VITILIGO (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Multumesc, si tie!(Si eu am o gramada de probleme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Intre timp am gasit Vitix dar am aflat ca nu este pe lista medicamentelor compensate.

Ma intereseaza daca a mai luat cineva Vitix pastile si ce efect a avut ? E toxic ? Din cate am vazut eu contine in mare vitamine si minerale si extract de pepene galben. Ma intreb daca merge si la un copil atat de mic.

Marinei au inceput sa ii apara pete noi la subrat, intre picioare si chiar pe pata initiala de pe burta. Cum arata petele noi care va apar ?

La Marina am observat ca pielea din jur pare sa se inchida la culoare, dupa care apare o pata inconjurata de o linie rosie, care linie rosie se estompeaza cu timpul, iar pata inconjurata de ea isi pierde pigmentatia. Asa se manifesta Vitiligo !?

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei


"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Sanziana, sincera sa fiu eu nu am putut sa iau Vitix tablete, nu prea stiu cun de se dau copiilor atat de mici, uniele persoane nu-l suporta,ma durea stomacul f tare chiar daca il luam in timpul mesei, are o gramada de "metale" in el,nu am reusit sa iau nici o cutie...Luasem de capul meu, stiam ca e antioxidant...Ai grija la rectiile fetei, dupa ce il ia, sa vezi daca o deranjeaza sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Uneori se manifesta si cu pete inchise in jur dar nu in toate cazurile, eu numai la un deget am avut asa...Altele nu am momentan stiu doar ca apar spontan, te trezesti intr-o dimineata ca mai ai una sau ca cele existente s-au intins ...


Articol- explicatii pt vitiligo

http://www.emcb.ro/article.php?story=2006052918121637&query=boli%2Bautoimune

Atentie la fenoli! gen vopsele de par si altele...in opiniile multor medici acestia provoaca sau agraveaza vizibil vitiligo!

Lista fenoli

http://en.wikipedia.org/wiki/Phenols

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia__ spune:

Salut fetele mele frumoase.
Cu toate problemele mele din ultima perioada, nu am lipsit deloc de la discutia voastra.Am citit mereu ce ati scris nou dar timpul si starea psihica nu ma ajuta sa raspund.
Acum in prag de sarbatori am dorit sa va urez si eu Sarbatori Fericite si Sanatate din belsug!
Sanatatea, ca asta e comoara omului, altceva nu ar trebui sa ne supere daca lipseste.Imi pare rau ca urmarindu`va mereu nu am gasit pe niciuna dintre voi, dragele mele, sa amintiti ca sunteti satisfacute de vre`un medicament folosit.Mereu asteptam sa scrie careva de ceva nou, ceva care intr`adevar sa fie incercat de una dintre voi si sa fie "leacul" mult asteptat.
Fetele care ma cunosc, cunosc si cazul meu, e de fapt cazul fiului meu care a fost pt o mare perioada "un laborator" pt tot ce auzeam ca e bun in cazul "Vitiligo".Acum s`a ales numai cu celulita care ma deranjeaza pe mine si pe el, copil de 10 ani fiind.Asta datorita a tot felul de medicamente, pe care am pus o gramada de bani si le aduceam din America.
Sincer, nu mai vreau nimic.Vreau sa`l pazeasca Dumnezeu sanatos si sa fie asta cea mai mare suferinta pe care sa o intampine.
Traiti`va viata uitand de acele pete.Fiti mandre de ceia ce sunteti si ce e de la Dumnezeu, e binevenit.Dumnezeu a ales ca voi sa fiti deosebiti, speciali in felul vostru.Spun asta din suflet de mama care a ajuns sa fie convinsa ca nu e o boala.E un semn. Sarbatori Fericite! un pupic special pt arinnaTu ai plecat, eu m`am intors in tara...asta e soarta.Scrie`mi cum esti mi`a fost dor de tine,iar pe mine ma scuzi, am trecut prin multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Sarbatori fericite! si tie magnolia.

Vroiam sa stiu daca ai incercat Novitilul pentru copilul tau si daca a dat vreun rezultat. La ce varsta i-a aparut ? In ce conditii ? Pe ce suprafata ?

Scuza-ma ca pun atatea intrebari dar sunt disperata. Fiicei mele i-a aparut inainte de 2 ani si dupa ce parea ca s-a stabilizat, acum i-au aparut pete noi, iar suprafata acoperita e imensa. Chiar nu mai stiu ce sa fac macar sa il stopez.

Multumesc.



Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei


"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Bine ai revenit, Magnolia!

Maine plecam din oras, de asemenea si de Anul Nou , sper ca dupa aceea sa putem comunica mai mult...te-ai intors definitiv in tara???Abia astept sa-mi povestesti...

Vreau sa va urez "Craciun fericit"! si un An Nou plin de bucurii , printre care una din cele mai mari - leacul acestei afectiuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia__ spune:

Bine v`am gasit.Craciunul a trecut, dar va urez La Multzi Ani Fericitzi!
Pt inceput te salut sanziana72 si ma scuzi ca nu am raspuns repede la mesajul tau, dar am fost ocupata ca ne`am mutat in acea perioada si pana am avut din nou net, a luat ceva timp.Am citit mesajele tale de la inceput si mi`a placut sa te cunosc.Sa`ti traiasca fetita scumpa si Dumnezeu sa ne salveze pe toti de acest chin.
Eu am intampinat problema asta cu fiul meu care are 10 ani acum.Pt prima data vad asa ceva, va rog sa ma credeti.Nici de auzit nu auzisem de asta.Dar mereu, nu stiu de ce aveam o frica de bolile de piele.Ziceam, orice boala se vindeca si nu lasa urme, poate lasa acolo unde nu vede ochiul uman, dar cu bolile de piele suferi dublu.De fapt aici se sufera o data dar adanc.Ca durere nu e, ci doar aspect.
A inceput asa, o alunita de pe gatul lui, brusc, poate nu brusc, dar cel putin am observat eu asa ,s`a decolorat putin, iar imprejurul ei, era un contur alb.Sincer mi`era frica de la inceput.am urmarit`o mereu, si cu timpul s`a decolorat definitiv, iar conturul alb, a crescut.Atunci l`am luat la medic si a fost diagnosticul de la inceput a fost Vitiligo.
Nu m`au speriat mi`au dat Vitix si au recomandat plaja in intervalele cunoscute pe zi si sa manance cat mai multe fructe si legume crude.Am facut analize de tot felul si nu a iesit nimic deosebit.Cineva mi`a recomandat alt medic la o Clinica recunoscuta aici si l`a vazut un medic specialist, sub o aparatura speciala cu raze laser si au mai gasit cateva pete mici, unde era el de fapt lovit, la genunchi si un cot.In locul unde a fost cicatricele, nu se pigmentase normal si luase si o forma mai rotunjita.Atunci, fara indoiala m`au asigurat ca e Vilitigo si a inceput si lupta mea cu "monstrul asta".
Am incercat prin internet sa ma informez cat pot si am cautat un raspuns cat de cat promitator.Culmea e ca nu te pune nimeni in panica niciodata, ma refer la medici.Orice site ai vizita, iti arata cum ca 99.999999...% din afectati se vindeca si nu conteaza varsta si nici nimic altceva.Dar dupa experienta am ajuns la concluzia ca INCA nu s`a gasit leacul...:(.
Deci am inceput cu gel unguient Vitix plus un medicament din plante de la Clinica recunoscuta aici.Asta a durat 1 an.Chin pur si simplu, dezbraca`l si expune`l la soare, e sau nu e soare , statea pe balcon pe o pernuta de multe ori in frig, si degeaba.Nu stiu ce era in acele capsule de plante ca copilul se tot ingrasa si trebuia luate mereu pe stomac plin.Cine stie ce contineau si alea.
Apoi singura dintr`un site pe net, am aflat de un medicament in America care a facut o revolutie in Vitiligo.E numit "Reculeour".
Un borcanel cu 100 capsule si unguient Vitix.Doar ca i`am oprit dupa un an, acele jelule din plante.Deci am inceput cu Reculeour si Vitix.Era al doilea an, cu Vitix, unguient.
Vreau sa va zic, ca degeaba.Ba intre timp, au aparut altele, micute.
Asa ca Novitil, nu am folosit si nici nu mai vreau sa aud de ceva nou.Am citit experientele celor de aici cu acel medicament,dar rezultate nu am vazut.
Am vb prea mult.Am grija de el acum , ma refer la un regim de mancare bogat in vitamine si acum l`am inscris pt sport ca a luat cateva kg bune numai cu celulita.
Va doresc SANATATE.Numai bine si La Multzi Ani!
arinna, te pup draga, da m`am stabilit in Buc.Mai vb sigur.Va pup.
ps.Pt sanziana72, ai grija de scumpica ta, e un "deochi".Asta zic eu.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Fetele nu mai zic nimic de melaoline ceva ? Ce rezultate mai aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ce stiti despre vitiligo si sarcina ? Am auzit ca se inrautateste ,se extinde dupa nastere .Aveti experienta in acest sens?


Mergi la inceput