Fetelor am nevoie de o opinie

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pork spune:

asta am facut...mi-a zis sa o las singura...mi-am facut bocceluta si am plecat...of course negru de suparare, pe urma i-am propus tacere totala...peste 3 zile m-a contactat...nu i-am batut nici un apropos si nu i-am mai facut nici o propunere de a ne vedea...daca nu o sun ma suna ea si imi reproseaza ca nu o sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

...Cat despre luat o hotarare...ce sa faca si ea...pe de o parte mai sufera dupa ex pe de alta, probabil ca nu ar vrea sa fie singura. Sa ia o hotarare...asta i-am zis si eu..ca raspuns mi-a cerut un pic de timp...au trecut insa aproape 2 luni de atunci...nedumerirea mea se leaga d efaptul ca nu imi dau seama cat timp poate sa dureze...motiv pt care am si apelat la forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Mi-a venit o idee - sa pornim de la telefoane- stabiliti ca ai voie s-o suni cand ai chef si ea are voie sa te sune cand are chef. Incearca, poate o sa devina situatia mai fireasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

auzi, da' de ce nu incerci si invers, spune-i ca ai si tu nevoie de o pauza, asa, cam de vreo luna de zile, timp in care sa nu te caute ea deloc, sa nu te sune, sa nu vorbiti pe mess, sa nu faceti nimic impreuna. Si vezi ce iese. poate ca stiindu-te mereu disponibil, la orice ora din zi sau noapte, nu apreciaza ce are. dupa ce te va pierde o perioada, s-ar putea sa priveasca relatia voastra cu alti ochi.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

De ajutat sa se hotarasca nu am cum, mi-am epuizat toate mijloacele de convingere decente,...nu pot sa apar nici in postura milogului , nici a sacaitorului, nici a celui care da ultimatumuri sau reproseaza incontinu ceva. In afara de rabdare si calm nu mai am alte arme, si astea sunt atat de greu de mentinut, dar ce nu te omoara (la figurat) te face mai puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

Adria...ea poate s ama sune cand vrea, iar eu pot (teoretic) sa o sun cand vreau (spun teoretic pt ca uneori aud la celalalt capat o voce si niste raspunsuri care imi taie apetitul pt comunicare)

Mikky...m-am gandit si eu la varianta asta, poate ca o voi aplica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

pork, fii barbat, ce Doamne?nu-i mai raspunde la tel, mess, etc.

Nu stiu carei femei ii plac barbatii fara verticalitate si constanta in demersuri, actiuni.
Daca stii ce vrei, ia pozitie!

Sincer, mie nu mi-ar placea sa vad ca unul se tine scai de mine cand eu ii spun sa ma lase in pace. Dar nici eu nu l-as mai contacta. Aici amandoi incalcati niste reguli, simple. Nu sunteti hotarati ce vreti.

Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

In primul rand ar trebui sa te gandesti bine daca ce simti pentru ea merita acest chin, daca crezi ca este femeia vietii tale si te vezi cu ea de acum inainte. Daca ajungi la aceasta concluzie, atunci fie astepti sa se hotarasca, pe principiul ca dupa lucrurile bune trebuie sa astepti, fie ii spui ca te simti rau in postura asta nesigura, ca viata ta nu e deloc linistita si nu mai poti continua asa, practic va chinuiti reciproc.
Daca nu simti chiar asa profund, poti sa-i spui la fel, ca situatia nu-ti convine, ca tii la ea dar nu o poti astepta o vesnicie, si ii spui ca in termen de x zile sa ia o decizie. Deci arunci mingea in curtea ei. Sigur, asa poti risca sa o pierzi, dar iti zic din experienta ca daca tu tot timpul lasi o poarta deschisa spre ea, si ea stie ca te gaseste oricand la dispozitie nu o forteaza nimic sa se hotarasca. Tocmai o atitudine mai ferma din partea ta ar putea-o determina.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Adria...ea poate s ama sune cand vrea, iar eu pot (teoretic) sa o sun cand vreau (spun teoretic pt ca uneori aud la celalalt capat o voce si niste raspunsuri care imi taie apetitul pt comunicare)

Si tu cum iti explici tie comportamentul ei? Impresia mea e ca tu crezi ca pisica e la ea, adica doar ea tb sa-si rezolve intr-un fel sau altul problemele. Omul e un animal social, nu se poate inchide singur intr-o camera, sta 4 luni si iesi vindecat de-acolo. Atata timp cat speri intr-o relatie cu ea, o iubesti, problema este a amandorura.
Spui ca auzi raspunsuri care-ti taie apetitul de comunicare. Dar de cele care iti cresc apetitul de comunicare auzi de la ea? Daca da, vezi ce anume o face sa-ti dea asemenea raspunsuri si evita-le pe celelalte. Apoi ar trebui sa va vedeti mai des, sa comunicati mai mult, sa va jucati mai mult. Cam asa e in viziunea mea vindecarea in doi. Si in plus sa nu ti-o mai inchipui asa cum era acum 9 ani. Ea s-a schimbat si tu te-ai schimbat
Ma opresc aici cu sfaturile, mi se pare ca deja-s caraghioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

Eu unul stiu ce vreau...ea e cea cu probleme. pot sa fac si treaba asta, sa nu mai raspund...din orgoliu...nu stiu insa daca e bine sa las orgoliul sa-mi dicteze actiunile. E dificil de spus ce inseamana " a fi barbat" in situatia de fata. Nu am sa o mai contactez eu, dar daca ma va contacta ea...trebuie sa fiu langa ea , sa o ajut. Daca pana la urma e sa pic de fraier, a mea sa fie paguba...

Mergi la inceput