Clipe din trairile sufletelor noastre...(9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Buna dimineatza!
V-am facut cafeaua,acum fug la datorie(cum or avea unii numai drepturi si datorii nu? As da orice sa stiu cum fac...)

Alma,pai musai ne vom mai vedea,asa cum s-a intimplat si de data asta.

Miha,chiar! Nici o veste?

O zi buna si o saptamana asemenea!
Inclusiv marilor absenti!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna dimineataaaaaaaaa!!!

Asaaaa... fetelor in primul rand multumesc pt aprecieri si va spun cu mana pe inima ca-mi sunteti drage, asa cum ziceam, pozele astea-s doar niste repere nu prea in favoarea voastra, in realitate sunteti niste dragute!!
Eu care ma asteptam sa vina o Brenda serioasa cu voce grava si severa, eventual si cu aratatoru' intins a sfaturi de viata asa, ia uite ce tipa super e!! Eu chiar ma mir cum de esti singura, ca nici la cafea nu te lasa privirile iscoditoare ale barbatilor (asta ca sa zic din "casa" )
Alma, ce sa zic, eu vesnic o sa fiu un copil, mai ales ca ma tin copiii asa, poate de-aia nici nu m-a luat vreun mascul in serios ... hehehe... nu ca mi-ar pasa! (prietenii stiu de ce ) Da' stii care e culmea? Ca si tu pari un copil, suav si care are nevoie de protectie, eu mi te imaginam mai sobra asa, mai tacuta nu stiu de ce! Da' bine ca m-am inselat, e mai super sa nu ai asteptari si sa fie mult depasite de realitate!
She, tu parca semeni cu cineva cunoscut si nu stiu cu cine, da' poate e doar senzatia aia ca stii pe cineva de-o viata, mai ales cand e vorba de persoane comunicative si deschise.
Una peste alta, eu sper sa mai putem iesi asa la un pahar de vorba, acum cat e frumos afara!

Si da, am si vesti bune!!!!
Am fost ieri, am vorbit si de pe 1 August sunt oficial angajata... cu carte de munca si 20 de salariati in subordine, de fapt doar 16 pt ca 4 sunt in concediu de crestere copii. O sa merg saptamana asta sa cunosc personalul, sa-mi iau in primire postul, deci un fel de perioada de proba de 2 saptamani.
Oricum raman datoare cu ce-o fi, fac cinste ca-s fericitaaaaaaa!!!!


Altfel toate bune, am ajuns si la biserica ieri, cea mica a stat in brate la toata lumea si in toiul muzicii a si adormit, cea mare imi mai arunca din cand in cand o fata somnoroasa pt ca noaptea a stat sa vada nu stiu ce filme... dar a fost placut! M-am simtit "acasa" daca ma-ntelegeti, linistita si multumita sufleteste!

Va pupic pe toate si va doresc o zi super!!



http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551495382&security=QBXWWP

Mihaela, Denisa(3.01.1992) si Thea (2.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danim spune:

Neatza :)

Sper sa avetzi o zi buna in continuare (aci sunt 40 de grade asa ca azi o sa maninc inghetzata toata ziua :) )

Miha, Felicitari !!!! si de la mine si sa auzin numai lucruri bune in continuare.

Breanda, la anu' ma bag si eu ca atunci o sa vin in tzara. Mai e valabila invitatzia atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Danim,cum sa nu fie? Pt.prieteni e valabila oricind,te asteptam cu drag,totul e sa vii!

Miha,bem pt.chestia asta musai! Ma bucur mult pt.tine.Sa dea Domnul sa fie de bun augur! Hai,poate ne vedem si cu mitzele in parc intr-un week-end,ce zici?

Am vorbit si cu Ioana,care asteapta s-o sunam data viitoare....

She......cum e? Faci fatza?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Of, fetelor, la noi iar a fost circ aseara. A venit beat acasa, s-a enervat, abia am reusit sa ies din casa si sa fug la mama (ea sta pe aceasi scara cu noi). Pana pe la 23.30 tot urla si facea scandal, iar eu imi linisteam copiii si incercam sa-i adorm. Nu stiu ce vina avem ca trebuie sa trecem prin asa ceva. N-am putut dormi noaptea, pt. ca amandoi pitici erau foarte agitati:( Abia spre dimineata i-am auzit ca in sfarsit dorm si ei mai bine si nu se mai agita in somn.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Gabi,tare urit!
Imi imaginez prin ce treci,am trecut si eu prin scandaluri de genul asta,insa din pacate eu nu aveam unde sa fug."Norocul" meu ca nu ma batea,ca asta mi-ar mai fi lipsit,dar scandalurile erau in floare si erau urite rau.
Trebuie sa fii tare si sa incerci sa feresti copiii cit mai mult de circoteca asta,ca urmarile grave vor fi pt.ei.Stiu ca e greu,e infiorator de greu,dar alta solutie nu exista.
Dupa divort ce urmeaza? Va trebui sa faci partajul?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Mihaela, felicitari! Vei fi o sefa de treaba, stiu eu...

Din pacate, cand se simt incoltiti, unii barbati asa reactioneaza, Gabi. Mai ales cand sunt si ajutati de Bachus. Imi pare rau ca tu si copiii trebuie sa treceti prin asa ceva, veti mai avea ceva de tras pana va veti linisti. Iti doresc sa se termine cat mai repede!

Brenda, n-am fost pe faza dimineata, iar la 3 ma duc la sala. Poate vorbim intre timp, daca nu, pe seara.

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danim spune:

Gabi, si eu iti doresc sa se termine cit mai repede pen'ca nimeni si mai ales copiii nu trebuie sa treaca prin asta.

Eu sunt la a 3a cafea deja, ca azi noapte m-a tinut fii-mea treaza (am facut ture intre camera ei si a mea pina la 4 dimineatza cind in sfirsit s-a hotarit sa doarma cu mine - ca pina atunci a fost: vreau la mine, vreau la tine...). a cazut aseara si s-a lovit la mina (nu grav - dar s-a speriat mai mult). dupa ce i-am pun un bandaid s-a linistit si a zis ca n-o mai doare.
In afara de asta, ieri m-am dus la gym ca am zis ca tre sa fac si eu ceva pentru mine si azi abia ma misc. ca de.... mi-a trebuit sa fac exercitzii :)

In rest.... azi se poate respira afara, ca ieri la 40 si ceva de grade era mai rau ca in sauna.

io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

"Într-o zi, m-am plâns sotului meu de o persoană cicălitoare. Genul de persoană care, inconstient, tinde să-i teleghideze tot timpul pe ceilalti. Dacă s-ar trezi o clipă din somnambulism, ar întelege că în jurul ei trăiesc oameni înzestrati cu ratiune, cu instincte de supravietuire dezvoltate, cu bun-simt si inteligentă practică. Ar întelege, poate, că este de-ajuns să facă ea însăsi ceea ce are de făcut, lăsându-i pe ceilalti să facă lucrurile după mintea lor. Si-ar face ei însăsi o surpriză plăcută. Sotul meu m-a ascultat cu atentie, a zâmbit si m-a întrebat senin: "Da, si?". În glumă, i-am spus că o săptămână întreagă am să-l cicălesc, si nu în privinta acelor lucruri care nu-l afectează, ci dimpotrivă. Să vadă cum e! A zâmbit si mai larg, replicând: "Draga mea, esti liberă să încerci. Eu o să mă amuz de tine o săptămână întreagă, iar tu o să te alegi cu un obicei urât". L-am privit uluită. Fără să vrea, în momentul acela mi-a dat o lectie de viată extraordinară, m-a ajutat să înteleg, într-un mod vindecător, atitudinea gresită pe care o am fată de anumiti oameni si fată de anumite situatii. Mai mult decât atât, mi-a demonstrat un lucru care începea să se clatine în sinea mea, din cauza celor multi care cred că lectiile de viată trebuie date si primite cu duritate, cu chin, tăind în carne vie, si anume că azi, la mai bine de 150 de ani de la inventarea anestezicului, este aproape o crimă să "amputezi" partea bolnavă din sufletele celorlalti supunându-i la suferintă. Abia acum înteleg că cei care fac asta sunt ei însisi niste oameni bolnavi si chinuiti, care nu cunosc puterea vindecătoare a iubirii si a vorbei dulci. Un lucru e sigur pentru mine de-acum înainte: n-o să mai plătesc nimănui cu aceeasi monedă, crezând că am să-l învăt minte. Si nici n-am să mă mai supăr pe cei care mă critică sau mă tratează prost. Adevărat este că "numai prostii se supără"."

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Danim,mai lasa cafelele,ca nu-s sanatoase in numar mare.Dragutza aia mica.Am avut si eu citeva faze din astea cind era Diana mai mica...
Mey,dar ce calduri aveti acolo,noi am mai scapat putin,desi e o umezeala si o innabuseala care nu prea te lasa sa respiri...

Am vorbit cu Cati,e super incintata de cazare si masa,se plingea ca e cam innorat si le cam joaca soarele feste,dar in rest totul e ok.
Vazuse ea un grup de sportivi intr-o zi,dar.....cica erau ocupati...

Alma,sa te tii de sport,ca-i tare bine! Si Danim la fel! O sa vedeti! Vreau si eu sa ma apuc cit de curind(sper sa si reusesc)

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput