N-am curaj sa conduc (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Exact asa e si al meu. Am mai zis eu ca daca o fi sa divortez, din cauza condusului se va intampla. Tine mai mult la masina ca la mine.
Din fericire pentru ca eu am capatat curaj, acum ne certam numai din cauza gropilor. Si dupa ce ajungem acasa imi zice ca am condus bine.



Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Andreea, ti-am zis eu ca sunt frati! Noi acum ne certam pt gropi (pe timp de noapte nu iert nici una), pt depasirea limitei de viteza si la parcari. La parcari ne certam urat de tot.
Briantis, fii intelegatoare cu tine insati, nu ai cum sa faci mari progrese daca circuli de 3-4 ori pe luna. Iti spun asta din proprie experienta. Am permis de 5 ani, cu 2 ani pauza totala si alti 3 ani condus din an in pasti. Cat am invatat intr-o luna si jumatate-doua, de cand conduc zilnic, nu am invatat in cei 3 ani de condus cand si cand.
Fetelor, imi place ca lumea a inceput sa ia in srios noul cod rutier! Ieri vatmanul i-a claxonat nonstop pe cei care stateau pe linia de tramvai, nu i-a lasat pana nu s-au dat la o parte. Va dati seama ca dupa noul cod rutier se poate gasi un nebun care sa te buseasca nitel.
Pe Trafig Greu nimeni nu mergea cu viteza mai mare de 60km/h, chiar daca era liber.
Sa speram ca de la 1 dec vom deveni mai disciplinati in trafic. Al meu de dimineata m-a atentionat sa sa am grija dupa data de 1dec, sa nu mai depasesc limita de viteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Citii acum ,RCA,va fi de la anul ,la clasa 1200 -1400 cmc de 3 240 000 lei,poate da Dumnezeu si nu mai are toata lumea bani pentru ea, desi ma indoiesc ca soferii psihopati nu vor avea...Sa mai circule si incepatorii.Ieri intr-o curba ,in fata mea o masina de scoala,da-i manevre cu incetinitorul,mi s-a oprit motorul...noroc cu masina, ca porneste imediat ca nici nu-si dau seama ceilalti ce ti s-a intamplat.Taxele de inmatriculare vor fi impovaratoare dupa cum scrie in "Romania libera" de azi ,in functie de euro 1, 2, 3,4,etc. Permisul de conducere se va elibera in actuala forma,cum il avem si noi ,pana la 31 dec 2006 ,insa noi il folosim asa pana la expirare.E vre-o reglementare de la 1 ian 2007,privind pasaport/buletin cu care se poate circula in UE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Esti tare, Marci. Cata perseverentza...
De dimineatza admiram cum parca impecabil cu spatele un tip...si ma gandeam , oftand, oare eu voi reusi vreodata o asemenea parcare?
Dar m-am incurajat..."niciodata sa nu spui niciodata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Sunt f tare, Dor! Tocmai am busit unul azi!
Mai, exact ceea ce nu-mi doresc sa fac, aia fac. Nu ma intrebati cum de-mi reuseste ca nici eu nu stiu, fac doar constatari!
Azi, cand sa fac dreapta, era un incepator in fata mea. A oprit omul sa se asigure, a inaintat un pic, eu dupa el. Acum aveam si eu vizibilitate in stanga, ma uit, nu vine nimic, vad ca tipul porneste si.......tup si eu. De unde sa stiu ca bietul om nu apreciaza ca are timp? In timp ce ma uitam in stanga si constatam ca pot sa intru lejer, accelerez si ma pregatesc sa bag a doua. Cand sa bag a doua.....aud buuuuuuuum. Ma uit in fata si incepatorul nu plecase.
Mai, era asa de stresat bietul om, ca nici n-a auzit bubuitura, n-a schitat nici un gest. Am mers in spatele lui si i-am analizat masina, in cazul in care i-am facut ceva sa-l atentionez ca l-am lovit. Nu avea nimic, dar nici eu, dor vopseaua sarita de la o cifra a numarului.
Imi pare asa de rau ca am uitat cat timp imi lua mie sa ies de pe o str secundara......Tb sa-mi dau seama ca ii este frica si ca nu apreciaza, mai ales ca dupa ce a vazut accidentul a mers numai cu 30 la ora.
Da, azi am vazut si un accident. O tipa voia sa faca stanga si dupa ce a trecut tramvaiul a accelerat, fara sa-si dea seama ca in spatele tramvaiului e o masina. Politia, ca de obicei, la datorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of MArci, si eu mai fac asa, ma bazez ca ala din fata pleaca, intorc capul sa ma asigur si uit sa ma mai uit in fata sa vad daca am loc.
Giul....eu am mare problema cu antidemarajul!!! La mine cand opresc motorul, dau contact si se aprinde martorul ala din centru si nu pot porni pana nu se stinge el, cateva secunde in care imi iau claxoane la greu. Mi-a zis soferul de la serviciu si mi-a si aratat ca la el nu e asa, tot la Logan, el porneste direct, dar la mine e antidemarajul in functiune. Tu l-ai dezactivat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Aissa, martorul nu se stinge doar daca nu e incalzit motorul. Mie, saptamana trecuta, mi s-a oprit motorul in rampa si am pornit imediat, nu am asteptat sa se stinga becul martor. Poate ca nu era motorul incalzit, de-aia ai avut probleme.
In ceea ce priveste buseala: tipul a inaintat cate un pic, stiti cum este la inceput, e greu sa apreciezi unde tb sa opresti asfel incat sa ai vizibilitate si sa nu incomodezi pe altii. La un moment dat aveam si eu vizibilitate, un autobuz era la o distanta apreciabila , reducea viteza pt a lasa pietonii si aveam timp amandoi sa trecem. Nu ma asteptam ca tipul sa opreasca asa, din senin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

N-am umblat pe nicaieri,dar am vazut ca daca dau la cheie chiar cu becul aprins,o ia.Astazi am fost in Dragonul rosu,unde sa lasam masina?in parcare la carrefour,oricum imi trebuia mancare la caini.Mai aveam o statie cu tramvaiul pana la capat ,sa luam bilete,eram si cu fata,casiera ratb ,ca n-are rest sa merg sa schimb,m-a umplut de nervi-am mers pe jos.N-am mai fost prin magazine ,dar am impresia ca preturile nu mai sunt mici ca altadata la Niro,etc.Lucrari peste lucrari in mijlocul strazii,in timpul ploii,circulatia pe o banda -pe prima masini parcate,cred ca am mers cate un sfert de metru.Daca as fi locuit la Eforie Sud as mai fi stiut eu ce inseamna sa fii cu adevarat sofer?Descopar acum ca toate drumurile sunt pline de rampe care joaca pe nervii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Fetelor,v-am intrebat cu cateva postari mai sus ,cum calatorim in UE de la 1 ian 2007,l-am vazut pe ministrul Blaga, -cu buletinul.Doar Suedia,Cipru si Cehia nu accepta asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

cu pasaportul maica! valabil, neexpirat!


poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput