Celulita-sondaj

Celulita-sondaj | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Chiar ma intereseaza cate dintre voi ati suferit de "boala" asta, ce ati facut ca sa scapati si care a fost rezultatul.
O sa incep eu: am inceput sa-mi vad celulita prin 1998, cand aveam destul de putina pe picoare. S-a intins apoi in decursul timpului, astfel incat dupa nastere (2001) aveam aproape pe tot piciorul, dar nici un fir pe burta. Si un pic pe brate.
Am, incercat sa fac gimnastica regulat, dar n-a mers (slabeam si aratam ok, dar celulita tot acolo)
Dupa ce am nascut, am folosit niste zmacuri romanesti (gerovital), dar fara un succes important. Abia dupa ce am scos din alimentatie produse "supra-modificate" chimic, cum ar fi margarina si branza topita (si le-am inlocuit cu untul traditional si branza din piata), iata-ma-s: curata fara nici o urma de celulita, si asta fara gimnastica de care nu mai am timp. Nu ca n-ar fi ea buna miscarea, dar va sa zica nu e indispensabila pentru a scapa de celulita. Eu una cred ca se face o propaganda pentru a se vinde niste produse excesiv de scumpe.
Dar vreau sa aud si de la voi: poate ca sunt bune totusi si alea. Ce credeti?


Noi sa fim sanatoase, ca belelele curg.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Io nam celulita. Nici gimnastika nu fac cast puturoasa, si manak ca saha am io kef acuma

Luizax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Taci tu ca arati mult mai bine decat aratam eu la varsta de 6/7 luni a bebelului...
E fain de tine, dar imi strici sondajul, ca daca mai vin 3 ca tine, din 5 cate o sa imi raspunda...beahh.
pup: moa-moa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Hai mai Vilma, pai ce vrei sa scriem ca suntem grase si cu celulita? .La mine a mers intotdeauna cu sportul si cu masajul dar e drept ca in general aveam mare grija la ce mancam. Acum de cand cu sarcina s-a dus naibii sportul, mai fac ceva masaj, dar am scapat putin situatia din mana.
A...si ce am mai facut si a dat rezultate spectaculoase...impachetari cu parafina.

la lupta!!!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

OOOfff,Vilmutza draga.Celulita mea e boala veche.Hihihihi.Mai exact,dupa ce m-am casatorit si am trecut la o viata mai sedentara,a inceput sa apara pe ici pe colo,pe picioare.Apoi,dupa ce am mai si nascut-a inceput sa se extinda ca o buba rea.Am incercat si eu cateva creme de renume,printre care si Elancyl-dar poate ca n-am insistat eu prea tare-ca n-a dat rezultate prea mari.E adevarat ca am reusit oarecum sa -i stopez evolutia-prin aplicarea de diferite creme,chiar si romanesti-dar cand eram mai pornita pe fapte mari am ramas iar insarcinata-asa ca a trebuit sa aman.Acum am pregatite in frigider cateva creme romanesti,pt. dupa ce nasc-si iar incep razboiul.Sa vedem ce-o sa iasa.
Bafta la toate colegele de suferinta

Ortansa-de 2x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Vilma
eu nu am suferit.... ci sufar de "boala" asta! Sarcina "m-a ajutat" sa depun mai multa celulita si iata-ma-s mai grasa cu 3 kg si cu celulita.
Mi-a zis Maria cum sa fac cu uleiul de masline dar am facut de cateva ori si GATA! Nuuuu gata celulita! Gata ca m-am plictis si nici n-am timp. De sport ce sa mai zic? Ma uit la EuroSport!

Adela & bb Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Adela, io nu pot sa-mi fac singura masaj, asa ca keama si tu pe cineva sa-ti faca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Interesant subiectul si de actualitate ca si eu cand ma uit la picioarele mele (coapse in special)imi vine sa plang(si cand ma gandesc ce mandra eram de ele in facultate). Sorry, divaghez.
Deci am incercat mai demult un gel de la Avon, dar fiind cam lenesa dupa 2 saptamani de folosit zilnic , am inceput sa o raresc, asa ca rezultate nu mai stiu daca am vazut.Apoi am ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil si iata-ma mamica mandra si cu celulita din belsug. Spunea cineva ca se vad, dar atat timp cat il folosesti, dupa aceea, pauza. Am mai auzit ca ar avea efecte vizibile cel de la Elmiplant, dar am auzit, nu am incercat.
Care e ideea cu uleiul de masline sau cu masajul? Cum se aplica/face? Astept raspunsuri.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Hrana adecvata si putin sport sau mai usor dans cu bebelica in brate si...adio celulita de dupa nastere!
Succes!A si inca ceva cremele oricat de scumpe sunt, n-au efect spectaculos, din zisele unei prietene ce lupta serios cu CELULITA

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Salut
Exista o crema, de fapt e un gel de la Yves Rocher(nu fac reclama la firma), si se numeste Patch System-Intensiv Patch Gel. De fapt am auzit ca toata gama de anticelulita de la Yves Rocher este buna, mie cel putin mi-a ajutat gelul f. mult, si dispar si dungulitele. Daca va intereseaza astept întrebari!
Relly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Reliana,
Wow? Deci Patch System a mers la tine? Imi luasem si eu gelul plus cateva din gama cealalta, Spa Dynamique, le-am folosit dar nu chiar "ca la carte" apoi am intrerupt dupa vreo doua saptamani pt ca nu mi se paruse ca ajutau prea mult, dar repet , nu am folosit chiar zilnic, poate tot la a doua zi....
Acum il astept pe bebe sa vina, deci nu le folosesc, au cateva contraindicatii, printre care si pt gravide (probabil din cauza cofeinei), dar de indata ce nasc am sa reincep daca tu zici ca la tine au ajutat.
Bye


Adela

Mergi la inceput