FIV 72

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

MRL-Da si mie mi-a zis asistenta sa-mi iau seringi cu ace detasabile ca sa fie mai usor cu serul.Cand o sa-ti faci injectia sa faci urmatorii pasi:
- tine seringa la 40 de grade
- dupa ce bagi acul trage un pic din seringa sa nu iasa sange; daca iese atunci ai nimerit un vas de sange si nu e bine.Trebuie sa scoti acul si sa faci alta gaurica .Stiu e incomod dar mie asa mi-au zis sa fac.Deocamdata nu am nimerit nici un vas.Tu cand incepi injectiile si cand faci ET?
Eu am inceput Dipherelinul in ziua 23 a CM.Asta e protocol lung?
Multumesc ca mi-ai explicat mai in detaliu cu dipherelinul.Nu mi s-a spus si pe prospect nu e scris.Unde faci FIV-ul?
CURAJ la injectii.E foarte simplu.Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am avut o tentativa de FIV in decembrie 2005. Luam dupherelinul la 9 dimineata iar puregonul la 11 dimineata. Pentru dipherelinul mi-am stabilit eu ora, iar pt. puregon medicul. Mi-a zis ca vrea sa faca monitorizarile din timpul stimularii inaininte de a face injectia pentru ziua respectiva sa poata stabili doza in functie de ce vede la eko (numarul si marimea foliculilor). Acum voi intreba daca pot sa mi le fac la aceeasi ora. Ar fi mai usor. Oricum voi fi intepata in doua locuri diferite ale corpului.
In legatura cu dipherilinul eu stiu ca inhiba ovarele pentru ca atunci cand se stimuleaza, productia sa fie cea mai buna. Dipherilinul te baga intr-o asa zisa menopauza. Pe mine ma tot intreba medicul daca am bufeuri de caldura caci atunici isi face efectul inhibarea.
Pauza intre 2 Fiv depinde de recomandarea medicului. Mie mi-a zis 3-4 luni si uite ca la mai putin de 5 luni incep din nou tratamentul.


Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Puriamy, esti curajoasa. Sa fie cu noroc. Eu mi-am zis ca las asistentele sa-si faca meseria . Eu stiu ca sub actiunea pregnylului ovocitele se pregatesc pentru recoltare atunci cand sunt foliculii maturi.

ZoRi, bine ai venit la . Toate fetele de aici sunt , si sper sa stai cat mai putin sa treci repede la .

Cristinici, Meda, Edyna, multumim

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Gata, mi-a venit. Astazi la ora 2 cand am ajuns acasa am avut doar o pata putin maronie si atat pana acum cand mi-au aparut petele roze. Acum cand consider ca mi-a venit cm-ul? Cum numar orele? Ora 2 sau ora 19? Maine in jurul orei 10 - 11 o sa ajung la spital sa imi iau injectiile. Asa ca de maine intru in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MRL sa fie intr-un ceas bun.


Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Meda, Puiramy, multumesc!


Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor, pe pagina2, se poate... repede pe pagina1.Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, azi nu da nimeni nici-un semn?
Mi-e dor de voi!

Eu raportez: azi, prima injectie cu decapeptyl ; in brat , dar maine schimb policlinica, merg unde mi-a zis Meda si sper sa vad si eu cum se fac in burtica. Duminica vreau sa le fac singura inainte de a pleca la drum.
Gata,a m pornit la drum pe bune! ne-am facut cruce si eu si al meu, am zis Doamne ajuta! si de-acuma, speram sa ne vedem parinti peste vreo 9 luni !



Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, astazi intre orele 16-17 o sa fac prima injectie de Diphereline. Prima o fac la spital (o sa ii cer asistentei sa ma lase pe mine sa o fac si sa ma urmareasca) iar restul singurica sub stricta supraveghere a sotului (daca nu lesina intre timp). Oricum astazi o sa plec din Bucuresti pana duminica sau luni. merg la distractie si odihna. Tot astazi mi-am luat de la farmacie Elevit si am si inceput sa le iau.
Mi-am luat 21 de fiole de Dipherelin. Asistenta mi-a spus ca protocolul este nici scurt dar nici lung, adica nici cal nici magar -un asin.
andicule, astazi am pornit amandoua. sa fie intr-un ceas bun.
puiramy, sarumana mult pt indicatii. Chestia cu vasul de sange habar nu aveam. Et inca nu stiu cand o sa il fac, o sa aflu ceva informatii in privinta asta dupa cele 10 zile de Dipherelin. Pe 15 ma duc la prima eco. Eu fac FIV-ul la Giulesti cu prof. Marinescu. Daca am inteles bine parca si tu tot la Giulesti faci FIV-ul, dar nu mai retin la ce dr. Cred ca tu faci protocolul lung, dar vad ca si la mine protocolul este mijlociu (nici scurt, nici lung). Astazi mi-am mai luat de la farmacie niste ace separate ca sa pot transfera serul in fiola cu pulbere, apoi in seringa micuta. Dupa aceea am sa folosesc acul mic. Trebuie sa am curaj sa mi le fac singurica.
Moniland, dulce. cand o sa faci prima injectie?
Fetelor sa avem mult noroc pe acest drum. Trebuie sa facem gemeni. Nu ne lasam. Echipa asta este numai de gemeni.
va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

MRL, sa fie intr-un ceas bun! succes dupa-amiaza la injectie si petrecere frumoasa in week-end!

Eu astept sa-mi confirme Bety ca are gemeni! n-am ratat nimic, nu?
Succes si celorlalte fete care abia au inceput tratamentul sau urmeaza sa-l inceapa!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput