai rezolvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Fetelor, nu stiu daca va ajuta in vreun fel.
Si eu am avut aceste probleme acum 6-7 ani. Uneori contactul sexual era un calvar. Nici anticonceptionale nu puteam lua, nu mi se mai oprea menstruatia. La un control medical mi s-a spus ca e ceva in neregula cu colul, ca ar avea rani. Am ramas socata pe moment. In Anglia am aflat ca aveam de fapt niste malformatii, si aceste sangerari de acolo porneau. In timp le-am operat. Am facut si o biopsie, bineinteles. din pacate problemele la col sunt legate si de probleme la uter/vagin, si se pare ca sunt foarte des intalnite in generatia noastra. Cred ca 4 din 5 fete de varsta mea au avut probleme ginecologice de un fel sau altul. Este foarte interesant.
Dupa operatii nu am mai avut nici un fel de sangerari, dureri, scurgeri, etc.
Imi amintesc ca totul a fost in legatura si cu un ciclu foarte abundent. Uneori trebuia sa stau in pat, daca mergeam trebuia sa schimb tamponul la fiecare 5 minute. Un chin.
Ma bucur ca analizele au iesit cum trebuie, insa price problema are o cauza. Tot ce pot sa va spun este ca dupa ce am rezolvat problema, nu au mai existat nici un fel de sangerari sau dureri.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivana27 spune:

Fetelor,
va tin la curent cu problema mea. Stiu ca mereu cand intru pe un forum as vrea sa vad cum s-a rezolvat ceva care ma intereseaza, dar persoana nu mai scrie nimic dupa ce s-a vindecat.
Deci, se pare ca eu sunt OK acum. Dupa multe analize a reiesit ca am avut un trichomonas care nu dadea simptome, drept urmare am stat asa mult timp si s-a transformat intr-o colpita. Nu de fiecare data o sangerare pe col inseamna rana sau ceva grav din fericire. Acum dupa 2 tratamente cu metronidazol sunt ok, nu mai sangerez aproape deloc (ultima oara parca am vazut ceva rozaliu, dar nici nu stiu daca sunt nebuna si mi s epare sau chiar e!). A durat ceva sa ma vindec, sunt 2 luni de la tratament.
Sfatul meu acum ca sunt patita este sa schimbati ginecologul pana dati de unul care stie ce face! Nu sunt multi.
Acum urmatoarea provocare e sa raman insarcinata.
va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada83 spune:

Buna,

caut in disperare un raspuns la dilema mea, pe care trei medici ginecologi inca nu au reusit sa mi-o explice si asta inca de la inceputul lui 2006. Colul meu sangereaza deasemenea la atingere,adica la contact sexual si in urma multor colposcopii medicii si-au dat seama si mi-au aratat cum sangereaza colul la cea mai usuoara atingere.Problema este ca nu stiu sa imi spuna de unde vine sangerea.Medici ginecologi considerati mari specialisti mi-au spus ca pentru prima oara in cariera lor se afla in impas. Am avut o conizatie pe col in 2004 din cauza unei displazii severe,iar acum acele rani se pare ca au reaparut.Am si virusul Papilloma HPV HR 16.Rezultatul pentru Papa Nicolau inca nu mi l-a explicat nimeni,si momentan sunt in cautare de alti medici ginecologi care sa imi poata intrepreta rezulatatele si sa imi poata spune de unde vine sangerarea.Pana acum raspunsul pe care l-am primit a fost sa nu ma mai stresez atat.
Sper sa aveti un raspuns pentru mine.Poate imi puteti recomanda pe cineva la care sa merg sa mai cer o parere sau poate ati fost in situatia mea.
Mersi, Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ada , biopsie ti-ai facut?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput