Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Innaa, ne-am luat biletele acum o saptamana cu Taromul. La tzanc as spune fiindca deja sunt peste 2000 de euro pt toti trei (asa le-am luat la 760 dus-intors pana la Cluj toti trei).
Din pacate Blue Air nu ma aranjeaza fiindca zboara de la Charleroi care e la vreo 40 de minute de Bxl (altfel facem max 15 min pana la aeroport). Iar de la Baneasa ar trebui sa iau altceva spre Cluj.
Mai am variante cu Malev + Carpatair dar e prea scurt intervalul intre avioane si risc sa pierd legatura seara tarziu la Budapesta si nu mai am alta pana a doua zi dimineata. Nu e prea convenabil cu Ilinca dupa noi. Si ar mai fi cu escala la Milano (Alitalia)sau la Zurich (Swissair) dar fie zboara doar pana la Bucuresti si tot Tarom trebuie sa iau pana la Cluj sau sunt minim trei zboruri in aceeasi zi.
Asa ca pana la vara cand ne vom porni cu masina 2000 de km, cotizam la Tarom.
Uitasem sa spun ca mai am Lufthansa de la Frankfurt la Cluj dar daca adaugam costul biletului de tren Bxl - Frankfurt pretul e tot acolo.S-am mai uitat sa zic ca la Blue Air e 71 biletul fara taxe. Daca mai pui 90 de euro taxa de aeroport ajunge aproape cat Taromul pana la Bucuresti.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dana si te mai rabzi pana pe 5 decembrie?!!!

Ilinca Budinca pare sa aiba o forma mai usoara de otita la stanga. E scartzaita, desigur dar parca mai putin ca data trecuta. Si am inceput sa-i punem alte picaturi in ureche si-i dam si ibuprofen deseara asa ca poate-poate noaptea asta dorm si eu

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:


locca eu la spalat pe cap nu am problema ii fac dus si uite cum sta aici


inanu de alta dar m_am obisnuit cu ideea ca astept un bebel si nu iti spun ce imi place ,la noi nici nu a fost programata nimic.........dar.......sa intimplat un accident ,acuma ma rog la dumnezeu sa fie un samburel ,drept pt care imi este frica sa fac testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

inao afacere buna ai facut cu beletel de avion ,eu caut pt frati-meu pt decembrie si nu gasesc decit la 650_700€ dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumesc mult fetelor pt. raspunsuri.Innaa,Karmenutza,Locca,Cge, Jadi,Diana30,
Anya eu nu sunt chiar genul de mamaica care protejeaza excesiv copilul.De fapt, daca ne-ai vedea afara Alexia e cel mai dezbracat copil.Pana nu a scazut temp. la 15 grade nu i-am pus caciula, fular nu are, ma gandeam sa-i cumpar unul sa-l pun asa mai mult de fitze.Se isterizau cucoanele pe strada cand imi vedeau copilul fara caciula in cap.Ce mai nervi aveam ca nu se puteau abtine sa nu-mi faca observatie ca raceste copilul domne'.
E drept ca mi-e cam greu sa ma descurc singura cu toate treburile casei si copil, sotul vine seara tarziu si uneori mai sar plimbarile afara.
Am scos-o pe Alexia afara si cand era frig si seara, da pe ceata si vreme umeda nu.
Am si eu o idee fixa: nu vreau sa faca tot felul de raceli si alte chestii macar pana la 2 ani, vreau sa evit si medicamentele gen antibiotice pana la 3 ani daca se poate.Da uite ca raci la 1 an si o luna.Vad ca a inceput sa-i treaca, semn bun.Oricum a facut o forma usoara, fara febra.
Deci nu-i o problema.M-am mai linistit caci va citeam pe voi si vedeam cum scoateti voi copii de 2 ori pe zi si eu nu reuseam sa deloc sa ma organizez si sa ies asa des.Seara cadeam franta de oboseala, cred ca asa am slabit eu 25 kg.



Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

No Dana, da nu stii ca intotdeauna Taromul de sarbatori scoate numai belete la business? Nenorocitii mamii lor!
Ti-am zis ca am avut bafta porceasca ca le-am luat vinerea pe net si luni deja sarisera preturile la aproape de 3x mai mult.

Dana voi stati in Boulogne sur Mer? Nu de alta dar daca da, ma dau cu capul de pereti ca nu te-am anuntat az vara sa ne vedm la o cafea cand am trecut pe-acolo

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Va las acuma ca imi pica okii in gura de somn, azi noapte fiind santinela. Ilinca Budinca a adormit deja, ma duc si eu sa recuperez noaptea alba, ca nu mai sunt tanara, maica, si se simte.
Noapte buna tuturor europencelor si spor la tastarnitza americano-canadiencelor!



si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Casiana, si eu sunt in aceeasi situatie, cu Anya si cu restul casei si stiu ca nu ai timp de mai nimic. Abia reusesc sa o scot si eu in jurul blocului. Inainte cand era mai mica eram nelipsita din parc, dar acum am cam obosit. Dar nu ma vait, ca pot fi probleme si mai mari. Cat despre caciula, si eu i-am pus de curand. Am scos-o cu capul descoperit chiar si la 12 grade si exact cum spui m-au acostat o gramada de binevoitoare. Anya a racit de 2 ori pana acum si a tinut-o f putin, 2-3 zile de muci si apoi ceva tuse, de aceea nici nu i-am dat decat tratamente homeopate si nurofen luni cand a facut febra.

Si acum sa o laud putin: cand o intreb cum o cheama raspunde "Anya" si apoi cati ani are si spune "unu" si arata cu degetelul. Imi vine sa o mamanc cand face asa. Acum ca a inceput sa mearga rade si nu mai poate de fericire.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Oauu! Anya stie cum o cheama si arata cati ani are!Felicitari!
Pai pana o sa spuna Alexia cum o cheama e drum lung...Da avem noi timp sa invatam.
Alexia e pusa pe descoperit, isi baga nasucul peste tot.Nu mai pot face nimic trebuie sa fiu cu ochii pe ea.
Deci nu sunt singura careia nu-i ajunge timpul .
Cum sa facem sa lungim ziua domne' ca e prea scurta?
Hai ca va las sa ma duc si eu sa dorm ca maine dis de dimineata se trezeste Alexia.Ea e"o tipa matinala"


Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Andrei
Noi dam mai rar pe aici ca tare mai e greu cu recuperatul.Am intrat doar sa spun ca dupa o perioada in care Iaris a rabdat foame, acum e bine, mananca cu mofturile de rigoare.Adica nu orice.
Ultima data cand v-am scris va scriam ce putin mananca, a avut apoi o pauza de mancare de doua zile in care a baut doar lapte.Acele zile m-au terminat.Am incercat tot posibilul.Am realizat insa ca il durea gatul atat de rau incat nu putea inghiti decat lichid.L-am hidratat, a baut lapte si apa in continuu.Apoi din a treia zi am incepit sa-i pasez tot si am inceput sa-i dau cate putin si des.Am schimbat locul de masa, nu mai folosim scaunelul(multumim Simo pt sfat)si de atunci mancam pe jos printre jucarii,sau butonand televizorul sau o telecomanda.Mananca tot pasat cu o felie de painica, asta ii place sa o simta, dar ma bucur ca papa.Il vedeam cum slabeste pe zi ce trece si ma ingrozeam.Sunt sigura insa ca si vitaminele au un rol.Ma stresez totusi ca el e cu meniul ca la 7 luni, adica aceleasi fructe la 10, acelasi pireut,doar ca acum e din oala noastra, acelasi iaurt cu fructe de la 17, si doua sticle de lapte Nestle Junior care ii place foarte mult.
In fine.Ma bucur sa aud ca Ioana are vesti bune ,ca Nanadana simte un samburel in burtica, ca Valen va avea o fetita(lasa ca fac eu feciori -in familia sotului sunt ffff multi baieti,asta asa ,sa nu le piara neamul).Va doresc fetelor sa fiti sanatoase, sa aveti putere sa treceti peste micile inconveniente ale sarcinii.
Pup si eu copiii care nu sunt chiar in apele lor:Vladut, ilinca,Anya,si pe toti ceilalti care au o pofta de viata nebuna,cum e Iaris acum, cu mici exceptii,ca acum dupa 4 premolari s-au inflamat toti caninii.
Va pup si va doresc o noapte frumoasa, odihnitoar,e fara treziri sacaitoare.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput