N-am curaj sa conduc (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Giul, spune-i ca ti-e frica sa conduci! Ca esti la inceput si esti stresata si conduci cite putin atunci cind simti ca poti..
Spune-i ca uneori esti panicata sa conduci si nu pleci cu masina.
N-ar trebui sa fie nici o suparare. Roag-o sa astepte vreo doi-trei ani pina capeti experienta si dupa aia o duci unde vrea .
Eu chiar simt citeodata ca mi-e tare frica si nu as fi in stare sa conduc in momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Aamu ,poate i-o fi teama sa mai astepte 2-3 ani ,ca am si eu 45 si pot sa mor in acest timp chiar din cauze naturale...Soacra-mea are un talent sa te impinga de la spate impotriva oricaror argumente ca doar sa-i spun exact: nu vreau din aceste motive,si tot le interpreteaza intr-un mod de te doare capul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Spune-i ca ai luat o dusca si nu poti sa pleci cu masina..
Eu glumesc acum... sincer nu stiu ce-ai putea sa-i motivezi daca e genul care oricum te impinge de la spate.Ca orice i-ai spune vine cu contra argumente..
Doar sa-i spui ca nu vrei si atunci se supara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Multumesc pentru incurajari.In privinta kg care se acumuleaza amenintator,mi-am cumparat o banda de mers din carrefour,cea mai ieftina,3,600 000 lei,acum pentru inceput e mai greu ,prin forta picioarelor se misca banda ,are si ceva gen robinet ,adica mai usor ,mai greu.Banda e inclinata ,parca urci pe munte,daca n-o voi lasa-o ca si pe bicicleta...oricum condusul in conditiile gen Bucuresti ar trebui sa ne manance destule calorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Giul, daca vrei sa scapi de soacra,spune-i ca ai baut. Eu, cand simt ca ar putea sa apara un drum neprevazut si sa nu-mi convina sa-l fac, cum intru in casa trag direct la frigider si trag o bere.
Mai fac asa si cand mergem la gratare si nu vreau sa plec in toiul noptii, in conditiile in care as putea sa raman acolo fara sa deranjez, dar al meu sot nu vrea pt ca tb sa doarma in patul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

poate n-o cunoasteti pe soacra mea,ea stie ca nu beau si chiar daca m-as ascunde asa si maine este o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:


Ce mai faceti ? Cum mai merge ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Hai sa raspund eu prima.am fost la casa de la munte si am urcat cu masina pana sus ,de unde nu fusesem nici pe jos pe drumul acela ,o luam prin gradini ,mai pe scurtatura,dar mai abrupt,ca-ti iesea sufletul si am crezut ca drumul are o rampa progresiva,urmand cam traseul gradinilor.Nici vorba.Lung n-a fost ,cam 6-800m zic eu,dar am avut 2 rampe abrupte unde se vedea tot botul masinii,apoi curbe si imediat rampe ,viteza mica ,accelereaza ca sa pot urca,simteam ca ma bufneste plansul,barbatu-nu te opri si sus poti sa plangi cat vrei.Unde era si curba si rampa abrupta drumul era numai cat sa te strecori cu loganul.Duminica am plecat pe la 8 din Bucurestipe o ceata nu stiu daca se vedea la 10-12 m ,care ceata in loc sa se ridice pe drum devenea tot mai groasa,iar pe drumul spre Targoviste undeva se intinde o padure de-a lungul soselei ,uitandu-ma in oglinda retro,se vedea parca ieseam dintr-o ceata si inainte intram in alta.Luni pe la 3 am plecat inapoi,incepuse sa bureze pe munte si ne-a fost teama ca ramanem acolo ca drumul e numai de pamant batatorit,se va pune si pietris... Ne-am urcat in masina ,ne-am facut crucea mare si pe o ploicica rara am coborat si cand am ajuns in drumul mare am semnalizat stanga si am plecat spre Bucuresti.Nu stiu daca mai sunt in stare curand de acest urcus.Ieri am fost la somaj,apoi la obor,sambata seara cand am iesit de la cora m-a injurat unul ca la usa cortului ca m-am bagat in fata lui,s-a dat jos din masina la semafor-eram cu barbatu,pentru asta o sa-mi cumpar spray lacrimogen ,mi-am cerut scuze ca fraiera si el m-a injurat,altadata dau si cu spray si apoi dau si peste el.Mi s-a intamplat de multe ori sa-mi intre in fata si fara sa semnalizeze,dar asta era oricum isteric ,de la semafor a taiat 3 benzi s-o ia spre com pantelimon.Dar eu sunt bine,nu mai simt nimic -teama,cand ma urc la volan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Cumplit ce descrii acolo cu drumul la munte, dar te-ai descurcat. Noi avem un prieten, a carui pasiune e condusul off-road. O data m-am urcat si eu in masina (ca n-am stiut ce o sa fie exact) si cind am vazut ca intra intr-o imensa groapa, plina de dimburi mari(de era masina aproape pe verticala) ..mai aveam putin si faceam infarct. Si nu conduceam eu. Imi inchipui ce-oi fi simtit tu conducind pe drumul de munte..

Ce oameni astia care injura asa!! Nu pot sa-i inteleg .

Felicitari ca nu mai simti teama. Eu n-as indrazni sa conduc in Bucuresti in momentul de fata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Sotu n-a vrut sa-mi recunoasca meritele,a fost multumit de masina-parca masina a mers singura,am urcat cu viteza 1-a ,motorul a tors frumos n-a parut nici-o clipa ca-i e greu,fiu-miu m-a certat ca trebuia viteza a 2-a ,dar aveam atatea lucruri de facut odata ca mi se parea imposibil sa mai schimb si vitezele.A urcat si o dacie dupa noi dar avea cel putin 4 pasageri si urla motorul.Masina n-am putut s-o bagam la noi in curte pentru ca am dat fanul cuiva care si-a facut claia chiar in dreptul portii mari si a trebuit sa urc si mai sus sa avem unde o lasa.Cand am plecat ,eu am luat-o inainte si cand am vazut ca sotu-miu nu vine ,m-am urcat in masina si am coborat singura pana la noi.Si parca n-ar fi fost suficient acest traseu ,cand am ajuns in Bucuresti e un pasaj subteran cum iesi de pe sos chitilei,in panta a mai fost cum a mai fost ,dar in rampa cred ca am oprit si pornit la fiecare jumate de m .Fetelor ce-a zis unul de la primaria sect1 ca nu se circula si din cauza celor care lasa masina oprita si cu avariile aprinse pe linia de tramvai,nu e gluma ,eu am vazut unul in ochii mei ,ce sa fac i-am ocolit masina ,ca de altfel si celelalte masini.Seara la ora 5-6 cand n-ai loc sa arunci un ac pe strada.

Mergi la inceput