E greu de unul singur?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinapopa spune:

-continuare- si cred ca se intamplase dinainte de nunta(cand am fost plecata din tara, pt 10 zile, la rude, in state), dar am trecut peste...
Anul urmator, am fost bolnava si dupa o operatie de apendicita, am plecat in concediu la mare, cand...surpriza: am constata dupa o perioada de 2 saptamani de abstinetnta conjugala, ca ...mi-a transmis o boala venerica, "luata, probabil de la wc -ul hotelului, iubito"
n-am auzit de boli cu transmitere prin toalete niciodata, dar, ma rog..am halit-o ..
totul de atunci a murit in mine... a ramas decat dispretul si..actele. fiind o familista convinsa. Cel mai tare m-a durut cand, peste vreo doi ani, o buna prietena(a mea) din provincie ne-a vizitat si, dupa ce eu am adormit, si-au tras-o cu mine in casa, ea pretinzand si dupa aceea ca mi-e prietena.., dar nici de data asta n-am facut nimik, pt ca nici macar n-am vrut ca el sau ea sa stie ca eu stiu(si asta era dupa o vacanta in europa, de vis. Pasul definitiv l-a facut tot el, cand, la presiunea ma-sii si a altor binevoitori(cred) mi-a facut viata un calvar zilnic, reprosuri, injuraturi, provocari, (vizite inopinate la birou) si toata viata noastra s-a degradat, devenind o mizerie, finalizata cu un divort rapid, de comun acord.
Dupa divort a incercat sa-mi intimideze vreo doi colegi, spunandu-le ca lunt liberi sa "mi-o traga"... si am facut ce-a recomandat"medicul" adik experimentez... si-mi este ff bine. fara relatii fara obligatii.Este extraordinar ACUM SIMT CA TRAIESC DIN NOU!!!
SIMT CA SUNT VIE! Viata trebuie traita la maximum...(merge si in 3-sunt oare prea radicala?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Si eu am inviat :)
M-am eliberat de mutrele lui, nu-l mai bag in seama, poate sa faca orice, nu ma mai deranjeaza.
Ma doare doar cand se poarta urat cu copiii.
Ieri Teo (cea mica) isi pusese un tatuaj de la snacks-uri si cand i l-a vazut pe mana a amenintat-o ca daca mai vede asa ceva, ii taie tatuajul cu tot cu mana! Ce vorbe de om sanatos la cap!
Altadata a facut-o bolnava mintal, pentru ca nu se culcase inca la 11 noaptea. Probabil ca ma vede in copilul asta care seamana numai cu mine si se razbuna pe el :(
Stau si ma gandesc ca mi-am petrecut aproape jumatate din viata cu omul asta si inca nu-l cunosc, ba mai mult, cu fiecare zi ce trece mi se pare mai strain, mi se pare ca locul meu n-a fost niciodata langa el.
Noroc ca am niste copii minunati, altfel chiar ar fi fost pierduti toti anii astia.
Imi dau seama in fiecare zi ca am luat o hotarare buna, abia astept sa scap de el si de mintea lui bolnava, sa traiesc frumos alaturi de copiii mei.
Mi-e teama de reactia pe care o va avea cand o sa-i spun ca plec, desi e clar ca nu ne mai suportam, dar deja e la al doilea divort si-o sa-i pice tare greu asta. Ma intreb la a cata nevasta o sa priceapa ca si el e de vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana21 spune:

buna.ce pot sa va spun,sunt o viitoare mamica singura.spun asta deoarece sunt insarcinata in luna a 8 a ,iar sotul "ne-a" parasit cand aveam 4 luni.copilul l-am dorit amandoi,a fost fericit cand am aflat ca sunt insarcinata,toate bune ,ne iubeam,credeam eu,dar in 2 luni s-a naruit totul.s-a incurcat cu o alta de 17 ani,(noi avem 25)si mi-a marturisit ca nu ma mai iubeste si ca ar fii mai bine sa ne despartim.nu a recunoscut ca ar fii ceva cu cealalta,dar i-am vazut impreuna si este suficient.au trecut aproape 5 luni,nu a bagat divort desii a spus ca asta va face,este in continuare cu ea si nu m-a sunat sa ma intrebe cum merge sarcina.cand avem ocazia sa vb.ma intreaba cum e si imi spune ca se va ocupa de fetita,dar...ma indoiesc.si oricum cred ca o sa fac tot posibilul sa n-o vada.am uitat sa va spun ca inainte cu vreo 2 luni sa ne despartim,soacra mea a venit acasa din america si am locuit cu ea,in apartam.ei,dar a venit pornita sa faca ordine in viata copiilor ei.si a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Iulyana, sa nu-ti fie gandul decat la copilul tau si la tine!
Nimic nu conteaza decat voi doi.

Cateodata ma gandesc ca unii barbati sunt buni numai pentru insamantare si nimic mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Geut, esti mortala!!!!!
Exact asta ziceam si eu de paratul meu Si inca ceva: mi-am dat seama de mult ca albinele nu-s chiar proaste.... ca-si arunca afara masculii dupa imperechere:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Acum ma confrunt cu o alta problema, si mai mare: de cateva zile el a inceput sa se apropie de copii, probabil ca simte ce se va intampla, si le bulverseaza total, bietele de ele.
Aseara cea mare a plans si mi-a spus ca vrea sa ne mutam toti 4 la Brasov, ca daca tatal ei nu merge, ea ramane acasa. Am ramas putin shocata si nu stiu cum sa mai reactionez.
Dimineata s-a uitat pe fotografii si mi le-a aratat pe cele in care eu si taica-su ne pupam. De unde sa stie copilul ca acele saruturi erau de forma, numai pentru poza, de unde sa stie ca eu eram tandra cu el si nu primeam nimic in schimb?
Mi-e teama sa nu ranesc copilul foarte tare, cred ca ma va judeca mai tarziu. Nu stiu daca o sa-si dea seama ce se intampla exact si ce tragedie traim cu totii.
Ea il iubeste pentru ca si-l aduce aminte asa cum era demult, dragalas. Cea mica il respinge, l-a vazut intotdeauna botos si mofluz, cu alte cuvinte "tata e rau".
Dati-mi un sfat, nu stiu ce sa fac mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Geut,

de ce nu vorbesti cu el intre 4 ochi si intreaba-l daca lui ii place viata si atmosfera voastra? Intreaba-l cum s-ar simti daca v-ar pierde, pentru ca tu nu esti fericita, copilele nu sint fericite si ca te gindesti tot mai mult la despartire....Intreaba-l daca viata fara familie nu cumva ar fi mai potrivita pentru el?
I-ati copilele si du-te undeva pentru citeva zile, de sarbatori ar fie cel mai bine, intr-o vacanta, in alt oras sau in alta tara daca-ti permiti. Fa-ti revelionul cu fetele la Budapesta de ex sau Praga, de ce nu ? Daca nu du-te la rude, prieteni, alte familii si petrece acolo o mini-vacanta...
Vezi daca-i place sa fie singur de sarbatori....macar asa, idea, s-o vizualizeze. Spune-i ca vrei liniste si pace in casa si ca vrei sa te simti iubita si admirata iar fetele sa isi iubeaasca ambii parinti...

Si pune-l pe el sa aleaga: ori isi schimba radical atitudinea, daca vrea sa ramineti impreuna, ori continua sa fie asa cum e acum si tu ii spui "pa si la revedere"....Trebuie sa aleaga, sa fie responsabil, daca nu, o vei face tu, asa cum vrei tu !

Si daca il convingi, poate mergeti la un counselling, psiholog , impreuna...

Succes!

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Iti multumesc pentru sfaturi, marimar!

Am facut acest demers acum o luna, i-am administrat un dus rece si i-am spus ca asa nu se mai poate. Am vorbit cu calm, dar cu hotarare, ca sa inteleaga ca sunt foarte serioasa. A parut sa inteleaga pe moment, dar a doua zi si-a vazut de ale lui, mintindu-ma urat in fatza, ceea ce ma doare cel mai mult din toata atitudinea lui.
Asa ca m-am hotarat sa nu-i mai acord nici o sansa si sa-mi vad de viata mea.

Cat despre plecatul cu copiii in vacanta, am fost plecate in vara o luna intreaga si el a fost taaaare fericit. L-am deranjat vizibil cand am venit acasa.
Simt ca nu mai simt nimic si ca relatia noastra e definitiv compromisa.

Acum ma odihnesc putin psihic inaintea pasului greu pe care-l am de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mie, ca sa spun sincer, mi-a fost tare bine singur. Desi intr-o postura nu prea comoda, cu Ioana care avea aproape 9 ani si multe nevoi, fara posibilitati materiale (la inceput) pentru un ajutor la menaj, dar foarte linistit. Dupa o perioada agitata, linistea este Dumnezeiasca.
Si, la fel ca si voi, cred ca unele femei sunt bune doar de prasila; da' nu le arunci, ca le ia altul mai fraier.
Intotdeauna sa va aduceti aminte ca aveti doar o viata, indiferent cum o gestionati.



poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput