Si totusi...viata nu e cum o credeam...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryJane spune:

are pe cineva suta la suta. shi eu am fost inshelata vreo doi ani shi n-am recunoscut semnele. acum sunt singura shi am un prieten care ishi insheala nevasta cu mine. ii serveshte exact aceleashi texte pe care le-am auzit eu ani de zile.
fa-i bagajele shi trimite-l la cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Alex daca crezi ca iremediabila legatura, rupe-o definitiv, dar asta nu inseamna sa-ti versi toata dragostea pe care o ai numai copilului.Adica sa ma explic.Dragostea care o ai fata de sot(din cate am inteles inca il mai iubesti)o indrepti catre ce ai mai scump.Nu ca nu ar merita dar asta ii va cauza copilului mai tarziu. Din mai multe cupluri care cunosc, cam asa s-a intamplat copii fiind mari acum "li s-a urcat in cap".In ce tara esti, ma gandeam ca esti "p-aci p-aproape"de mine.Eu cand m-am despartit de persoana iubita, am simtit intr-adevar ca mi s-a smuls ceva din inima, dar am trecut peste asta, viata merge inainte si daca Iubesti cu "I" o singura data in viata,dupa inveti sa te apreciezi mai mult pe tine si pe cei care-ti stau in jur fara nici un interes.
Chestia asta cu statul la firma cunosc mai multe persoane de acest gen. Nu dispera, in lumea asta sant multe persoane care merita intr-adevar iubirea noastra.Nu te opri la aparente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:


Draga Cicina , sunt aproape , cum bine ai intuit.Tu in ce oras esti???
Sei molto carina e attenta!!!!Grazie.
UN bacio!

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Alexmona, fetelor...sunt shocata...nu-mi vine sa cred...sotul meu a avut initiativa sa faca testul polygraph....si...l-a trecut cu NO DETERIORATION INDICATED...adica spune adevarul raspunzand NU la intrebarile pe care i le-am pus...ca m-ar insela sau ca mi-ar minti in pivinta sexului cu o alta persoana, ca ar avea o relatie sexuala de termen lung cu o prostituata sau altcineva..Daca ati sti cit de greu imi vine sa va spun asta...oare sunt eu nebuna...dar, fetelor, tot nu pot intelege toate aceste stranii schimbari...zgiriieturi, infectia aceea idioata, ca il suna numere blocate, ca ramane la servici mai mult dar mai multi bani in cont nu sunt, ca il simt mai strain decit orice alt strain, ca imi spune mereu ca sunt nebuna, ca mi se pare, ca il dezgust, sta mereu pe ginduri, si are alt ritm si alte placeri in pat, pe care zice ca le-a luat uitandu-se la porno, ceea ce mi se pare imposibil.Poate sunt paranoia...of, eu tot simt, dar simt foarte puternic ca ma inseala...si nu-mi amintesc sa ma fi inselat intuitia vreodata!!!!!Va rog sa-mi spuneti ce ginditi, m-ar ajuta mult sa fiti sincere cu mine...ce ati face in situatia mea???Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

draga FLEUR, ce sa-ti zic.
Poate a gresit , dar vrea sa repare totul.
Tu simti ce trebuie facut.Tare as vrea sa am certitudinea si sa-ti spun ai sau nu dreptate , dar si la mine au fost unele lucruri care mi s-au dovedit mai apoi doar fabulatii di partea mea .Uneori o luam razna cu imaginatia ...dar in acelas timp tot noi simtim ca nu e ceva in regula .
Incearca sa te relaxezi si vezi la RECE ce se intampla .
Nu lua decizi pripite , mai ales ca ai un copil.Fi inteleapta .Sigur va fi bine ...de tine depinde in ce mod.
Pupici


Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

CICINA, sunt la Palmanova.
Pupici


Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Esti destul de departe de mine, stai mult? Citindu-ti si alte poste,iti face bine sa-ti spui pasul,asa reusesti sa gandesti cu luciditate la ceea ce ai de facut.Toate iti pot spune parerea lor, dar numai tu cunosti faptele.Salveaza daca merita, daca nu, via...
As vi vrut sa ne intilnim sa-ti ridic putin moralul, povestindu-ti pataniile mele, asa vei prinde mai mult curaj in a lua o decizie.Tine cont ca masculii "hanno solo la figa nella testa", si chiar daca nu te-a inselat, faptul ca se comporta asa, e inexplicabil, mai ales ca are o mandrete de copil.Au inceput sa fie obiecte de muzeu cei buni.Poate ai un nr de tel acolo unde esti si te sun eu, daca vrei maine.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

MaryJane,Poate ai curajul sa-mi raspunzi la anumite intrebari, te rog....spune-mi de ce ei fac asta? Te-am vazut sincera si-mi place sa mi se spuna verde-n ochi. Ce spune despre nevasta lui? voi chiar va iubiti? Cum v-ati intilnit?Am multe intrebari care ma macina...si pentru ca esti femeie, trebuie sa stii cum ma simt...te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Alexmona,Din cite ai scris pe forum, pari a fi un om fara cusur, un suflet pe care numai un inger l-ar putea merita. Nici nu te gindesti la razbunare, nici prin minte nu-ti trece sa-l urmaresti...Hai sa-ti spun ce-am facut ieri care m-a facut sa-mi dau seama de ceva...poate te va ajuta si pe tine.Am facut o schimbare de atitudine, desi mi-a venit fooarte greu, am depus efort uriash. Cum nu-l pot crede nici in ruptul capului...stiu ca ma minte...pentru el minciuna e o patologie...il stiu de 7 ani, de 4 suntem casatoriti...ma apuca dracii si toata ciuda din lume ca m-a putut inshela si minti, atunci cind eu m-am sacrificat total. Si m-am gindit sa ma razbun prin a fi indiferenta, dar nu asha numai aparente, chiar sa ma hranesc cu idei contra lui. In mare parte comportamentul meu seamana cu al lui de cind s-a schimbat. Nu mai am chef sa discut cu el, chiar daca venind acasa asteapta sa-mi fie dor de el si de discutii cu el. Ma arat cufundata in ginduri, raspund cu "da", "nu", "da, afara ploua" si ma tin cu mainile si picioarele sa nu ma mai uit la el cu ochi de indragostit.Defapt nu ma uit la el decloc. Aseara i-am facut o faza, nu l-am asteptat unde trebuia sa ne intilnim, a umblat sa ma caute disperat, abia pe la 12 seara m-a gasit ....iar ca raspuns ii dadeam nishte minciuni greu de inghitit cum face el deobicei...aseara el a fost acela care ma implora sa-i spun adevarul. Si-a imaginat ca am fost cu cineva...il las sa creada asta.Poate ma vei considera rea dar, aseara am simtit cum ii tremura vocea, am simtit pentru prima data intr-un an ca inima i-a batut numai pentru mine.In alta seara l-am distrus in pat....hm...curve vrea...m-am desfashurat cum am vrut eu, chiar poate am fost un pic egoista, dar l-am facut sa se simta bine si el. Acum scuza-ma imi permit sa vorbesc cu tine deschis, mereu am fost asa cu persoanele apropiate.Nu stiu de ce am realizat ca poate e greseala mea pe undeva...ca i-am oferit totul, ca ma avea neconditionat...ca il iubeam ca pe un zeu...acum cred ca va fi altfel...vom vedea...trebuia sa fac schimbarea...daca nu arunci piatra in lac...nu se fac valuri. Imi vine greu si crede-ma ca ma doare cind imi intoarce spatele...dar macar sa mor, nu-i arat...voi fi indiferenta, dar nu trista, nici vesela...asa ca sa inteleaga ca nu mai este centrul universului...Draga mea,Nu-l mai suna, cind te va suna, arata-te grabita, desinteresata, pune pe altcineva sa raspunda in locul tau, oh, si ce efect ar avea sa raspunda un barbat italian "Pronto, chi parla...pronto....scuzate, avete sbagliato il numero!"Scrie-mi te rog, ce bine e ca te intilneshti cu Cicina!

Mergi la inceput