Perle d`ale socrilor (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

am uitat sa povestesc ceva haios.
Anul trecut ne intalnim cu socrii la mare(venisera 2 zile).Intalnirea are loc pe plaja.
La un momentdat, incercand sa-si gaseasca parintii in multime, al meu se face galben, verde, mov etc .Ce mai toate culorile posibile, mai putin cea normala.Ii urmaresc privirea si ce mi-e dat sa vad?Soacra-mea topless si in tanga.Mentionez ca are 1.75 inaltime, dar si 90 kg si 55 ani.Si mandra-n toate cele face o pirueta in fata noastra si ma intreaba:iti place?Oare cat de diplomat sa fii ssau cat de bine sa poti juca teatru la faza asta?Si raspuns si eu ca pt tanga si topless cred ca trebuie sa ai un corp perfect.
A doua zi am aflat de la sot interpretarea raspunsului meu:ai vazut edi ce geloasa e nevasta-ta pe mine?
Si acum raman fara cuvinte.
Apropos, acus e la mare socrela.Ce surpize o mai fi avut al meu socru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Eu am o soacra superdraguta, i-mi creste copilul (la modul cum vreau eu) comunicam foarte bine si daca are opinii personale le tine pentru ea. I-i mai cer sfatul si eu din cind in cind si-mi spune atunci parerea ei dar nu sint probleme. Sta cam la 15 min de mine dar nu vine decit invitata, eu i-i duc copilul Duminica seara si-l iau Vineri,bineinteles ca in cursul saptaminii trec mereu pe la ea sa-mi vad copilul si ma simt ca la maica-mea.
Oricum ce voiam eu sa va spun e ca de o ora incoace am rasfoit DC-ul ca stiam eu ca am citit ceva mai de mult legat de subiect si am lesinat de ris. Dau un copy paste asa pentru sugestie .
Mesajul a fost postat de Andrada (mi-a trebuit mult pina sa-mi revin din ris, credea sotul ca ma sufoc).
Problema o reprezinta o soacra si o bunica (mama soacrei)

Psihologic vorbind exista fireste o explicatie pentru modul in care doamnele respective se poarta cu tine si ar mai exista probabil si moduri subtile, diplomatice, sa le complesesti cu dragoste...etc in care ai putea rezolva situatia. Dar uite cum iti propun eu s-o rezolvi.

Daca fumezi ar fi si mai bine. Deci data viitoare cind te suna le intrebi calm dar sigura pe tine daca chiar vor sa veniti ca ai o supriza pentru ele. Daca insista sa veniti atunci e musai sa le tratezi in modul urmator.
Intri in casa incaltata (eventual calci mai intii in ceva noroi pe strada, KK de ciine e si mai bine si probabil si mai la indemina). Iti aprinzi un tigaroi, te duci in "camera cu gutui" ( a mai buna camera din casa), iti stergi pantofii pe persane, te azvirli pe canapea si le raspunzi pe rind, cu voce linistita si fara manie:
1)Daca te acuza ca esti curva: le raspunzi ca tu nu te-ai cataloga asa ptr ca prostituatele primesc bani, iar tu o faci din pura placere cu juma de cartier.
2) Daca iti spun ca esti grasa (deformata..etc) le spui zimbind ca tu crezi ca asta te ajuta sa ai un pumn tare sa trosnesti pe cine iti place si cind iti place (mentionezi ca nu stii nici tu cind te apuca, si iti zboara citeodata pumnul la draci chiar in fata partenerei intre ochi, fara voia ta).
3) Daca iti spun ca l-ai vrajit pe sotz, le spui ca tu stii sigur ca baba omida la care te duci regulat joia la 6 stie niste vraji de bunici/soacre, si ajunge sa le strecori ceva in mincare (precizeaza ca esti tare iute de mina nici n-o sa observe cind le pui in fasole)
4) Daca zice ca esti proasta..etc, le spui: ba tu! ba tu!
5) La urmatoarele injurii clipesti plictisita si iti sufli nasul si le spui ca au imbatrinit de tot daca cu doar atitea vin la tine.
6) La sfirsit scoti tubul de extraveral si le intinzi cite o pastila (le spui ca ai observat ca nu stau bine cu inima si la virsta lor n-ar trebui sa faca excese, nici macar ca sa te injure)

Pe scurt nu le lasa sa te victimizeze si da-le o portie din tratamentul la care te supun ele pe tine. Nu-ti macina ani din viata cu vorbe pe care ar trebui sa le spui dar n-ai curajul, cu gesturi pe care le-ai face daca ai fi altfel. Daca te ajuta si ca sa nu te intimideze zgripturoaicele americanii zic sa ti le imaginezi in izmene.
Succes!!
A


Liliana si Dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Salut fetelor. Desi intru pe forum in fiecare zi nu prea am timp sa si scriu, dar subiectul asta e intradevar f interesant. Socri mei sunt niste oameni foarte ciudati si nu prea avem relatii de nici un fel. Perle... mi-ar trebui ani sa scriu cam tot ce mi-au facut. (11 ani de cant ne cunoastem, dar am trecut cu vederea de fiecare data si nu am facut bine. Singura mea consolare este ca sotul meu nu pleaca urechea la ce spun ei si nu avem discutii din cauza lor. Din contra el ii judeca mai tare ca mine. Dar sa va spun si eu cea mnai tare faza pe care mi-a facut-o soacra mea draga: sotul meu a fost plecat din tara acum 7 ani pentru 2-3 saptamani la cineva si normal cand s-a intors s-a gandit sa-i faca sotiei lui (adica mie) un cadou. Mi-a adus un parfum ,nu-mi amintesc ce marca era, pe care mi l-a dat intr-o sambata cand plecam la nunta surorii lui. Incantata l-am folosit si normal l-am lasat acasa (la socrii, pr. ca acolo eram)cu gandul ca-l iau a doua zi.... dar surpriza a doua zi nu mai era. Iar scumpa mea soacra a preferat sa-si acuze sora, alt copil si invitatii care mai erau acolo de furt in loc sa recunoasca ca a fost invidioasa si l-a luat ea. Sotul meu a facut un mare scandal ... dar la ea nu ne-am gandit niciodata. La cateva luni eram in vizita la ei si-mi trebuia cava din dormitorul socrilor, m-am dus si in dulap am gasit ... parfumul meu. Va imaginati ca mi-a picat fata, l-am chemat si pe sotul meu care nu a scos nici macar un sunet ... de rusine.
De ziua mea, care a fost la cateva zile dupa ce am gasit parfumul, sotul meu in prezenta socrilor mei scoate o cutie frumos aranjata, mi-o da si-mi zice: Ti-am luat iubit-o de ziua ta un parfum exact ca cel care ti-a fost furat de o persoana lipsita de orice scrupule si de o mare nesimtire, nu stiu ... sa fi fost matusa, fratele... cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Acum pe mine nu ma prea supara socra, pt ca o vad foarte rar, nu de alta!

Da tot mai scapa: mi-am luat niste sandalute dragute de la Leonardo si si-a cumparat si ea unele identice.

Nu-s de ce da mi se pare cam de prost gust.

si....daca tot m-am pornit: i-am luat din concediu un colier de cihlimbar. Nu i-a placut: sunt prea mici margelele, e prea scurt, prea...
Si nu l-a purtat niciodata, asa ca sotul l-a luat inapoi si eu il purtam cate odata.
Fetelor: l-a luat inapoi!!!!
Da tot nu-l poarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by cristiama

Acum pe mine nu ma prea supara socra, pt ca o vad foarte rar, nu de alta!

si....daca tot m-am pornit: i-am luat din concediu un colier de cihlimbar. Nu i-a placut: sunt prea mici margelele, e prea scurt, prea...
Si nu l-a purtat niciodata, asa ca sotul l-a luat inapoi si eu il purtam cate odata.
Fetelor: l-a luat inapoi!!!!
Da tot nu-l poarta.

cristiama



Nu te supara, dar mi mi s-a parut de "prost gust" ca i-ati luat un cadou si apoi l-ati luat inapoi, "ca nu-l purta"...




"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

A mea soacra e preocupata de lungimea fustelor mele (i-a cazut fata cand am aparut prima oara in casa ei intr-o fusta pana la fund, mi-a zis "du-te si schimba-te, fa-te lejera"). Acum nu mai port atat de scurt (de, am "imbatranit"), dar tot pana deasupra genunchiului. Insa tot i se par scurte fustele mele, ma tot intreaba de ce nu port mai lung (adica asa ca ea, da nu-si da seama ca intre noi e o diferenta de vreo 25 de ani, diferenta de kilograme si de conformatie). De curand mi-a facut cadou o rochie laaaaarga si lunga pana la glezne, abia mi se vad pantofii si insista sa ies pe strada in aceasta rochie ce seamana mai degraba cu o camasa de noapte si in care imi sta oribil. Numai ca eu o s-o tai, o s-o scurtez deasupra genunchilor si-i fac o vizita imbracata asa. Abia astept sa-i vad mutra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:



cre' ca avem aceeasi soacra... merge la juma de pas in spatele meu ca e fusta mea prea scurta si sa nu vada vecinii fundul lu' nora-sa - am intrebat-o de ce, popoul ei mai cade pe trotuar din cind in cind?!

ca al meu nu...sta la locu' lui... deci n-are cum "sa se vada"....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Soacra-mea nu se spala pe maini ( e indianca si toata india nu se spala pe maini, doar cei ajunsi prin strainezia )
merge in oras la cumparaturi, cand se intoarce intra in bucatarie si isi baga mana in punga cu orez.
O rog sa se spele pe maini ca e murdara din oras.
Raspunsul ,un plescait iritat urmat de replica - noi spalam orezul inainte de a-l pune la fiert. dupa aia pleaca in living si pe drum imi spune. " de 35 de ani gatesc" . de parca spalatul pe maini nu e necesar la cele cu experienta in bucatarie
a da si inca ceva face pisu la dus . o data la 2 zile spal baia complet cu detergent dupa aia o " imbrac" in clor si tot nu e suficient. Baia mea care inainte mirosea a flori acum are un damf discret de toaleta publica.


Aaa si mananca cu mana ( nespalata ) dupa aia merg sa se clateasca pe maini , fara sapun si dupa aia lasa urme galbene si unsuroase pe prosoapele mele albe. Prosopul meu e ascuns bine in dulap ca nu cumva sa-l foloseasca minunatii. chiuveta din baie e cu urme de mancare. o curat de 2-3 ori pe zi si tot reusesc sa o murdareasca. cand fac curatenia " generala " in baie, pe langa robinet cand dau cu apa rasar boabe de linte sau frunze de coriandru , depinde ce au avut pe mana cand au deschis robinetul .
Ne-au facut bucuria sa vina pt o vizita scurta de 3 luni

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Michelle,ce pot sa-ti spun?
sa te tii tare astea 3 luni.
soacra-mea a venit joi ,dar spre norocul meu maine o ducem acasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mey, dana banana, nu mi-ai zis si mie de sobectu' asta!
perla, de la soacra citire: fii'su sta cu mine nu pt ca ma iubeste de vreo 10 ani incoa' si pe deasupra mai avem si o minunatie de cupil, ci ... pt ca's buna la pat


alexa

Mergi la inceput