Blat de tort cumparat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Pandispanul Nataliei cu suc de portocale, mmmmm, cel mai bun si pufos si aromat blat

Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu am un blat mai economic:

4 oua, 250 gr zahar, 6 linguri lapte (apa), 4 linguri ulei, un praf sare, mirodenii - esente, 250-300 gr faina (depinde cat de mari sunt oualele - dar se "simte" la vedere), un varf de lingurita de praf de copt (de ex dintr-un plic de la Dr Oetker folosesc de 3 ori);

Galbenusurile (cu praful de sare amestecat - ca sa se inchida la culoare) se freaca cu zaharul pana acesta se topeste, se adauga laptele si uleiul frecand mereu cu lingura de lemn; se adauga in ploaie faina mestecandu-se incet pana iese un aluat de consistenta nici tare nici moale... albusurile se bat cu mixerul pana se intareste spuma si se adauga in compozitia anterioara! ATENTIE: se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus, usor, pentru a ramane aluatul pufos si aerat (de fapt aici e tot secretul, depinde cum e amestecat acum compozitia ca sa creasca blatul)... se unde o hartie de prajituri si se pune intr-o cratita destul de larga... iese superrrr si creste bine si e si un blat maree!
Succes

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput