Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Sirop cu paracetamol pt copii :Calpol,Panadol,Eferalgan.Se da o linguritza la 6 ore in caz de febra (5 ml).
Eu as zice sa vezi daca trece de 38.Atunci poti sa-i dai ceva antitermic,mai mult ca sa previi o febra mare.Daca face in jur de 39,atunci se da la 4 ore sirop de paracetamol,alternat cu nurofen.
Nu te panica...astea sunt urmarile vaccinului,ca si scaunele moi.Daca ies bube,totusi,sa ai o crema de dat pe bubite,sa nu le rupa de la mancarime.
Sanatate!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hai sa fiu si eu prima...ca mereu sint ultima:)))...asa ca La multi ani Andrea ! Si sa vina si bb 2!
La multi ani Gizmo, Andreea de Rain si Andreea de Pako!Sa cresteti mari! Sper sa nu fi uitat pe nimeni..daca da, nu a fost cu intentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai dar mult ati mai scris gureselor. Uite si eu imi scot parleala si vorbesc iar ca televizorul...sa aveti ce citi la micul dejun.

Buna si de la mine...eu iar ocupata pana peste poate, acum olimpiade si teste de final. Dar mai sunt 2 saptamani si gata...pe 14 am terminat si am 3 saptamani vacanta.

hehehe Roxi cine ti-a spus tie ca am gasit alte urechi...sincer, nu comentez nimic despre Adeluta ca nu fac decat sa-mi fac rau. Credeam ca daca spun ce ma doare ma descarc , nu e asa, nu fac decat sa ma gandesc si mai mult. Ideea este ca nu pot sa o aduc acum in iarna dpdv financiar, DAR sotul din dotare cheltuie bani, dupa mine prea multi pe nimicuri. Oricum i-am spus sus si tare, ca in ianuarie cumpar biletele. Si vad ca a inteles, ca incearca sa invarta credit cardurile sa vedem pe care putem cumpara bilete. DE CE nu a facut-o pana acum? Eu stiu de ce nu am facut-o sa nu am cearta in casa...dar el. Hai ca nu mai zic nimic ca iar ma supar pe el.

Mihaela la multi anis i din partea mea un pic cu intarziere, dar din tot sufletul.


Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:



Alice, asa era vorba sa o aduc pe maimuta...dar...Si lasa copilul in pace, nu vrea lapte azi poate maine. Cat mai sta socrela?

Marcela mai dar tare matinala e Lia pui....si tare frumoasa... ma dau pe spate discutiile voastre la 5 dimineata.

ioana...te invit ai si te duc eu intr-un bar din acela...desi eu nu m-am incumetat inca, dar am inteles ca sunt multeeeee.

Cristal alte jucarii...pai mama draga ce e la voi acolo play ground? Doar i-ai adus tona de jucurii din germanica.Cristal am eu covorase cu numere...vrei? A si frumos numele Ioana Adriana, sincer...dar chiar sunteti siguri ca va fi tot fata? Si daca da ce spune tatal ca va fi minoritar ?

Roxi sanatate puiului cel vomitacios.

Adela ai dreptate cu ce se intampla cu Tudor. Nu stiu sa-ti dau sfaturi, dar ce pot sa-ti spun este sa nu-ti mai faci atatea mustrari de constiinta ca il trimiti la bunica. Ii este bine fi fara grija.

Olivia ai pus punctul pi I, asa este cu emigrarea...eus tiu ce spui tu acolo, ca si cu orgasmul....hehehe.

Gata am vazut emisiunea...felicitari pentru realizarile echipei voastre. Te-am vazut si pe tine si Sorin....si le-am vazut si pe colegele tale...hmmmm, acum inteleg de ce tu le pari asa de slaba(nu ca nu ai fi, dar comparativ.....e cam ca Stan si Bran). Si vazut mesterul cel voinic, care surubareste la dulap.Pup.

Vazut si coltar de parariche...si aratat sotului, ca si noi cautam asa ceva...si a spus, reproduc "asta da coltar", dar la ce pret?

Andries, cum ti-a facut-o olandezul, gata a si luat-o pe dadaca la el?



Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

M-am topit la pui de Ioana....ufff ce dor mi s-a facut de maimuta mea numai vazand-o pe a ta lipita de tine...asa facea si Adela.

Roberta hai ca mai e un pic pana la nebunia de sarbatori...si sper ca vor creste si la voi vanzarile. BAFTA. Si nu sunt multe poze asa ca nu te tragem de urechi. Hei si tu esti cea cu ochii aceea asa frumoso, si parul lung esti ...tare draguta.

Hei papadicule cum mai stai cu sanatatea ca stiu ca ti-ai schimbat medicul de familion, l-ai dat pe cel cu paracetamolul pe ala cu aspirina, nu? Vazut poze de domnisorica si samburasi...pup dulce.

hehehe Nora...super faza cu verificatul bikinilor. Dar chiar asa nu mai avea omul rabdare pana acasa?

Roxi cum e Pat...am inteles ca a facut febra.

Daria sanatate multa Giuliei.

Lia pupam burtica.


LA MULTI ANI tutoror celor cu nume de ANdrei , Andreea, Andrea, sa ne traiti, sa va traiti, sa va traiasca rudele cu numele acesta si sa fiti fericite.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

RECLAMA PT TATI


Vino sa-l vezi pe Razvan citind povesti copiilor la miniLibri, duminica, 3 decembrie, de la ora 17. miniLibri este singurul tārg de carte organizat pentru copii si se desfasoara īn perioada 3-8 decembrie la Teatrul Ion Creanga, sala Piata Amzei.
Pe perioada celor 8 zile, copiii vor auzi cele mai frumoase povesti de la vedete: Raluca Moianu, Razvan Simion de la National TV (3 dec.), Maia Morgenstern, Adriana Trandafir (4 dec.), Ioan T. Morar, Marian Ralea (5 dec.), Lucian Mandruta, Virgil Iantu, Cosmin Cernat, Ioana Moldovan (6 dec.), Mihai Gainusa, Bianca Brad (7 dec.), Dana Razboiu, Daniela Nane, Robert Turcescu (8 dec.), Alice Nastase (9 dec.), Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu (10 dec.).
De asemenea, copiii vor gasi la tārg si alte puncte de atractie: face painting, clubul micului ilustrator, fun science, tombola din ora īn ora; si multe alte surprize. Parintii vor putea sa cumpere carti pentru copii la preturi reduse.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE AZI,ANDREEA SI ANDREI,SA NE TRAITZI SANATOSI VOIOSI SI LA PUNGA GROSI!!!
Multa sanatate toti piticilor bolnaviori!
Am vazut poze cu o vecinica foarte sexi si puiul ei frumos si cu minunatiile papadiei,ptiu ca frumoase sunt!!!
Mitzu si eu am fost la doctor cu mandra pe motiv ca avea la un piciorus 3 pliuri si la altul 2 si s-a cocoshat de ras doctorul de mine!!!Si eu zic ca fetele sa mergi sa o vada un specialist,pupici intregului familion
Merg la doftor,sper sa ma intorc pana la 11 ca am ore
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata si la multi ani sarbatoritilor de astazi! posesoarelor de pitici aniversati, sa va traiasca, sa fiti sanatosi si sa va aduca multe bucurii!
roxana, cum s`teti? iaca m-am coalizat cu pat ca-s impuscata-ntr-o aripa, sper sa-mi treaca pina-n we sa ma poci duce la ilinca. pupam la voi, sa treaca repede! sanatate si celorlalti bolnaviori!
liliana, nu e scump, am dat opshpe mil pe el
mitzule,


Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si fericiti, sa aveti numai bucurii!
eu stau azi cu iepurele acasa, nu e prea bine, adica tot muci, a inceput sa si tuseasca tare...nu am dormit azi noapte...macar nu a mai facut febra. ce sa zic, stiti voi cum e, vb Oliviei, in doua zile e ca nou
multumim ca va faceti griji de noi, Pat va pupa de la distanta sa nu va viruseze
Mitzu fetele iti zisera fff bine de pliurile soldurilor, pune doi pampersi si pana ii faci eco precis va fi totul ok. pupici!
Lia spor la renovari si numai vesti bune sa auzim!
Liliana eu cred ca ai luat cea mai buna decizie asta cu piciorul in prag....sa se priceapa! precis ca va apare solutia cea mai buna in timp1
Carmencito vino si tu incoa' la rezerva sa te tratez ca-s in forma , refacere rapida sa te poti duce la Ilinca in weeek end!
revin cand mai pot. sa aveti o zi frumoasa si sa nu exagerati cu sarbatorelile, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
ANDREI si ANDREE
Deci, ziceti mi va rog sa mi scriu undeva care este medicamentul care nu se da in varicela ca habar n am ... aspirina ? ...
Polux - te am visat, mergeam in parc cu fetele si ne pregateam sa bem o cafea
Kim - sar`na de sfaturi, nu i am dat nimic si a fost ok, daca nu consideram ca m a strigat de n`shpe ori toata noaptea sa vada daca`s acolo langa eaaa ...
Rox - pupam si noi pe Pat
Lia - ciocarlia - pupici la tine; cum o va chema pe bebelina ?

Sunt prin zona, in coma de oboseala ...
Cristal - cum s`teti ??? ...


Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput