Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Doamne Ina, acum am intrat si am vazut. Sper din suflet sa nu fie fatal pentru bebe. vad ca fetele spun ca au mai fost cazuri. Ma rog pentru voi sa fie asa cum e bine!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

INA iti doresc ca Dumnezeu sa faca o minune cu copilul tau acum in prag de Craciun!Fii tare noi suntem alaturi de voi si ne rugam pt. voi!Sa auzim numai de bine!

laura 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

Ina , sper ca tu si copilul sa fiti bine ma rog pentru voi si fii tare nu te lasa , speranta moare ultima sper ca Dumnezeu si-a indreptat privirea spre voi si va face o minune . Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor,

Am venit de la doctor, nu am vesti bune, ne-a spus ca situatia este destul de critica, a primit rapoartele de la spital si lichidul amniotic este foarte putin, si cand i-am spus ca am mai pierdut si aseara ceva din el mi-a spus ca-i cu atit mai grav, dar mi-a sugerat sa fac niste investigatii; maine ma duc la cel mai bun laborator de la noi pentru o alta echografie , la fiecare doua zile trebuie sa ma duc sa-mi ia sange ca sa vada daca exista vreo posibila infectie si ma va trimite la un spital din Toronto ca sa cer si parerea unor specialisti de acolo. Din pacate, mi-a spus ca s-a nimerit totul intr-o perioada foarte proasta acum, cu sarbatorile, fiindca multe clinici, laboratoare vor fi inchise, rezultatele testelor vor fi intarziate si la mine fiecare zi este critica.

Partea cea buna este ca bb este pozitionat cum trebuie si ii bate foarte tare inimioara. M-a surprins ca nu mi-a controlat colul, dar cum poti sa comentezi vis-a-vis de practica unui doctor?

L-am intrebat cate cazuri de genul acestuia au fost cu succes si mi-a spus ca in lunga lui cariera a vazut un singur caz al unui bebelus nascut “doar” cu probleme respiratorii, in rest, bebelusii s-au nascut fara cate o manuta sau piciorus sau/si cu cate un organ afectat ( inima, rinichi, etc.).

M-a avertizat asupra pericolului de a ma infecta si mi-a spus sa-l sun la orice ora din zi sau noapte in cazul in care mi se ridica temperatura sau incep contractile.

Optiunea de a-mi suplini / injecta lichidul amniotic mi-a spus ca nu o accepta fiindca in cele mai multe cazuri a dus la infectarea fatului si a mamei, poate voi avea norocul sa se refaca membranele. Mi-a recomandat cat mai putina activitate fizica, eventual repaos la pat.

M-am bucurat ca nu mi-a sugerat chiuretajul sau provocarea nasterii inca, fiindca eram pornita din start sa refuz si sa-i spun ca voi continua.

Nu pot sa renunt la viata din mine.
Stiu ca suna a curata nebunie.
Ma lupt cu propria-mi agonie; toti din jur ( medici ,familie, cunoscuti,prieteni) m-au avertizat asupra gravelor consecinte, insa nu pot rupe viata din mine si atita timp cat va mai exista 1% sansa , sint dispusa sa lupt, pina la capat.
Mi-este foarte greu sa ma lupt cu decizia de a naste un copil care va avea probleme pentru tot restul vietii dar mi-este si mai greu sa-i intrerup viata, este mai presus de puterile mele, asa ca sint numai la mila lui Dumnezeu. Sotul meu mi-a spus ca ma va sprijini, oricare va fi dorinta mea.

Va multumesc tuturor pentru randuri, eforturile de a-mi citi postarile triste, pentru incurajari si gandurile bune.

O sa va tin la curent cum apar noutati, de orice fel.

Va pup,
Ina







Rachel (Nov.23,2005) Ina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ina iti admir curajul si taria cu care mergi mai departe! Doamne ajuta sa fie bine!!
Te asteptam cu vesti bune!

cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Ina
acum am citit si eu toata povestea.
Te admir pentru curajul tau de a lupta,iti urez multa sanatate, sa te ajute Dumnezeu sa fie bine.
pentru tine si bebe



Shine 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Ina , de cand am citit ce ai patit ma gandesc numai la tine si ma rog la Dumnezeu sa aibe grija ca samburelul tau sa vina pe lume si sa fie sanatos.
Esti o femeie si o mama minunata, lupta pentru copilul tau si nu te lasa influentata de cei din jurul tau.
Te pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Doamne Ina 869,sunt atat de nelinistita ptr tine,imi pare atat de rau ca trebuie sa mai suporti inca cateva zile acest stress,toata ziua numai la tine m-am gandit.In aceasta dimineata am fost la doctor,sunt insarcinata in 36 de saptamani si trebuie sa merg saptamanal.Prima intrebare a fost despre situatia ta,am vorbit cu asistenta,si mi-a spus ca aceeasi problema a avut-o si ea,tot la 17 saptamani,a dus sarcina la capat fara nici un fel de probleme.Repaus la pat mi s-a spus,lichide multe...Eu o tot tin pe a mea,atat de rau m-am incapatanat,nu pot sa cred ca nu se poate face nimic:Ingerasul tau trebuie sa traiasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Buburuza mea atat de tare se misca,de aseara numai la tine ma gandesc,mi se pare strigator la cer,TU,CARE ITI DORESTI ATAT DE MULT PUIUTUL,sa ti se intample asa ceva,si alte femei,nu stiu cum sa scape de sarcini nedorite,si nasc copii frumosi si sanatosi!!!Sunt atat de contrariata!!!Doamne iarta-ma,dar dupa ce reguli mergi????
Iti tin pumnii stransi draga mea,de abia astept vesti de la tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ina cunosc un caz de mamica aici in Suedia careia i s-au rupt de 3 ori membranele inainte de sapt. 20. La a treia sarcina a dat de un doctor care a incurajat-o sa stea la pat fara nici un efort, i-a recomandat lichide multe si proteine multe,numai produse ecologice, multe vegetale si fructe.A nascut la 26 de saptamini si fetita a fost la incubator destul de mult timp, insa...nu a avut probleme neurologice sau la organe.A intimpinat o dezvoltate mai inceata insa s-a recuperat bine tinind seama de sapt. nasterii.

Si eu as proceda la fel,as spera si as stringe toate informatiile posibile despre cazuri asemanatoare care au fost okay.Nici in Suedia nu se suplimenteaza lichidul la acea virsta a sarcinii.De-abia dupa 23 de saptamini...
Ma voi pt.voi.

Mariana 30+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput