LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
felicia74 spune:
2000 de mesaje
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Madutza10 spune:
Salutare !!
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE IMPLINESC UN AN ,MULTA SANATATE !!!
Am reusit si eu sa intru un pic ca doarme baiatu ,avem vesti bune ,ne-am insanatosit ,sintem vioi ,papam ,deci problemele la noi s-au cam terminat!
Am si eu niste intrebari fetelor pt. cine are timp si chef sa raspunda :cele care ati facut vaccinul de un an ,l-ati cumparat?Eu vreau sa-i fac priorix-ul la 11 luni(spuneti-mi daca-i bine) si infarix la 12 dar nu stiu care ,infarix hexa sau penta si unde-l pot gasi??
Stiu ca vaccinul care contine antipolio nu se poate face la mai putin de o luna de la ultima jectie ,intepatura de care-o fi ea ,priorixul are vreo legatura cu asta?
Acum altceva: fi'miu a inceput sa mearga singurel de pe la 9 luni si ceva ,la 10 mergea mult mai bine iar acum de vreo citeva zile ii tare frica sa mai plece singurel ,stiti cumva care ar putea fi cauza??Cazaturi foarte multe si nasoale n-a prea luat ,mai mult in funduletz dar mi-e teama ca n-o sa mai vrea sa mearga singur curind ,ce-i de facut??
Ma duc sa-i fac papica si revin mai tirziu ,va rog mult care aveti timp luminati-ma !!
Pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
gabitaco spune:
La multi ani !!!! pt Cristi - bebelusul scump al Mirelei. sa creasca mare si sa aiba o viata plina de bucurii si succese.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
bianca_mo spune:
MADUTZA, EU STIU CA PENTA, hexa era cu antihepatita b, ala l-am terminat, asa stiu eu... cu mersul singurel lasa-l cateva zile, s-o fi speriat, lovit, noi nu ne dam seama, parerea mea:nu insista, o sa reinceapa singur...dupa antipolio nici un fel de injectie 1 luna, asa e...
el a facut vaccinul cumparat sau de la stat? ca daca l-a facut cel cumparat obligatoriu tot acela il face, daca l-a facut cel gratuit, parerea mea sa mergi tot cu el...poate e Silvia sa te lamureasca, sau cele care mai au copii...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
gabitaco spune:
Acu sa va spunem si despre noi... suntem bine, nu mai curge nasucul, nu mai tusim si nu mai avem secretii in gatut decat fffffffffffff putin. A venit pediatra si a spus ca totul e k. Avem acum 5 dinti si o masea ... bine ca 3 dinti sunt inca micuti , dar se vad.
Restul puiutilor sper ca sunt bine, nu? Eu le doresc multa sanatate la toti.
Mai da nu mai deschideti subiecte la evenimente pt sarbatoriti??? asa ca la prima sarbatorita???/ intreb si eu , ca am vazut ca pt sarbatoritul de azi...nik .
bianca_mo spune:
GABITACO, masea? felicitari! bine ca a scapat Mateea de tuse, noi mai avem...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
gabitaco spune:
Si pt ca maine noi plecam la Bucuresti uram LA MULTI ANI !!! Natalia si Maya. Sa cresteti mari si sanatoase, sa aveti parte numai de bucurii in viata si mult noroc sa va dea Bunul Dumnezeu, iar parintilor vostri multa sanatate si putere de munca pt a va creste. un intreg camp cu flori pt sarbatorite.
gabitaco spune:
da bianca... masea
Si noi am luat eurespal sirop cate 5 ml de 3 ori pe zi, in combinatie cu fluimucil si salbutamol si ne-a facut bine repede. Sanatate multa si insanatosire grabnica va dorim
cristinamh spune:
madutza, ROR (priorix sau orice alta forma) nu se face inainte de un an. poti face ROR la un an, si apoi DTP la 13 luni.
la vaccinuri cumparate nu ma pricep.
gabitaco, acum poa' sa sparga fata seminte, sau sa traga la masea
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
gabitaco, acum poa' sa sparga fata seminte, sau sa traga la masea