N-am curaj sa conduc (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Gata,m-am intors se cheama antigel GLACEOL RX TIP D,costa in jur de 120 mii 1 l ,spune ca la prima completare in jur de 200 g se poate pune asa cum il cumperi ,nu-l diluezi .Am inteles ca unul ar fi dacia altul renaullt,intrebati .Nu se pune altceva deoarece nu se amesteca cu cel care e.Unde am intrebat ,aici la automarcus,nu avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asa am inteles si eu, ale mele cauciucuri sunt f putin rulate ca nici 2000 de km nu am (si chiar parca stiu ca ar fi all season, nu-s sigura) si am tot intrebat si na, normal si ideal ar fi sa-mi pun de iarna, avand insa in vedere ca in Bucuresti iarna pica intr-o joi pe seara cred ca ma risc sezonul asta. Si de-o da vreo zapada mare nu merg cu masina si aia e, pana se topeste.
Cat despre antigel m-am uitat, e conform cartii, intre min si max si colegii au zis ca nu am de ce sa completez. Iar lichidul de spalare il folosesc la greu acum, dau in disperare sa golesc rezervorul si o sa torn ala de iarna peste, oricum vad ca astia anunta 17-18 grade pentru saptamana asa si cica de Craciun vreo 15, asa ca....e toamna inca.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Aissa,eu am cumparat lichid de spalare,ceva unguresc,costa cam 70 mii l ,scria ca nediluat rezista pana la -40*,si apoi proportiile in care putea fi diluat si temperatura la care rezista.Al tau nu se poate amesteca cu cel vechi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ba da, merge diluat dar trebuie sa-i fac loc, ca eu am turnat o sticla din aia mare si era plin pana in buza rezervorul, iar acum daca torn din asta de iarna oricum il depaseste in proportie ala de vara. Asa ca spal, spal, spal parbrize.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Azi a trebuit sa duc copilul la gradinita singura .Mi-a fost o frica de am turbat
.Cand am plecat imi tremura piciorul pe ambreiaj.Nu e drum lung ,max 5-6 minute de mers cu masina ,dar e de mers pe o gramada de stradute ,cu intersectii nesemnalizate ,iar ultima bucatica de drum e prin niste gropane de nu-ti vine a crede si apoi drum pietruit .In fine am ajuns intregi la gradi si eu inapoi ,dar mi s-a intarit convingerea ca daca nu o sa am masina mea pe care s-o conduc in fiecare zi ,nu o sa stiu niciodata sa merg ca lumea .Ce sa zic , mi-am luat clacsoane en gros in principal pt mers incet , m-am dat cat am putut mai pe dreapta dar erau stradute inguste si nu prea ma puteau depasi cei din spate .
Mi s-a oprit si motorul ,evident ,de vreo 3 ori ,o data in fata unuia care m-a asteptat fara sa ma clacsoneze .
In fine ,am dus copilul tarziu la gradi pt ca mi-a fost frica sa plec inainte de ora 9 .
Mi-e frica in continuare de condus si nu cred ca-mi trece prea curand.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hallo, hallo!
am intrebat instructorul despre pornitul in a 2a si el recomanda numai pornitul in viteza 1 si pe gheatza, dar foaaarte lin, cu ambreiajul lasat usor de tot ca sa nu patineze...

ieri am condus pe noapte, si a fost ok...vad ca singura mea problema pana acum sunt virajele...nu prea m-am prins eu cat trebuie sa invart de volanul ala ca sa se intoarca ditamai loganul...

voi cum va descurcati la viraje???

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maha spune:

buna fetelor
Vin si eu in clubul vostru . Eu locuiesc in Baku unde este
imposibil sa sofezi imi este frica sa trec strada dar sa
sofez nici nu se pune problema si asta in conditiile in
care in tara sotul meu mereu se agita sa pun ambele
maini pe volan sa nu merg pe linia de tramvai cand este trafic
etc .Eu fiind un sofer sportiv .Dar ma consolez ca nu sunt singura
in situatia asta aici majoritatea cetatenilor straini avand sofer
local.Si ma simt si mai bine ca nici al meu sot nu se incumeta sa
sofeze aici.in fine una peste alta imi este teama sa sofez asa ca
sper sa ma primiti in clubul vostru.
va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Fetelor,sa vedeti ce ma mai roade:centura de siguranta,partea de la burta vad ca nu se slabeste daca trag cand e fixata,in schimb cea oblica ,daca trag de ea se slabeste mai.Deasupra centurii am descoperit un buton ,pentru ce o fi?Adica la Doamne fereste,centura aia nu ma tine lipita de scaun?mai imi pocneste si air-bag-ul in fata si ma reped in el.Nu va mai zic ca sotu-meu n-o pune mai deloc .Azi i-am zis ca daca iau puncte pentru el ,nu mai merge cu mine.Stiti ceva la logan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si la mine e la fel, centura ma lasa sa ma intind pana la usile de pe partea cealalta, adica se slabeste, aia de peste burta insa sta fixa. Cred ca asa e ok, ea se blocheaza la soc, incearca sa tragi brusc si in scurt de ea si ai sa vezi ca se blocheaza. Asa fac eu cand fixez scaunul copilului, bag centura prin inel, o duc apoi inapoi in lacasul ei (adica o fac sa fie intinsa de tot, sa nu atarne pe nicaieri si apoi trag brusc de ea ca sa o blochez si astfel scaunul sta fix-fix pe bancheta). Butonul de deasupra centurii din cate stiu eu serveste la reglarea ei pe inaltime, adica daca esti mai mica de statura si iti vine centura in gat o poti lasa mai jos. Parca asa citisem, dar uite ca nu m-am uitat acolo sa vad ce si cum.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna tuturor...
vin si eu in clubul vostru... eu am carnet de 4 ani, dar dupa ce l-am luat nu am condus niciodata; acum 2 saptamani m-am hotarat sa iau cateva ore in ideea de a conduce masina familiei; toate bune si frumoase; am mers mai ales seara, cand e mai liber (si sotul era in dreapta :);
insa ieri a trebuit sa fac primul drum singura... mi s-a parut una din cele mai grele chestii pe care le-am facut vreodata... si am avut si proasta inspiratie sa am niste ghete cu toc (f comode de altfel) dar ca mi-au facut probleme cand sa ridic piciorul de pe ambreiaj...
acum, voi cele care purtati tocuri cand conduceti, cum procedati? ca mie mi se pare ca din cauza lor nu mai ridic piciorul complet de pe ambreiaj si ajung sa omor motorul... si am inteles ca asta e f prost pt masina...

Mergi la inceput