Ora (H)ot...GELOZIA!

Ora (H)ot...GELOZIA! | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Doamnelor, domnisoarelor si HMMM domnilorOra (H)ot continua...cu un nou subiect-gelozia.

Am sa incep primul scurt de tot declarandu-va ca sunt un tip gelos si poate ca posesiv...

Am aruncat manusa!.

Marius

Va astept cu intrebari si/sau nedumeriri, daca doritzi experiente, sfaturi sau orice considerati ca prinde bine de stiut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bravo sä te iei de mânä cu Ionu
o bilä neagrä pt voi
päpä

Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana nitoi spune:

la noi chestiunea asta e foarte bine inteleasa de sotul meu si mai putin de mine. asa cred. ce inseamna asta? el, daca un alt barbat imi arunca priviri sau mergem la o petrecere si dansez cu un alt mascul, nu incepe sa fie torturat de intrebari de genul, daca imi place de respectivul, sau daca acela e mai "tare" decat el; nu, e cat se poate de detasat si dupa cum mi-a spus cand discutam pe tema asta, nu are de ce sa-i fie teama pt ca increderea pe care o are in mine este fara margini si atata timp cat dispune de asta nu ii e teama de nimic. mi se pare extraordinar sa-ti poti controla instinctul acesta atat de bine , atat de usor. cu mine lucrurile stau altfel. daca vad o femeie ca ii face curte in mod deschis, iau foc instant. dispun si eu de aceeasi incredere, dar undeve la un anumit moment, ceva o ia razna, si nu pot sa controlez starea. stiu prea bine ca ce e intre noi e ceva extrem de special si nimic nu poate face ca asta sa se surpe si totusi sunt geloasa!!!!!! cum va explicati???
cel putin acum dupa patru ani de cand suntem impreuna, m-am mai domolit, dar la inceput eram "ciudata" rau. am discutat mult si asa cum v-am mai spus, sunt un dram mai inteleapta, si totusi....

multumesc pt ascultare si astept comentarii,

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Imi doresc ca sotul meu sa fie un pic-un pic, doar un pic gelos! Dar nu e.... Oare de ce?
Eu?..... cateodata..... depinde de cat de mult lauda sotul meu o "pitzipoanca" sau alta!

Lidia
Este imposibil sa-i multumesti pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

L-am fumat si p-asta!..Ce tare sunt!Subiectu e pe-atit de vechi pe-atit de ...fara fund si poate-poate...adica sigur am ceva de spus.Din pacate-am descoperit subiectul muuult prea tirziu ca sa mai pot sa ma "bat"cu el,asa ca las pe miine,cind vin de la ...alunis.Multi pupici veveritzesti tuturor si-o zi buna in padure!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Doamne, as putea vorbi despre suferintele pe care mi le-a provocat gelozia fostului meu sot ore in sir.
Cum credeti ca ma simteam eu atunci cand veneam de la serviciu, cu sacosele pline si cu copilul de mana, iar el se uita la ceas si ma intreba unde am intarziat 1/2 de ora sau o ora?
Sau atunci cand mai povesteam de pe la serviciu intamplari cu si despre colegi? Ma intrerupea, la un moment dat, spunand:"sigur ti s-au aprins calcaiele dupa vreunul de pe-acolo!" Sincera sa fiu, ramaneam interzisa. De unde pana unde ajunsese la concluzia asta?
In alta ordine de idei, nu prea aveam prieteni pentru ca, spunea el: "sa ies cu tine ca sa-ti faca altii curte?" Nu mi s-a intamplat niciodata lucrul acesta, nu sunt o frumusete (ajunsesem chiar sa fiu complexata de faptul ca sunt urata, pentru ca asa ma facea el sa ma simt), insa un zambet schitat la o gluma facuta de un alt barbat sau o discutie serioasa pe diferite teme i se pareau catastrofe si ma eticheta fara sa clipeasca: "esti o ***** nenorocita!"
Nu pot sa spun ca eu nu eram geloasa, un pic de gelozie e normala intre doi oameni care se iubesc, insa de aici pana la a-ti face viata amara, e cale lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Sotul meu nu este gelos deloc, cel putin nu arata ca ar fi, pe mine ma incerca inainte cu ceva timp un pic gelozia, dar acum sunt sigura pe iubirea lui si nu mai sunt geloasa!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Unii spun ca daca nu exista gelozie nu exista iubire.Eu nu sunt de acord.Pentru mine gelozia inseamna lipsa de incredere in partener. Nu am fost si nu sunt geloasa. Nu as mai putea sta cu o persoana geloasa.Am trait o astfel de experienta si ajunsesem sa-mi fie groaza sa intarzii acasa,pentru ca intrebarea era aceeasi:"Unde ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Marius,
eu zic ca semeni cu sotul meu. Gelos si posesiv. Nu in genul descris de Alma dar uneori mai are excese chestia asta e sacaitoare. Poate si pentru faptul ca eu nu o am deloc si am o incredere oarba in el. Si mi-e putintel cam greu sa inteleg de ce nevasta nu are voie sa spuna bancuri cu un tip si sa rada. In momentele in care isi manifesta gelozia (sunt rare e drept) ma simt ultimul om de pe pamant, simt ca in ochii lui nu's decat o femeie usoara sau ce-si inchipuie el.
Oricum ideea e ca iubindu-ne tare incerc pe cat posibil sa-l fac sa inteleaga de sentimentele mele pt el si el la randul lui isi controleaza pornirile pt ca a cam vazut la ce se poate ajunge dintr-o idiotenie de asta.
Eu zic ca noi am reusit in problema asta mai ales tinand cont ca el e marinar si e 6 luni departe, aceleasi 6 luni in care eu sunt singura acasa.
Mai, de ce radeti?

Pupici
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

  • Gelozia este sau nu este suportabila?
  • De ce sunt gelos(-oasa)?
  • Am dreptul sa fiu gelos (-oasa)?
  • De ce eu am dreptul si el(ea) nu?
  • Gelozia este o manifestarea a iubirii sau a nesigurantei?
  • Cum ma pot controla?
  • Gelozia intre psihoza si realitate.
  • Inchipuirea imbolnaveste.
  • Provocarea partenerului(-rei) intre riscul geloziei sau alungarea monotoniei?


Doamnelor, domnisoarelor caci domni se pare nu avem....aveti cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mai Marius,mai!Dar parca tu erai cel ce raspundea la intrebari...Sau am gresit eu forumul??[:P]Ne-ai sucit si invirtit ca sa obti ce vrei tu!No way!!!
Din pacate iar sunt in criza de timp dar o sa incerc...putin!
La prima intrebare ti-as raspunde:DA!este suportabila,in limitele bunului simt si pina nu trece pe fagasul ridicolului si-al obsesiei.De exemplu cum e sotul meu:il mai apuca gelozia uneori cind ma vede ca ma hlizesc pe net cu altii,dar tace milc;eu tre' sa fiu cea care isi da seama ca-l inteapa si sa-l trag de limba sa aflu de la ce "s-a luat",dupa care stau si-i explic ca la copii ce si cum si de ce si cind si cum ...si-am incheiat subiectul! Oricum cu timpul,indoielile lui s-au imputinat simtitor...Asta inseamna ca sunt comvingatoare!?!?
Cu mine-i mai nasol daca ma apuca!...Dar asta-i alta poveste..."Va urma!"

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput