Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

loina_ln nu te speria este un proces normal, care in general incepe cam in perioada asta
Lumi_nag sanatate multa si nu mai sta fara sa mergi la toaleta ca e mai rau
tzuna am vazut si eu pantalonasi aia sunt super doar ca sunt cam subtirei altfel tronau de mult in dulapiorul meu, acolo si hainutele de bebei sunt ieftine pt cine are bebel deja acasa sau are de gand sa inceapa aprovizionarea devreme


Alexa22+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut -dutelor,

Am fost sambata la eco 3D/4D si a fost tare fain. Bebe a crescut si era tare jucaus-a… se pare ca e fetita. Asa ca va rog sa imi puneti si mie caruciorul de rigoare.

Bebica a fost tare activa, s-a miscat in continuu, s-a rasucit, s-a dat peste cap si se tot ascundea de ecograf . Cand am vrut sa ne uitam la fata ei, nu prea ne-a lasat, pt ca in continuu isi ducea manutele la fata, parca se ascundea de noi. Pana la urma a reusit tanti tehniciana sa ii faca niste poze . Am sa le pun in album cand ajung acasa.

In rest, burtica creste f. repede zilele astea vazand cu ochii, si am tot felul de dureri din cauza asta, de ligamente sub burta, crampe, etc. dar cred ca sunt normale.

Bebe misca des si in ultimele zile simt cateodata si cate o presiune de ajuns de puternica in burtica. Mi s-a intamplat asa si in timpul ecografiei, si am vazut atunci ca bebe s-a dat peste cap, deci asta cauzeaza presiunea.

Magdutza, si alte fete care inca nu il simt pe bebe, vorbeam cu sefa mea zilele trecute si ea mi-a spus ca a avut problema asta in timpul sarcinii, nu isi simtea bebelusul, pana ce au descoperit ca avea placenta previa, si dr. i-a explicat ca din cauza asta nu simtea.

Cam atat deocamdata. Va pup.

Sori 18+2 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Buna burtici,
unde s-au dus mesajele noastre? Eu tocmai ma pregateam sa prind din urma cand constat ca sunt numai mesaje de azi.
Ma rog, bine si asa.
Amma 23, multumim de link eu chiar acum ma straduiesc sa il descarc. Cred ca va trebui il las pornit toata noaptea.
Sori1980 cate saptamani ai acum? Mie mi-au spus sa ma duc la eco 3d dupa 21 de saptamani si tocmai ma gandeam sa ma reprogramez ca o sa am doar 20 atunci.
In rest totul e la fel, bb e jucaus dar mie parca mi-ar placea sa fie si mai si, burtica da inainte si am constatat ca in doua zile am pus pe mine mai mult decat in cele 4 luni de sarcina. Ma impaunasem atata ca am pus doar un kilogram si ... bum... azi am avut cu trei mai mult decat inainte.
va pupicim,
Diana 17+ si Julie 3 anisori

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna ziua la toate gravidutzele! Nu ne-am mai auzit de ceva vreme, dat fiind ca am avut din nou un examen. Dar a trecut cu bine si mai am doar 3 saptamani din semestrul asta si gata - intrerup "scoala" pana la toamna viitoare! In plus,la serviciu este nebunie,joi e Ziua Recunostintei si avem comenzi de preparate din carne in prostie, nu face fata fabrica. Asta suprapus cu inspectii de sfarsit de an, de care trebuie sa ma ocup ... Mai pe scurt, sunt inca pe baricade,dar vad ca bebelina e cuminte si nu se supara f tare ca sunt inca asa de agitata. Am si fost azi la vizita de 6 luni (nu-mi vine sa cred!) si toate sunt bune pana acum, liniste si pace. Mergem peste 2 saptamani la eco 4D sa o si vedem pe , ca ne e tare dor de ea.

Va scriu si sa va impartasesc ceva ce am invatat de la o nutritionista: vitaminele si suplimentele nutritive trebuie testate pentru absorbtie - daca nu se dizolva in stomac, nu isi au rostul, pentru ca se vor elimina neabsorbite. Principiul metodei este simplu: otetul alimentar, dpdv al aciditatii, simuleaza sucul gastric destul de bine. Asa ca daca introduceti pilula de vitamine prenatale intr-un pahar de otet, aceasta trebuie sa se faramiteze (ca o aspirina netamponata) in maximum 30 min. Daca ramane intacta pe fundul paharului, luam degeaba pastila, pentru ca nu poate fi absorbita mai departe in organism. De exemplu vitaminele de la Centrum sunt f renumite pt ca raman nedizolvate, exista radiografii pe internet cu pastila ajunsa intacta in intestinul gros. Din fericire, am vazut ca a mea functioneaza, a trecut testul...

Vreau sa va mai sugerez si un link pentru nume de toate originile, care mi s-a parut complex si bine organizat: http://www.babynames.com/. Am regasit acolo ambele nume alese de noi pentru fetitza!

Va acum pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara!

Cristina 23+4, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Gabyd, e bine sa te duci dupa 21 de saptamani, o sa se vada mai bine bebe. SI alta chestie care mi-a spus mie cand m-am programat e ca saptamana inainte ecografie 3D, sa bei multa apa, ca sa se filtreze mai bine lichidul amniotic, si sa se vada mai bine.

Eu la 18 sapt. fix am facut ecografie 3D, pt ca nu imi mai vazusem bebica de o luna si jumatate si eram doriti sa vedem cum a mai crescut . La 18 sapt., bebe e slab si longilin, dar noi stiam asta. Mie oricum imi face eco. morfologica la 21 de saptamani (2D) si o sa vedem si acolo, daca tot ne zice ca e fetita. Inca nu sunt 100% convinsa.

Am pus cateva pozici pe album.

Pupici.

Sori 18 sapt. si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimineata!

Mai trecem si noi la raport,desi noutati nu avem.
Burtica creste pe zi ce trece.Mi-am cumparat si eu o haina de iarna acum 2 luni care deja vad ca nu ma mai cuprinde la burtica.Chiar nu stiu ce o sa fac toata iarna asta,pana in februarie.
Bebe este din ce in ce mai agitat.Inainte noaptea nu il simteam,dar acum ma trezesc in fiecare noapte ba pe la 4,ba pe la 2 si il las sa isi faca programul de gimnastica.

In legatura cu dublu si triplu test,ma alatur si eu fetelor care nu au facut.Doctorita mi-a spus ca este un stres in plus.
Eco morfologica am facut la 18 saptamani si la 21 saptamani.

Cam atat aveam de raportat;asteptam vizita de maine la doctor.

Va pup,
Mada25+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor,

sunt suparata pt ca mi-a iesit VSH-ul de patru ori mai mare decat normalul. Ma duc sa-mi fac si o urocultura poate e de la o infectie urinara, desi nu ma deranjeaza nimic la urinat. De la ce mai poate iesi asa de mare VSH-ul?

Sanatate si pupici voua si bb-ilor

kiss

20+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Vsh mare din cate stiu eu indica o infectie, dar acum nu stiu cum trebuie sa fie in sarcina. Mai bine mai faci niste analize.

Cria 17+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Fetelor am tot incercat sa va trimit pe mail filmul si nu am reusit daca mai aveti alte idei cum as putea sa-l trimit spuneti-mi.
La noi toate bune,ieri insa nu m-am simtit asa bine m-a cam durut burta dar a trecut cu no-spa si stat degeaba.
Si mie mi s-au desfundat canalele la sani si tot cateva picaturele au aparut,insa caum sunt invatata de la sarcinile trecute si nu m-am ingrijorat.
Multumim Kris ptr pontul cu otetul,o sa incerc si eu sa vad daca se dizolva.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

In legatura u filmul, ce poti sa faci e sa-l imparti in mai multe fisiere cu programul .rar. si sa le trimiti pe fiecare separat. Pe mail nu poti trimite decit 10 mega.
Daca vrei iti spun cum se face, dar e mult mai simplu cu link-ul pe care l-am scris eu mai sus.

Mergi la inceput