aderarea la UE si dreptul de munca in UK

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Aia cu engleza care o vorbeste nu vad ce deranjeaza...nici ambasadorul angliei in ro nu stie romana. mai important e ce spune.

atunci cind o tara o duce mai prost se arunca vina imediat pe imigrantii ilegali.....aia sint de vina mereu....ca nu au cum sa riposteze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Romana nu e lb de circulatie internationala ca engleza si avand in vedere pozitia pe care o are dna Matache aveam niste pretentii.

Ce nu inteleg si nu vad de ce nu se gandesc la asta e ca stiu ca au o gramada de ilegali si asta in timp ce exista inca vizele pt turisti. Cand le scot, in ianuarie, nu va creste nr ilegalilor daca nu le ofera dreptul de munca?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Andra, "stiu" ca au o gramada de ilegali in sensul ca... estimarile sunt intre 300.000 si 600.000... Asa "stiinta"...

Miezul chestiei nu e legat insa de ce politica anume e mai avantajoasa pt UK (pt ca rapoartele diverselor institute de cercetari macro-economice si chiar ale Home Office-ului arata clar ca dupa 2004 un procent semnificativ din cresterea economica a UK s-a datorat muncii imigrantilor est-europeni, plus stabilitarea ratei dobanzii a Bancii Nationale, a salariilor etc.). Toata treaba e cum sa faca partidul laburist de guvernamant sa mai redobandeasca din fata pierduta in urma unor ani buni de politici falimentare in sanatate, controlul criminalitatii, plus tot scandalul penibil legat de retragerea lui Blair si inlocuirea cu Brown etc. Si pt ca imigrantii sunt un subiect usor de manipulat si mai abate atentia de la alte probleme -- da-i bataie pe imigranti! (conservatorii au deschis de fapt discutia, asa ca era o ocazie foarte potrivita ca laburistii sa le-o ia inainte)

Asa ca romanii/bulgarii care isi inchipuie ca discutia are vreo legatura cu ei... sunt optimisti. E doar marunta politica de partid cu perspectiva alegerilor in fata -- care are numai consecinte asupra lor (ro/bul)...

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)



Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Estimarile pt polonezi in 2004 au fost de 13mii.
Sunt peste 600mii acum. Lumea a auzit, a vazut, cine poate sa ii mai creada?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asistentele medicale din primul spital la care a ajuns Barbye i-au furat geaca de pe ea (l-au rugat pe doctor sa nu taie geaca, procedura normala ca sa nu o miste prea mult si doctorii s-au conformat!!), si isi probau bratarile in fata ei pentru ca ele spuneau ca nu cred ca Mirela va trai (Mirela asista treaza si neputincioasa la toate discutiile), si cineva se intreaba de ce nu si Romania in Europa???
Romania din spitalul din Medgidia de azi nu e nici in evul mediu, nici in timpul razboiului iar calaii de la Auschwitz aveau mai mult respect pentru cadavre decit asistentele respective pentru o femeie paralizata si in durere!
Iar spitalul din Medgidia ar trebui sa stea intr-o carantina totala de tot pina curata tot puroiul uman din el!
A



www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

"si isi probau bratarile in fata ei pentru ca ele spuneau ca nu cred ca Mirela va trai (Mirela asista treaza si neputincioasa la toate discutiile), si cineva se intreaba de ce nu si Romania in Europa???"

Andrada, acelasi lucru i s-a intamplat unei verisoare a sotului, care a facut accident pe autostrada Urziceni.Ajunsa la spitalul de urgente in Bucuresti cu sanse 0 de supravietuire, a ramas fara bijuterii si ceas.Spre surprinderea tuturor ea a supravietuit, iar atunci cand s-a interesat de lucrurile ei, i s-a spus ca nu are nimic de recuperat.
Si toate astea se intamplau in Bucuresti.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

http://www.expres.ro/article.php?artid=277917

--------------------

Andra

Mergi la inceput