Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, cerealele "grau cu miere" se dau de la 8 luni iar Daria are 8 luni fara 1 saptamana ....eu zic ca e OK!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joy04

neata.

CAMELIA DANIELA...si nu i-ai dat vreo doua, asa de control sotului????
cred ca nu-l mai primeam acasa.
chiar daca-i casa alor lui, ii inchideam usa in nas.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Joy, mama ce de peripetii ... offfff ! Pupici si sanatate maxima lui Vladone!
Asa mai imi face si mie Laurentiu - inchide cal-ul cand ii vine lui, fara sa intrebe!
Nu l-am inca pe sotul "in culpa", dar prevad ca data viitoare (daca va mai fi ... eu sper sa nu!) asta il paste cu sigurantza!

Dordia, bine ati revenit! Asteptam pozici!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Camelia- si io zic ca e ok, in Principiu. dar de ce nu incerci pentru inceput alea cu 7 cereale de care zicea Ripley. stiu mamici in parc care au dau si bebelacilor le-au placut mult.

Dordia- bine ai revenit! Asteptam poze si peripetii.

Roxi- mi-am printat carticica cu retete pe care mi-au dat-o mai demult. Arata toate suuuper. Numa timp si chef sa am de gatit pentru o bandita care nu papa decat daca vrea.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki, o sa incerc cele 7 cereale de la Milupa ... ai dreptate

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Cum dati painea bebeilor:mai mult coaja, sa roada?Cat e bucata de mare?Neagra sau alba?
N-am avut curaj nici biscuiti sa-i dau , ca a muscat o bucata mai mare si am crezut ca se inneaca, desi sunt biscuiti din cei ce se inmoaie repede.

Ieri noapte iar a cazut din pat, pe perne, ca avem experienta deja.

De ceva timp am probleme cu ochii,vad in ceata, o fi de la oboseala?Patiti si voi asa?

Ripley, si noi mai patim asa cateodata,seri la rand, dupa care ii trece.Nu stiu de la ce e.

Camelia, si Flavi se mai constipa,ultima data chiar nu stiu de la ce, ca 2 zile n-a prea mancat,mai mult a supt.

Dordia,

Joy, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.

Am reusit si noi sa avem o plimbare de 2 ore fara plinsete si smucituri!
I-am luat tricicleta si am avut un succes neasteptat cu ea. Mai mult,nu vroia sa se mai dea jos !
Acum sper sa o si tina...sau macar sa facem jumate plimbarea cu carutul si jumate cu tricicleta.

Camelia cerealele "griu cu miere" de la Nestle se pot da de la 8 luni.
Cele de la Bebelac parca ar fi din plastic..
Patriciei ii placeau dar i le-am scos eu.

M-ati speriat cu fazele cu bb-i dependenti pt ca trebuie sa merg la o nunta simbata si oricum aveam emotii mari.
Si la noi mai e o pb. ca Patricia deocamdata nici la tati(care vine doar simb si dum. ac) nu vrea sa stea.Si de bunicute...nici nu le prea tine minte.Eu vroiam sa o las cu prietena mea ca e mai obijnuita cu ea.

Camelia i-mi pare rau pt cazaturi.Noi nu le-am experimentat inca dar imi sta inima de cite ori "aud" la voi de o noua cazatura.

Roxana ai o fata dulceee !Si ce rizareata e,sa o maninci ,nu alta.

Monet ai niste printese !Cred ca esti tare mindra cu asa fetite.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori

edit ca acum am vazut postarea Cameliei.Dar eu ma apuc sa scriu un mesaj si-l trimit cind am timp !
SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello din nou!!

Roxi, asa-i, de la postarea ta m-am panicat, ca noi mai vrem un bb la anul si ma gandeam ca tre' sa ma intorc la servici. Alexia e o FRUMOASA, ti-am mai zis, de altfel:)

Gandacel, merci de info.

Sunt super OFTICATA. Am sunat la aia cu rezervarile pt hotel pt mare si mi-au spus ca e 10 mil de persoana sejurul. Cum drak au astia oferte la sfarsitul lui septembrie??? Is tampiti la cap, dracu' sa-i ia!!!!!

Tocmai am oprit focul la lasagna, sper sa fi iesit buna. Va dau de stire:)

Io ii mai dau coaja de paine neagra Mariei, asa mi-a spus dr si o molfaie cu ff mare placere. Daca pierde vreo bucatica o cauta nervoasa.

Joy, sanatate la bb, daca e sa fie vreo mamica incercata cu de toate pe-aici, apai cred ca tu esti aia.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Fetelor, eu am o problema cu Bogdan de vreo patru zile. O sa radeti de mine probabil dar, asa cum pana acum la o noua etapa el a facut ceva ce inca nu stiam ca asa e de fapt bine, ma gandesc ca si acum o fi la fel! Nu mai vrea sa manace fructele de dimineata. Deschide gurita asa, ca sa ma pacaleasca crede el... si nu ia mai nimic, ca nu lasa, adica deschide gura si le impinge de fapt cu limba. La fel cu iaurul de seara, pe care il hapaia ca un disperat! (Acum canta! Odata cu Julio Iglesias. Scuze de paranteza!)

ideea este: oare cu ce ii pot inlocui masa de fructe? NU de alta, dar si mie mi se pare putin aiurea sa-i dau ou la ora 14-14:30 cand mananca de pranz (asa mi-a zis dr.), in loc sa-i dau dimineata, cum mancam si noi (omleta, ce-i drept...). Ori cand mancam un sandwich, el sa manance doar fructe?! Azi i-am dat oul cu branzica, dupa care fructele pe care iar nu le-a vrut decat asa... cateva gurite mici. Apoi, cu iaurtul de seara, s-o fi plictisit, nu? Azi o sa incerc niste paste cu lapte si rezolv, sa vad cum vrea. Am inteles ca-i pot da si budinca la masa de seara. Ori ii mut fructele seara. Voi ce ziceti? Aveti idee cam cum trebuie sa arate meniul unui bebe de varsa alor nostri ori mai maricei putin?

Cat despre cat lapte bea Bogdan, bea cam 190-200 seara si cam 220 dimineata, din simplul motiv ca nu am cana mai mare!!! Tot zic ca o sa caut si uit cand ies afara. Dimineata ar mai vrea! Plange cand termina. Doar ca pana ii fac altul, deja a explorat doua camere si nu mai are chef. Insa doctora mi-a zis ca trebuie sa bea cam 200-230 ml de doua ori pe zi, dimineata si seara. Deci, nu te stresa, Noki nici tu. E in regula.

Cat despre discutiile despre CIC si bb2, eu am intrat in ceata si mai rau dupa mesajul tau, Roxisialexia.
- daca nasti al doilea copil vei beneficia de un al doilea CIC dupa ce se va termina primul
- Ai dreptul la 126 de zile, adica 84 inainte de nasterea lui bebe, si 42 de zile din ziua cand l-ai nascut
- Daca primul bebe a implinit 2 ani si inca nu ai nascut poti beneficia de acest concediu prenatal pana cand il nasti pe al doilea
Astea 126 de zile nu erau concediu de maternitate, platit de angajator?! Adica angajatorul va plati iar cele 126 de zile de concediu de maternitate, chiar daca nu ma intorc la serviciu?! Ori, mai mult, merge sa intri in concediu de maternitate inainte de CIC, chiar daca nu te intorci la serviciu dupa doua ani de CIC cu primul bebe?! Ori pari sa zici ca se cumuleaza CIC-urile, adica stau patru ani, chiar daca il nasc pe cel mic dupa un an si un pic de la intrarea in primul CIC? Cred ca tre' sa imi fac timp sa citesc legea ca lumea!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel- tocmai am cercetat cartea de bucate sa vaz ce pot sa-i mai fac Titilicei. Idei pentru masa de dupa-amiaza: orez cu lapte si gris cu lapte. Vreau sa le incerc dar mi-e cam frica - ca nu o sa pape. Noi papam bine iaurtul deocamdata.

Simona- super misto cu tricicleta. De unde ai luat-o, cu cat? Vrem poze! Io vreau sa-i iau dupa un an. Sarah e fana, cum vede copiii mai mari, da sa fuga spre ei. La fel si la role! Dar deocamdata mi se pare cam mica pentru tricicleta - mi-ar fi frica sa nu cada pe de ea! La cat e de habauca fii-mea...

Mara- ii dau si paine alba si paine neagra. Mama ii da paine neagra cand papa ea masa de seara in parc cu Sarah - mama are diabet si-si ia cu ea cina la pachetel- iar fii-mea - magarescu!!!- cerseste paine, de zici ca nu-i dau altceva sa pape acasa! Deh, asa-i cu plozii, tot ce e la altii e mai bun. Io acasa nu prea cumpar paine neagra, daca iau e de-aia cu semintze. Ii dau cate un colt mai mare si tot molfaie la el, in inmoaie si rupe din el firmituri. Pana il papa aproape pe tot. Si cum ziceau si fetele, doamne fereste sa i-l iau!

Edit: Ioana- hmmm..ai dreptate, cam scump pentru final de sezon in care mai e vremea proasta...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,eu ii fac pilaf lui Orlando ,e aproape gata ,am pus si un pic de ulei si un pic de sare ,are ceva ,voi puneti??
Gandacel ,al meu bb nu maninca fructe de cind il am ,deci eu la 11:00 tot lapte-i dau ,avem doar 2 mese diversificate ,mai nou (o sa rideti) ,ii dau suc de portocale ,mar ,morcov su seringa ,ca altfel nu-l vrea deloc si mai are si el nevoie de niste vitamine ,azi i-am dat 30 ml mar cu morcov .In rest papa orice numai fructe nu!
Joy ,sanatate multa lui Vladutz!
Dordia ,bine ati revenit !!
Simona,sper sa n-ai probleme cu Patricia simbata ,al meu slava Domnului sta cu oricine ,pot sa plec daca am treaba ,vreo petrecere ,se bucura foarte tare cind revin dar nu plinge dupa mine!
Camelia ,eu am ramas la cereale de orez ,as vrea sa incerc si altele dar sa le pun in lapte ,ca fructe nu papa ,iar cele cu lapte noi nu avem voie!
Noki ,tu cerealele (alea 7) le pui in lapte ??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput